![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
yazıklar olsun.yönetiminden masörüne kadar hepsini değiştirin
|
[B]BJK maçının ikinci devresindeki Sivasspor gitmiş yerine başka bi Sivasspor gelmiş galiba.:mad:
Maçıda değerlendirecek birşey yok.:)[/B] |
Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet, Sedat, Erman, Akın, Rıza Hoca
Maçın en iyisi kimdi? Ziya ve Keita'da elinden geleni yaptı. Maçta göze çarpanlar ? Hiç futbol oynanamış gibi acemice oynanan futbol. Ne gibi eksiklerimiz var ? Bu takımdan Mehmet, Sedat, Erman vsnin gitmesi lazım. Ayrıca iyi bir kaleci lazım. Diallo bu takımda her zaman oynar ve oynadığı zaman takımın çehresi değişiyor. Kadir ise vazgeçilecek 20. dakikada değiştirilecek bir futbolcu değil. Suarez ise Kamanan ile birlikte oynamalı. |
[QUOTE=mishka;666259]Maçın en kötüsü kimdi ? Mehmet, Sedat, Erman, Akın, [B]Rıza Hoca[/B][/QUOTE]
Riza hoca ne yapsin bu ruhsuz takima bakkalin kurdugu takim mecbur transfer dönemine kadar bu oyuncularla idare etmesi gerekiyor ne olur hocamiza sahip cikalim cok iyi bir hoca ve transferlerle birlikte basari saglayacaktir (umarim)... |
Ah Ah. Yazmak bile zor geliyor. Bütün Günümü mahvettiler.
|
bu ermanla akın da ne var halen bunları oynatıyor rıza hocadadan huylandım bu insanlardanoyuncu olmaz gecen hafta burdan yazdım bjk maçını ikinci yarısı sizi aldatmasın diye ibb bize fark atardiye bu saydığım oyuncular oynadığı sürece biz maçfalan alamayız ben bunu bu halimle görüyorum da okadar teknik heyet görmüyormu allah aşkına bu maçta rıza hocanın hatası var dvrearası yenitakım kuracam diyor bunlar şimdimi söylenir allah aşkına yazık oluyorçok yazık bir maç almadan küme düşeceğiz ona yanıyorum
|
Bakın hocamıza sahip çıkmak başka ki öyle olması gerektiğini düşünüyorum hatalı olduğunu söylemek başka. Ben de Rıza hocanın başarılı olacağına inanıyorum ve ona güveniyorum.
|
YAZIKLAR OLSUN SIZE VERILEN EMEKLERE VE PARALARA ::mad::mad::mad:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::ma:BÜTÜN SUC YÖNETIMDE ÜC KALITESIZ OYUNCU ALANA KADAR BIR topla oynamasini bilen porofosyonel ftblcu alsaydiniz böyle olmazdi bunlar kuru kalabalik BUNLARDAN ADAM olmaz :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:adamlarin kapestesi bu kadar:confused::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
[QUOTE=mishka;666264]Bakın hocamıza sahip çıkmak başka ki öyle olması gerektiğini düşünüyorum hatalı olduğunu söylemek başka. Ben de Rıza hocanın başarılı olacağına inanıyorum ve ona güveniyorum.[/QUOTE]
o zaman baska tabii ama ben Riza hocanin yerinde olsam benzer bi kadroylacikardim cünki elinde baska oyuncu yok ve o yüzden macin basarisizlarindan saymazdim adamin elinden baska bir sey gelmez cünki... |
rıza hoc kasımpaşa maçına paf takımdan 6 kişiyi ilk onbirde başlatmazsan o maçtanda ümidimizi keselim.mehmet.ceyhun.apo.sedat.keita .akın. bularıda kadro dışı bırakki takım düzelsin yoksa boşuna kürek çekersin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52. |