![]() |
Cevap: Hadi bundan sonra oynamayın da görelim!
hadi hayırlısı,umarım gereken ders alınmıştır.
|
Başkanı dinledim tv den artık bu kadar konuşma sonunda futbolcular hala kendilerine bir çeki düzen vermezlerse işte o zaman ipler kopar bence ilk yarının bitmesini bile beklemeden gereksiz adamlar ayıklanıp gönderilmeli
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;667365][IMG]http://www.hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B] Sivas'daki tepkilerden ve oluşan karamsar havadan uzaklaşmak isteyen futbolcular Bolu-Dorukkaya'ya kampa götürüldü. İyide oldu. Hiç olmazsa Kasımpaşa maçına kadar Sivas'daki olumsuz havadan uzak kalırlar. Önceki akşam birlikte olduğumuz ve yaklaşık 2 saat boyunca sorularımızı cevaplayan Başkan Mecnun Otyakmaz,futbolculara son uyarısınıda Dorukkaya'da yapacak. Mecnun Başkanı yıllardır tanırım. En zor dönemlerde bile soğukkanlılığını korur ve mantıklı açıklamalar yapar. Dahası kelimelerini her zaman seçerek kullanır. Bu toplantıda Mecnun Başkanın ilk defa bu kadar kızgın ,aynı zamanda futbolcuları isim vererek eleştirdiğine şahit oldum. Kimsenin gözünün yaşına,ismine ve geçmişte yaptıklarına bakmaksızın uyaracağını,bu uyarıdan sonrada aynı şeylerin devam etmesi durumunda yollarını ayıracaklarını açık açık söyledi. Bravo başkan! Senden beklenende buydu zaten. Seninde dediğin gibi hiç kimse Sivasspor'un üzerine değil. Başkanın bir başka dikkatimi çeken konuşmasıda öz eleştiri yapması oldu. Transfer konusunda hata yaptıklarını,hocalara çok güvendiklerini,yönetimde görev alanların hiç birisininde futbol oynamadığını söyledi. Kısacası,yüreği yanan " Ne oluyoruz" diye endişe duyan taraftarın beklediği açıkmaları yapan Başkan Mecnun Otyakmaz,azda olsa yüreklere su serpmiş oldu. Başkanın ikazından sonra hadi bakalım oynamasınlar,koşmasınlar,giydikleri formanın hakkını vermesinlerde görelim. Gerçekten bu konuşmalar beni biraz olsun rahatlattı.Sivasspor'da kalacak ve gidecek futbolcular,ilk yarıda oynanacak olan 6 maç sonrasında belli olacak. Daha doğrusu futbolcular kendi kaderlerini kendileri çizecek. Bundan sonra oynamayında görelim!...[/QUOTE] Keske bende Mecnun baskanlan Sivasspor meselelerini karsi karsiya konusabilsem ona neler söylerdim. |
Açıklamala güzel olmasına güzel de çok geç kalınmadı bunda.geçen yıldan beri bir düşüş varken erken müdahale yapılsaydı, şu anki açıklamalr o zaman yapılsa ve uygulansaydı şimdi bizler bu olumsuz durum ile karşı karşıya kalmazdık.bu foruma yapılan yorumların çoğunda karamsarlık varken, taraftar somut adımlar beklerken umarım bu başkanın bu açıklamaları kararlılıkla uygulanır, uygulanırken de ikinci bir olumsuzluklara sebeb olmaz.bir adım atarken ikinci ve üçüncü hamleleri de hesaba katmak gerek.ben şahsen takımın geleceğinden ötürü karamsar değilim, umdum var.bu takı şu anki olumsuzluğu atlatırsa eminim rıza hocaya tam destekle gelecek için beklenmedik başarıların berbaerinde geleceğini düşünüyorum.bize düşen tam destek, ibb maçındaki gibi bir tablonun olmaması için her manada takıma destek olalım...
|
bence en önemlileri transfer yanlislari ve yönetim kadrosunda rotasyona gitmek
|
Hadi bakalım.... Kasımpaşa maçı gösterecek, olayın ne derecede tesirli olduğunu
|
Takımda ahLaksızz FutboLcuların yuzunden bu duruma dustukk. bu takımdaa mehmetın ne işi warr ? :mad: ceyhunun ne işi warr ? adamın yası 35 e qelmıss hadı tecrubelı dıyelım ama ahlaksız artıst. zaten akıllı olsa fb den kopmazdı. bu takımaa sawasscı we basarıya aç futboLcu Lasımm.
|
defolup gitsinler bucaya konyaya manısaya ankaragucune veyada bank asya takımlarınada paralarini alabiliyorlarmı siz bu takımın değerıni anlayacaksınız ama iş isten geçtikten sonraa...
|
2 senedir çile çekiyoruz,şöyle bol gollü güzel bir galibiyete hasret kaldık
inşallah bu hafta galibiyet serisine başlarız oynayın ve kazanın artık,çünkü sabrımız tükeniyor... |
Onlarda ne kadar korkmuşlardır değil mi.:DHiç sanmam sezon sonu olsaydı neyse devre arsında kaliteli adam bulmak zor.Onun için bu adamlarla ligin sonuna kadar devam gibi görüyorum ben.:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |