![]() |
Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı
ne iş anlamadım haa mesut hoca aklını başına al mehmet yıldız bizim herşeyimiz. Sen gidersin kaptan kalır unutma
|
Cevap: Yeni Kaptan Ceyhun Eriş
Bana göre Mehmet YILDIZ ın kadro dışı bırakılması doğru bir karar. Bütün maçlarda lakayıt ve vurdum duymaz oynuyordu. Boştaki adama top vermediği gibi kendiside mücadele etmiyordu.Demekki Kadro dışı bırakılacak kadar suçu var Hiç kimse Sivasspodan üstün değildir
|
bu ceyhun gittiği her takımda ikilik çıkarıyor buradada mehmet yıldızın başını yedi
|
Bana göre doğru bir karar kaçıncı haftaya geldik Ne takımın kaptanı olarak bir varlık gösterebildi nede forvet olarak. Demekki kadro dışı kalmayı hak edecek kadar bir şey yapmış. Son dönemlerde kendinde bir şey görmeye başlamıştı
|
[B]M.Yıldız ve Keita kavga etmişler bundan dolayı Hoca raporunu hazırlamış ve süresiz kadro dışı bırakılmışlar.Haber kaynaklarına düşen son bilgiler şu anda bu.[/B]
|
ne olursa olsun mesut hoca suarezin daha zamanı var dediğini bütün millet biliyor şimdi ilk 11 de kim oynayacak soruyorum ibrahim şahin oynarsa yandık
|
Hoca bir bir demecinde demişti ki: "bir kıvılcım yeter". sanırım bu kıvılcımı hoca kendine göre yaptı, keita M.Yıldızın süresiz kadro dışı kalması hocanın egosunu tatmin etmeye yönelik kıvılcımın ilkiydi, gerisi de gelecektir.Kamuoyuna duyurulu demiş yönetim peki kamuoyunu duyurduğun kadro dışı koyma yaptırımının arka planını da açıklasanız daha etik olmaz mı?neden disiplinsizlik yapmışlar bunu da yaz ki taraftar kimin haklı kimin haksız olduğunu anlasın.
M.Yıldız kadro dışı forvette kim olacak, uoksa pediral suareze yer açmak için mi yaptın bunu hoca.Keita senin transfer ettiğin orta saha oyuncuları hem saidodan hem de sedattan iyi iken neden bu sindirmezlik.buradan şu algılanıyor ki, hocanın oyuncular üzerindeki hakimiyeti kaybolmuş, hoca da disiplin cezası ile hakimiyet kurmaya çalışıyor.takımın gidişatını umarım olumsuz etkilemez bu durum.bakalım ne olacak, birilerini bu takımın üzerinden kirli ellerini çeksin, çeksinki takım kendisine gelsin.İlerleyen haftalarda gerek M.Yıldızı gerekse keitayı arasak ne olacak, hangi yüzle bu oyuncuları tekrar kadroya katacan sayın hoca, sayın yönetimdekiler.hamle yapacaksanız, hamlenin en uç noktadki sonuçarını da hesaba katmalısınız, yoksa ters teper bunu da unutmayın..... |
[QUOTE=Salim58;659135][B]M.Yıldız ve Keita kavga etmişler bundan dolayı Hoca raporunu hazırlamış ve süresiz kadro dışı bırakılmışlar.Haber kaynaklarına düşen son bilgiler şu anda bu.[/B][/QUOTE]
o zaman doğru bir karar vermiş mesut hoca |
ayrıntılı bir açıklama gelir. bekleyip görmek lazım acaba neden kadro dışı kalmışlar. çok kötü oldu. her şerde bir hayır vardır. umarım takıma hayırlı olur. olan olmuş artık.
|
[QUOTE=zaralı19;659136]ne olursa olsun mesut hoca suarezin daha zamanı var dediğini bütün millet biliyor şimdi ilk 11 de kim oynayacak soruyorum ibrahim şahin oynarsa yandık[/QUOTE]
Asıl kadro dışı bıraklıackaalrdan biriside ibrahim şahindi |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:39. |