SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yıldız;Taraftardan destek bekliyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30258)

Holigann 01.10.2010 00:42

Cevap: Yıldız;Taraftardan destek bekliyoruz

[QUOTE=01011984;656726]neden hakki yokmus? dogrular söyledigimiz zamanmi köstek oluyoruz?
bu adamin oynamadigin tüm türkiye görüyor be, birde gelmis taraftardan destek bekliyoruz.
adam seni 90 dakka oynatiyor,bu takimda senden destek bekliyor,ne yaptin peki bu zamana kadar?
bos konusmaklan olmuyor,birde tek forvet oynadigini savunuyor..
tüh tüh yaziklar olsun..
catir catir parani aliyorsun ama,aklini futbola ver futbola..nankör olmayin![/QUOTE]

ne desın taraftardan destek ısteme hakları yokmu?hıcbırseye tahammulunuz kalmadımı,ben anlamıyorum bu ınsanların taraftarlıgını,resmen pazara kadar mantıgı dolu bır suru hıkayeden taraftar var.bugune kadar catır catır oynarken aslanım mehmetdi,vieri mehmetdi,şimdi azıcık sallandı adamı ıpe cıkarıp asdınız,ayıptır sızın bu yaptıgınız.surada antep gıbı zor bı karsılasma oncesı adamcagız taraftar yanımızda olsun dedıde suclumu oldu? sankı cıktı 3 atarız 5 atarız dedıde tepkı gosterıyosunuz.
[B]genel anlamda [/B]acık ve net soyluyorum bu takıma destek degıl de kostek olacak ınsanlar yanımızda olmasınlar,gıtsınler varsa ıkıncı bı takımları kafalarını onlara yorsunlar.adamlar macamı konsantre olacaklar,sızın afra tafranızımı cekecekler.futbolcuların buraları takıp ettıklerını bılmıyormus gıbı herkez oturdugu yerden sallıyoda sallıyo.
ben sonuna kadar arkandayım kaptan,sen elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyosun ama malesef formsuzsun,en yakın zamanda toparlan eskı mehmetı bıze ızlettır tekrar.macdada yanınızda gercek taraftarlar,koftıler yanınızda olsa ne olur olmasa ne olur.

karamik 01.10.2010 00:57

Bülent Uygun Haberi görmüştüm sanki ama kaldırmıslar...

01011984 01.10.2010 01:05

BEN HIC BIR ZAMAN BU ADAMIN FUTBOLUNU BEGENMEDIM, KENDISINIDE BEGENMIYORUM, BEGENMEK ZORUNDADA DEGIL KIMSE! BENIM GÖZÜMDE BU ADAMIN HAVASI BITMIS, BUKADAR BASIT, BURADA HERKES ACIK ACIK FIKRINI SÖYLÜYORSA BUNA SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ! BIZ MEHMET YILDIZLA SAHAYA CIKTIGIMIZ ZAMAN SANKI 1 ADAM EKSIK CIKIYORMUSUZ GIBI! GÖRMÜYORMUSUNUZ KAC MACTIR YA! BIRAKIN YA! AYIPTIR! BU ADAMLAR BUNLAR OKUYORSA BUNDAN DERS CIKARACAKLAR, KENDILERINI TOPARLAYACAKLAR, AMA YOK SIZ MEHMETIM BÖYLE YOK SÖYLE DERSENIZ BÖYLE BI FORVET IZLERSINIZ! KOSMAYAN, MÜCADELE ETMEYEN, KALEYE SUT CEKEMEYEN, KALECIYLE KARSI KARSIYA KALDIGINDA TOPU DISARI ATAN, VS VS!
BIZ GECMISE DEGILDE BIRAZDA SIVASSPORUN GELECEGINE BAKALIM!
SIRF SENELERDIR BU TAKIMDA DIYE, FORMSUZ ZAMANLARINDA BU ADAMA KIYAK GECMEKLE OLMUYOR ISTE! BU TAKIM AKLINI BASINA TOPLASIN ARTIK, BIZI VEREM ETMEYE HAKLARI YOK!!!!!!!!!!!

deli_yigido 01.10.2010 01:13

Elbette yanlışları hataları olmuştur, bunu bize yakışan uslubla belli etmeliyiz!
Sevmeyebilirsin, ancak hakaret edemezsin bilader !
Sonuçta o bizim kutsal değerimiz olan formayı taşıyan bir futbolcu,
Kaldı ki Sivas adıyla bütünleşmiş bi futbolcumuz .
Hataları oldu diye buruşturup çöpe atmak bize yakışmaz,
Bize yakışan onu sahiplenme erdemi göstermek.
Tabi bu erdem mevcutsa.

Gelelim mevkisine oyununa fln, sence Mesut Bakkal bunu düşünemiyor mudur?
Bi düşün bakalım, niye sen şuan klavye başındasın, o niye şu an tesislerde ?!

