![]() |
Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor
Beraberlik iyi sonuçtur bu deplasmandan..
|
dünki kasımpaşa gençlerbirliği maçını izledim gençlerbirliği şansa kurtardı beraberliği bizim macda da futbol şansları yanlarında olmazsa rahat yeneriz diyorum
|
karabük maçındaki gibi oynarsak bu maçı da alarak bir galibiyet serisine başlarız inşallah aynı istikrarla oynar ve kazanırız artık düşme hattından uzaklaşmanın zamanı çoktan geldi
|
Bu maçı şansızlık olmassa büyük ihtimalle kazanırız
|
GENÇLERBİRLİĞİNEDE AYNI KADRO VE TAKTİKLE ÇIKARSAK YENERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM,ENKÖTÜ ERABERLİK ALIRIZ, BU GÜCÜMÜZ VAR,ZATEN GENÇLERE HERZAMAN ŞANSIMIZ TUTAR.İNŞALLAH BENDE İSTANBULDAN ANKARAYA GİDECEĞİM UĞURLU GELİRİM.GENÇLER VE KONYA MAÇINI ALIRSAK SİVASPOR SIKINTI YAŞAMAZ .
|
kendinize güvenin artık.gücünüzü gördünüz yeterki havaya girmeyin ve 4 hafta dişinizi sıkın kendinize bakın karı-kız ayagını birakın.teknik heyetin yerinde olsan takımı 4 hafta kampa alırım ve en az 8 puan hedef koyarım.bunuda başaracak gücümüz var psikiatristlerin destegiylede futbolcuların beynini işlerim kazanmak için başarıda bu şekilde gelir.8 puanıda alırsak hiç kimse artık tutamaz bizi.
|
gençler maçını almaktan başka çare yok.inşaallah maç sivassporun
|
[B][FONT="Arial Narrow"] ikili averaj olarak nerdeyse herkesten kötü durumdayız hem ikili averajda hemde puan olarak yenip ligden kopmamak dibe yerleşmemek bu haftanın bir tesadüf olmadığını göstermek ve Yiğidoların geri dönüşünü herkese haykırmak için mutlak kazanıp gençleri altımıza almamız gerekir haydi Yiğidolar her zaman yanınızdayız alın yeterince üzüldük artık gülme sırası bize başta başkanımız ve hocamız olmak üzere size güveniyoruz. Herkese Saygılar...[/FONT][/B]
|
bu maçı alamasakta kaybetmemeliyiz eğer karabük karşısındaki güzel futbolumuzu sergilersek kazanamamak için hiçbir nedenimiz olmaz şimdiden teknik heyetimize ve futbolcularımıza gençlerbirliği karşısında başarılar diliyorum...
|
Gol atıp gol yiyecez bellide ya 2-2 yada 1-2 yeneriz sanki belki 1-1 de bitebilir. böle oynarsak en az 1 puan alırız gol yeme sorunumuz var yoksa gol yemeden yeneriz bu takımda bilica olsa tamam.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:12. |