![]() |
Cevap: Sivasspor'un Bolu kampı
[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"]HOCAM ORDA BAK HANGİSİ RUHSUZSA ÇALIŞMIYORSA,BOLUDA BIRAK ORDA KALSIN HİÇ GETİRME SİVASA,RUHSUZ FUTBOLCU İSTEMİYORUZ ÇÜNKÜ[/COLOR][/CENTER][/B]...
|
bazi oyunculari artik sivasa getirme hocam istemiyoruz.
|
bu takım kasıntılarla doldu bunlarla bu yol bitmez yarı yolda kaldık ona göre bazı kararların alınmasının tam zamanı gerekirse gönderilecekler varsa yollanacak a2 den takviye edilecek başka yolu yok
|
Hadi hayirlisi devre arasina kadar birseyler yapalim hocam !
|
Doğru bir karar.İnşallah takıma fayda sağlar.
|
isterse kaf dağına çıksınlar.. sanki mehmet yıldız messi olarak dönecek, abdurrahman dani alves olacakkk .... nerde çalışırlarsa çalışsınlarrr bunlardan bir cacık olmazzz....takımda mehmet yıldız başta olmak üzere sedat denen futbolcu olduğu şüpheli bağdat hırsızı, abdurrahman denen şahıs açilen gönderilmesi lazım hemde ivediiii
|
[B]Devre arasına kadarda hiç getirme hoca bunları,maçlarıda orada yapsınlar.Devre arası takımda kalacak olan 3-5 oyuncuyu al gel.Üzerini buradan tamamlarız... [/B]
|
ben hıc umutlanmıyorum çünki umutlanınca yenılgıyı hazmedemıyoruz kendimi yenilecekmısız gıbı hazırlıyorum yenersek hazmedebılırım herhalde
|
Hocam valla çok ama çok iyi düşünmüşsünüz ama bolu bu ruhsuz futbolculara biraz lüks degilmi yukarı tekkenin ilerileri nelerine yetmiyor götür orada otlasınlar.Bu yorumdan dolayı bütün arkadaşlardan özür dilerim ama o kadar doluyum o kadar sinirliyim ki ancak bu kadar kibar yazabiliyorum yoksa daha neler neler yazmak geliyor içimden.
|
ulan asıl streste olan taraftar .psıkolojımız bozuldu.sıvasa donmeyın mumkunse.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54. |