![]() |
Cevap: Gençlerbirliği 1-1 Sivasspor
tek kelimeyle Ermanın gönderilmesi gerek bu kadar
|
ben maci izlemedim, sadece radyodan dinledim. spiker sagolsun öyle bir anlattiki mübarek, tadi damamizda kaldi. Antep antep diyip duruyordu, genclere karsi oynuyoruz haala antep diyor. niye hep bizim sansimiza böyle kötü trt radyo spikerler cikiyor anlamiyorum. insallah haftaya daha iyi bir spiker sunar. yoksa digiwebtv den sivas paketini alicam :rolleyes:
|
Maçta göze çarpanlar : Her zaman ki gibi gol yememiz.
Maçın Yıldızı Kimdi : Tabi ki Suarez yine fırsatçılığıyla golü attı. Maçın en kötüsü kimdi : maçın en kötüsü değil en kötüleri vardı. Yanındaki adama pası veremeyen, bir kaç hücum organizasyonunda atağı başlamadan bitiren M.yıldız , takıma hiçbir katkısı olmayan bir tane olumlu hareket yapamayan erman ve alakasız yerlerde faul yaparak rakibe serbest vuruş şansı veren sedat. Maçta göze çarpanlar : İlk yarıyı birçok arkadaş gibi radyodan dinledim ve spikerin sürekli Sivasspor yerine ısrarla gaziantepspor demesi ve o maçla alakası olmadığı halde açıklamasıda bugün gaziantepspor dilimize alıştı demesi. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Rakip Gençlerbirliğinin kadrosunun 3/4 lük kısmı eksik olmasına rağmen yine tedirginliklerle kaybedilmiş 2 puanı inşallah sonraki haftalarda aramayız. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Rıza hocaya gerçekten saygım var inşallah en az 5-6 yıl takımın başında kalır. Keşke kamananın yerine ceyhunu alıp ermanı hiç oynatmasaydı. |
DOĞRUYA DOĞRU
2 GOLDEN SONRA KAZANACAĞINA FAZLA INANMADI SIVAS ORTA SAHA PREESS İYİ YAPAMADIK ORTA GELIYOOO CEZA SAHASINDA HAREKETLEN ME YOK COK SACMA PASLAR YAPIYORUZ ATAKTA DEFANSA ORTAYA KANATLARA FORVETEE KESINKEEEESSS TAKVIYE LAZIMM |
Maçın Yıldızı Kimdi : pedriel ve ziya , uğur kavuk u da beğendim ama çok açık verdi savunmada
Maçın en kötüsü kimdi : tabii ki erman kılıç , mehmet nas da çok pas hatası yaptı Maçta göze çarpanlar : savunma konsantrasyonumuz yerine gelmişti bu sevindirici ama ne cihan ne erman ne de ceyhun hücumda hiçbir hareket sağlamadı bu çok kötü Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : top yapamıyoruz, oyun kuramıyoruz orta sahaya top kullanmayı bilen oyuncular lazım devre arasında. hücumda mehmet yıldız a kalıyor birçok şey ve o da sağolsun hiçbirini yapamadı. takviyelerle iyi hale geleceğimize inanıyorum Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : erman ı almakla hata ettiğini kendisi de anlamıştır hoca ama ne yazık ki geç oldu, şu adamı gönder hocam.. suarez-keita değişikliği düşündürücüydü ama suarez in yorulduğu da her halinden belliydi hamleleri çok yavaşlamaya başlamıştı. 1 puanı korumak isteyişini anlayışla karşılamak lazım hocanın |
2 bu maçta 3 kasımpaşa maçında 2 es es maçında 2 de antep maçında 1 de bjk maçında gitti toplayın şimdi 21 puanımız olacaktı.bu durum bile herşeyi özetliyor.demkki biraz adam gibi bir defans adam gibi bir orta saha birde suarez gibi bir forvetimiz daha olsa şu an bu puandaydık.ERMAN KILIÇ ne olur bu yorumu okuyarsan bir daha oynama hoca oyantsa bile sen oynama.NE OLUR GİT.SANA MESSİ DİYENİN YANINA GİT.
|
[QUOTE=mühendisburak58;671046]genel görüşüm çok güzel oynadık çok rahat kazanabiliceğimiz maçı berabere bitirdik.sebebi erman kılıçtır.bütün atakalrı bitirdi.defanstada uğur kavuk adamklara resmen asist yaptırıyor.bu ikisinden acilen kurutlmalıyız.[/QUOTE]
doğru söze ne denir, ben bu iki futbolcunun hiç yüreğini ortaya koyduğu maçlarını izlemedim |
acilen uğur kavuk erman kılıç bu ikisinden acilen kurtulunmalıdır hemde çok acil
|
SUAREZIN YANINA II FORVET LAZIM BOS POZISYONDA VURAMIYO MEMO SOLA HURSUTU ALABILIRIZZ
OYUN KURUCU LAZIMMM ATAGI DUZENL ICEKKK MEMO ILERDE OLMUYOOOO ADAM KONTROL EDIYO INDIRDI YERDE KIMSE KANAT OYUNCULARMIZZ COK GICIKK :mad: |
ermanı bu takıma getirenin... buna messi diyenin... off offf:(
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:57. |