SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor - Bucaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30399)

ayna26 19.10.2010 11:03

Cevap: Sivasspor - Bucaspor

Buca maçını almak dileğim ama bucanın defası bizden iyi onlar gol yollarında iyi değiller.yani bizden pek fazla farkları yok.eğer orta saha ve defans hattında hatalı oynamaz isek bu maçı farklı alabiliriz.eğer ki ilk çeyrekte bir gol yersek ki sonrasında gol bulmamız zor olur, gol atacağız diye ileri çıkmamızda rakipden goller yeme durumunda kalabiliriz ki bunun sonucunda sahadan farklı yenilgi ile de ayrılma durumumuz olabilir.ben bu maçın 3 sonuçlu olacağını düşünüyorum.

sivasfutbol 19.10.2010 11:03

en az üç yeriz ona göre oynayında rezil olmayalım türkiyeye

Divriği58 19.10.2010 12:10

[B]Buca maçım bızımdır.ancak yenlırsek mesut hoca gene gitmeyecek kımse sevınmesın..Mehmet yıldız oynamazsa buca maçında halımız kotu..bız bu sene Bank asyadayızz..YÖNETIM HALA BELEŞ 34 35 YEŞINDAKI FUTBOLCULARI ALMAYA DEVAM ETSİN. birtek ersen martın yok oda olsaydı tam yaşlılar grubu olurduk[/B]

01011984 19.10.2010 12:11

[QUOTE=armutaklı;660722][B]Buca maçım bızımdır.ancak yenlırsek mesut hoca gene gitmeyecek kımse sevınmesın..Mehmet yıldız oynamazsa buca maçında halımız kotu..bız bu sene Bank asyadayızz..YÖNETIM HALA BELEŞ 34 35 YEŞINDAKI FUTBOLCULARI ALMAYA DEVAM ETSİN. birtek ersen martın yok oda olsaydı tam yaşlılar grubu olurduk[/B][/QUOTE]

Mehmet Yildizin oynadigi maclarda durumun IYIMIYDI?

50sekiz 19.10.2010 12:13

[B]buca takimi iyi takim ama cok sakatlari var.
eger bu mactanda 3 puan alamazsak baska hangi mactan alacagiz?
eger futbolcular hocalarini göndermek icin kötü oynamazlarsa en az 1 puan cikar bu mactan..[/B]

zaralı19 19.10.2010 12:29

bu maç ne olursa olsun bizim 2-0 maç bizim işallah

Salim58 19.10.2010 12:30

[B]Her hafta yeniliriz diyordum ve hiçte yanılmadım.

Bu hafta farklı düşünüyorum.Bu maçı[/B] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]2-1[/FONT][/COLOR] [B]Alırız.[/B]

Alişan 19.10.2010 12:50

Yeter artık herkese yeniliyoruz kayseri maçını seyrettim böyle kötü oynayan ruhsuz bir takım yok kardeşim ilk hafta galataya karşı oynayan ruh yok ortada bu nasıl takım kim düzeltecek bunu anlamıyorum bu sene düşme hattına demir attık ve çıkmıyoruz. Bu haftaya bucayı yenemezsek kendi evimizde kesinlikle bu sene birinci lige gideriz bunu bilir bunu söylerim herkes aklını başına alsın ve düşünsün

kanımaksa58 19.10.2010 13:12

[B]tabiki ve şüphesiz gönlüm sivasspordan yana ama buca bizden daha iyi umarım yanılıyorumdur[/B]

DoomsDay58 19.10.2010 13:34

bucada zor bir dönemde inşallah kazanan taraf biz oluruz da moraller yerine gelir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:38.