Bi kaç maç üst üstte etkisiz diye, tüm faydalarını göz ardı edip acımasızca eleştirmek YANLIŞ .

YİGİDOKENTLİ 01.10.2010 02:27

inşallah antep maçinda senin ayagindan gol gelir puan aliriz inşallah büyük kaptan.

münihliyigido58 01.10.2010 05:26

STADDA GIDIN, BOS TRIBÜNLERE TAHAMMÜL YOK.

ha birinci, ha onsekizinci, sampiyon sivasspor

Bulut@ğlu 01.10.2010 07:00

[QUOTE=deli_yigido;656737]Elbette yanlışları hataları olmuştur, bunu bize yakışan uslubla belli etmeliyiz!
Tabi bu erdem mevcutsa.

Bi kaç maç üst üstte etkisiz diye, tüm faydalarını göz ardı edip acımasızca eleştirmek YANLIŞ .[/QUOTE]

kardeşim sizde amma edebiyat yapmışınız taraftar zaten desteğini veriyor takıma takım taraftarın hak ettiğni vermiyor yavv takım bir kere mağlup oldu diyemorali bozulup her maçta mağlupmu olurmuş her maçta puanmı kaybedermiş sonrada çıkıp taraftarın desteğini bekliyoruz düşene vurulmaz elinden tutulup kaldırılır taraftarın desteğiyle antep maçını kazanıp moral bulmak istiyoruz kayseriyide kendi evinde yenecek güze sahibiz diyor ne kadar saçma madem bu güç vardıda kendi evinde eskişehiri neden yenemedi varya çok iyi biliyorlar taraftarı kandırmayı istediğini sahaya yansıtamayan oyuncuysa eğer mehmet yıldız oynamasın kardeşim madem SİVASSPORU bu kadar çok seven bu kadar çok düşünen bir futbolcu takıma zarar verdiği için hoca oynatsada mehmet yıldız kendi isteğiyle oynamasın kardeşim tamam mehmet yıldız geçtiğimiz senelerde çokta güzel futbolunu oynamıştır ama şuanki konumu farklı formsuz beğenip beğenmemek ayrı bir mesele alsınlar aha onlara destek maça gidecez bizdekide ufacık bir istek kardeşim mutlak galip geleceklermi galip gelemezlerse bizim desteğimiz boşamı çıkacak ya neyya tabiki boşa çıkacak ayrıca eleştiride yaparım yeri gelirse hakaretde ederim taraftar bu takımı her maçta stada gidip izliyorsa 24 saatinden 2 saatini ayırıyorsa ve bu takım böyle saçma sapan bir oyunla taraftarı üzüyorsa her türlü eleştiriyede hakkı vardır sizde burda edebiyat yapmaya devam edin

sivasfutbol 01.10.2010 07:32

şimdi destek zamanı çünki başka sivasspor yok mal cürükte olsa atma şanşımız yok sahip cıkmamız gerekiyor haydi SİVAS......

:cool: 01.10.2010 07:35

Şu klişe laflar yok mu?
Sanki boş tribünlere oynuyorsunuz?
Yenileceğimizi bile bile deplasmana geliyoruz peşinizden.İşkence oluyor dönüş yolu.Ama yine de gelip diğer deplasmana hazırlık yapıyoruz.
Hangi destekten bahsediyorsun Mehmet Yıldız.
Bize vermeye çalıştığın öğütleri arkadaşlarına ver,biz hala aynı çizgideyiz.

01011984 01.10.2010 08:28

[QUOTE=deli_yigido;656737]Elbette yanlışları hataları olmuştur, bunu bize yakışan uslubla belli etmeliyiz!
Tabi bu erdem mevcutsa.

Bi kaç maç üst üstte etkisiz diye, tüm faydalarını göz ardı edip acımasızca eleştirmek YANLIŞ .[/QUOTE]

[B]Sonuçta o bizim kutsal değerimiz olan formayı taşıyan bir futbolcu[/B]
peki ötekiler ne? neden öteki futbolculara bu sevgi gösterilmiyor?
sizin gibi taraftar var oldugu sürece bu adam hep havalarda ucacaktir,
haftalardir bizi hasta edin sonrada cik utanmadan sunu kazancaz bunu kazancaz, kac haftadir niye kazanamadin? niye kaleciyle karsi karsiya kaldinda o topu o kaleye atamadin? bumu tecrübeli futbolcu? acaba bu adam zerre kadar bu takimi düsünüyormu,yoksa aldigi parayami bakiyor? birak kardesim birak! bana mesut bakkali övüyorsun, niye o adam tesisde diyorsun? bana o adamin BIRTANE basarsini söylesene sen, ara bakalim bulacakmisin!!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39.