SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Böyle oynayın canımızı verelim! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30527)

Salim58 02.11.2010 17:19

Cevap: Böyle oynayın canımızı verelim!

[I][B]Galip gelemesek bile BJK ya sahayı dar ettikya buda güzel birşey.

Son dakikalardaki baskımız karşısında Bjk taraftarının yüz ifadeleri bile beni mutlu etti.
Gol atacaklar diye nerdeyse ellerini kollarını yiyeceklerdi.:)[/B][/I]

DoomsDay58 02.11.2010 17:31

Oyun harikaydı ama yan hakemin çaldığı ofsayt lar beni çileden çıkarttı hiç ofsayt olmayan yerlerde çalan düdükler cezasız kalmasın artık bu hakem olayına bir çare bulunsun

sivaslımuho 02.11.2010 19:11

evet ya cok guzel oynadık :D hele suarez o oyuncu kesılmez bı oyuncu
:D

DaNGeR0uS 02.11.2010 21:20

[QUOTE=58akif34;665222]besıktas macında gercekten futbolcular canla başla savaş verdıler inşallah bu takım daha ıyı yerlere gelecek ve bızı onurlandıracak[/QUOTE]

insaallah sadece bu maç için geçerli değildir mücadeleleri

mgulseven 02.11.2010 22:03

Futbol futbol sahasında oynanır.Ama bizim futbolcular yönetimin ve önceki teknik adamlar sayesinde futbolu unutup karete boks maçına çevirince formalar havalarda uçuşunca takım bu hale geldi.Rıza hoca bu takımı toplama aşamasında şu anda bunu oynattıgı iki maçta azda olsa gördük.İ.b.b maçıda futbolcuların artık kendini bulma maçı olacak heralde ve çok inanıyorum ki bu maçı kazanacagız.

eyupkocak 03.11.2010 14:45

2. yarı ki gibi oynarsak takım eski günlerine döner

eyupkocak 03.11.2010 14:46

[QUOTE=Salim58;665304][I][B]Galip gelemesek bile BJK ya sahayı dar ettikya buda güzel birşey.

Son dakikalardaki baskımız karşısında Bjk taraftarının yüz ifadeleri bile beni mutlu etti.
Gol atacaklar diye nerdeyse ellerini kollarını yiyeceklerdi.:)[/B][/I][/QUOTE]

hakikaten bjk en zor 30 dk sıydu :):):)

A.Turan Korkmaz 03.11.2010 16:57

Bizler istemesekte maalesef özellikle bu maçta futbolcularımız taraftar baskısı hissedeceklerdir. Özellikle skorda geriye düşersek bu daha da büyür. İç saha maçlarında onların üzerine titremeli,taraftar olarak daha sabırlı olmalıyız. Bir kez iki veya daha farklı galibiyet alalım, ondan sonra topçularımız açılacaktır ve tam özlediğimiz gibi oynayacaklardır.

adres58 03.11.2010 22:47

İlk defa oynadığımız oyundan uzun yıllar sonra keyif aldım. Tabi maçın ilk yarısı hariç. Sevmediğim yorumcu olan Erman Toroğluna ilk defa katılıyorum. [B]''Sivas ilk yarı Mersin İdmanyurdundan bile kötüydü. Fakat ikinci yarı şans faktörü yanlarında olsaydı galip gelebilirlerdi.''[/B] dedi... İnşallah şu bize ters gelen Belediye takımını yenerizde azda olsa biraz rahat nefes alırız. NE yapıp edip 17-18 puan yapmalıyız ilk devre...

bahadır erdem 04.11.2010 10:04

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]LİGİN BAŞINDAKİ SİVASSPOR İLE ŞU ANKİ SİVASSPOR KADROSU ARASINDA NE FARK VAR?

GALATASARAY'IN,BURSA'NIN,BEŞİKTAŞIN CANINA OKUYAN BU TAKIM DEĞİL Mİ?BENCE EN BÜYÜK GÖREV TARAFTARA DÜŞÜYOR.İSTANBUL MAÇINDA STADI TAM OLARAK DOLDURMALIYIZ.EMİNİM BU DURUM TAKIMIMIZA BÜYÜK MORAL SAĞLAYACAKTIR.[/B][/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59.