![]() |
Cevap: 11.Hafta/ Sivasspor-İ.B.Belediyespor
İstanbul B.B. daha çok kontratak sistemi oynayan bir takım takımda çok etkili oyuncuları var;bana göre orta sahada oynayan Gökhan Süzen diye bir genç var;şu anda Hiddink tarafından da Milli takıma davet edilmesi düşünülen bir oyuncu..Bu oyuncu çok çabuk kontratağa çıkabilen;forvette oynayan,İskender,Tum,İ.Akın gibi gibi oyunculara çok güzel paslar verebilen bir oyuncu..Sivassporun maçı alabilmesi için bu oyuncuya mutlaka bir önlem alması gerekmekte...İstanbul B.B. takım oyunu ve ayağa pas oynamayı seven bir takım;bu takıma yenmek istiyorsan orta sahada bu takımın pas alışverişi presle kesilmeli,kontrataklara özellikle dikkat edilmeli...Sivasspor bu maçta mutlaka çift forvet oynamalı...Kamanan'ın bu maçla birlikte sahalara dönecek olması da sivasspor için büyük avantaj;en azından artık forvette daha fazla alternatifimiz olacak....Sivasspor bu maçı almak istiyorsa basit gol yememli;bilhassa yan toplara çok dikkat edilmeli...Bu maçta maça Suarez-M. Yıldız ikisi ile başlanmalı duruma göre Kamanan'da 2.yarı oyuna alınmalı...Sivassporun Ceyhunsuz oynadığı bu maçta Ceyhun'lu aynanan maçlara göre daha iyi olduğunu düşünüyorum...Cihan son 15 dak. da oynamasına rağmen daha iyiydi..İ.B.Beled. maçında Cihan inşallah gollerine tekrar başlar...Takıma eğer aınabilirse devre arasınad 1 orta saha,1 sağ kanat, 1 de yan toplarad hata yapmayan iyi bir stoperin alınması gerkli diye düşünüyorum...İ. B. Beled. maçında inşallah defansımız fazla hata yapmaz...Kaleci Akın'da bilhssa çok fazla yan top çalışması yapmasını ve maçlar da yan toplardan çok çektiğimizi ve kötü goller yediğimizi bilhassa belirtmek istiyorum..İnşallah B. Beled. maçı sivassporun galibiyet hasretine son verdiği bir maç olur...1-0 olsun bizim olsun...
|
Sivasimiz Bu Mactan Galibiyetle Ayrilacaktir .
|
bu maç bizim bu oyunu gördükden sonra ne olursa olsun bu maçla eski sivas geri geliyor kendinide belli etti işallah güzel günler bekliyor bizi 2-0 maç bizim olacak
|
LİGİN EN ÖNEMLİ MAÇIDIR !!!
NE YAPIP YAPMALI BU MAÇI ALMALI !!! HAYATİ ÖNEMDE ! TÜM SİVAS HALKI MAÇA GİTMELİ .... |
Herşey yoluna girecek. Takımda ciddi anlamda düzelme var. Yönetimin yapacağı birşey var burada. Taraftarıda maça çekmesi gerekiyor. Belediye maçında stad tıklım tıklım dolsun siz maçı görün.
Eskiden çarşıya pankart asarlardı maç saatini fiyatını gösterir. esnaf cama yapıştırırdı. Buradan söylüyorum YÖNERTİM NER OLUR, BİLİYORUZ SÜPER LİGDE EN UCUZ BİLET BİZDE AMA BU SEFERLİK YENİ BİR BAŞLANGIÇ MAÇINA ÇIKACAĞIZ. LÜTFEN KALE ARKASI 1 MARATON 2 LİRA OLSUN. DEĞİŞİK KİŞİLERDE MAÇA GELSİN. BİR ŞÖLEN YAPALIM BİR MORAL OLSUN HERKESE. Bİ SES ÇIKSIN LÜTFEN YÖNETİM |
bencede bu maçla yükselişe geçeceğiz skorda bjk üstün ama 10 maçtır bjk ye karşı en iyi futbolu oynayan tek takım SİVASSPOR oldu. bundan önceki maçlarda bjk tek kale oynadı bu maçta sahasından çıkmakta zorlandı. İ.B.B. maçıyla tırmanışa geçeriz inşallah
|
İBB zorlu bir takım oturmuş bir kadrosu var ve hızlı kontraatakları var orta sahada bu takıma pres yapıp durdurmalıyız. Bu hafta kamananın olması bizim için çok iyi bence bu hafta m.yıldız beklemeli ilk yarı kamanan ve suarez çift forvet oynayarak başlamalıyız. Kalecimizi akının çok çalışması gerekir beşiğin ikinci golünde kımıldayamadı bile o yüzden kaleci önemli çok basit goller yiyerek kendi moralimizi düşürüyoruz. Bu maçı alıp artık çıkışa geçmeliyiz bunu alırsak kasımpaşa maçınıda alırız buna inanın.
|
çift forvet çıkmalıyız.. kalede iyileşmişse ramoviç olmalı.. ivanovs-dialllo stoperler...sağ sol defanas belli zaten..türkiye liglerinni en şaibeli takımı İBB ile oynuyoruz .. herşey olabilir maçta üç tahminli açık
|
[B]İbb geçen yılki ibb değil bence.Oyun anlayışları aynı ancak futbolcularının formsuzluğundanmıdır nedir geçen yılki kadar iyi oynamıyorlar.Tamamen kontra atak futbolu oynuyorlar.Bu yüzden fazla açılmamak gerekli.Özellikle Herve Tum'u ve Orta sahalarındaki hızlı adamlarını kilitlememiz herşeyi daha basit gerçekleştirmemizi sağlar.
--------------Ramoviç--------------- Apo------Diallo------İvanovs------Ziya Zita------Keita------Ceyhun------Cihan ---------Suarez-----Mehmet----------- bu 11 ile çıkarsak ve beşiktaş maçının ikinci yarısındaki oyunumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.[/B] |
[QUOTE=Yiğiter;664866]Maç hakkındaki tahmin ve görüşlerimizi bu başlıkta ifade edelim!
07 KASIM 2010 PAZAR 14:30 Sivas 4 Eylül stadyumu[/QUOTE] mehmet yıldız zahmet edip pas verirse allah rızası için bu maçtan galip ayrılırız. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:11. |