SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Adem Sarı - Kamanan Takası Doğru Mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30760)

58akif34 08.12.2010 22:31

Cevap: Adem Sarı - Kamanan Takası Doğru Mu?

inşallah yalan haberdır elımızdekı futbolcuları kaybetmeden yenı futbolcu almamız bence daha mantıklı kamananı begenmeyenlere seslenıyorum ıkı sezon önce TUM'u begenmedınız sımdı her hafta gol atıyor bence adem sarı gelsın kamanan kalsın

eyuphulagu 08.12.2010 22:31

Bugün Kamanan Sivas Anadolu hastanesindeymiş..Sakatlığı dolayısıyla hastanede bir takım tahliller yaptırmış Kamanan...Kamanan sivasspor gibi takımlar için eğer yerinde kullanılırsa iyi bir silah olur..Yeterki Kamanan gerçek mevkisinde oynatılsın...Adem Sarı gnç bir oyuncu;henüz daha süper ligde yeni bir oyuncu...Kamanan ile takas edilmesi istendiğine dair haberler var...Umarım Kamanan şu aşamada gönderilmez..Adem Sarı ile takasına ben olsam izn vermem..Adem Sarı eğer bonservisi ile alınırsa bence daha iyi olur...Adem Sarı iyi bir oyuncu ama Kamanan kadar bize faydalı olur mu olmaz mı bunu ancak gelince takıma girerse göreceğiz....Adem yetenekli bir oyuncu ama her yetenekli oyuncu gittiği takıma uyum sağlayacak diye de şart yok...

DOGU_BEY 08.12.2010 22:35

[QUOTE=eyuphulagu;673566]Bugün Kamanan Sivas Anadolu hastanesindeymiş..Sakatlığı dolayısıyla hastanede bir takım tahliller yaptırmış Kamanan...Kamanan sivasspor gibi takımlar için eğer yerinde kullanılırsa iyi bir silah olur..Yeterki Kamanan gerçek mevkisinde oynatılsın...Adem Sarı gnç bir oyuncu;henüz daha süper ligde yeni bir oyuncu...Kamanan ile takas edilmesi istendiğine dair haberler var...Umarım Kamanan şu aşamada gönderilmez..Adem Sarı ile takasına ben olsam izn vermem..Adem Sarı eğer bonservisi ile alınırsa bence daha iyi olur...Adem Sarı iyi bir oyuncu ama Kamanan kadar bize faydalı olur mu olmaz mı bunu ancak gelince takıma girerse göreceğiz....Adem yetenekli bir oyuncu ama her yetenekli oyuncu gittiği takıma uyum sağlayacak diye de şart yok...[/QUOTE]

[B]hocam burada sana katılmıyorum çünkü kamananın kafasında son 2 sezondur hep gitme düşüncesi var bunu sağlam kaynaklardan bire bir biliyorum ve dikkat edersen de son 2 sezondur beklentilerin çok uzağında bir kamanan var ve bence bu saaten sonra artık bize çok da katkısı olmayacaktır şayet devre arasında giderse bence yanlış olmaz ama bu adem sarıyla takas şekilnde mi olur yoksa gönderilp yerine başka bir yabancı takviyesi mi yapılır şu anda o konuda bilgim yok[/B]

akkuzu 08.12.2010 22:58

Gidecek oyuncu şu an net belli değil ama BİLİCA VE ADEM SARI sivasspora oldukca yakın her iki futbolcuda sivassporu çok istiyor.Hemde BİLİCA yı Bülent uygun çok ısrarla istemesine ragmen

emre41 08.12.2010 23:01

Kamanan yerine Mehmet Yıldız'ı versek, hatta üstüne Sedat'ı o da kesmezse Akın'ı da veririz. Bomba olur valla. Bir taşla üç odundan kurtuluruz...

58 SiVaSıM 58 08.12.2010 23:03

bence iyi olur kamanan hiç bir işe yaramıyor adem sarı süper bir golcü hemde sivaslı

karahisarli 08.12.2010 23:17

bize mehmet yildiz i yedekte birakabilecek forvet lazim

DoomsDay58 08.12.2010 23:32

Kamanan formunu yakaladığı zaman 2 tane Adem sarıyı cebinden çıkartır daha bu sezon 1 gol atmış oyuncunun neyini istiyorsunuz anlamadım, inşallah bu haber gerçek değildir ve Kamanan gibi bir oyuncuya Adem gibi biri takas ettirilemez zaten Kamananı satsan 3.5 tane Adem Sarı alırsın

kendalli 09.12.2010 00:42

Gel Adem sari gel, cok gec olmadan vakit gel, gelki gozlerimiz yorulmasin, gelki sararan soyadin varolsun, sen yinede fazla konusturma gel, gel neolur gel, gelecek olursan tabiki gelecen ama gelmiyecek olsanda gel Adem sari sen genede gel...gel tamammi !

Murad_Kelleci58 09.12.2010 00:59

[QUOTE=58akif34;673564]inşallah yalan haberdır elımızdekı futbolcuları kaybetmeden yenı futbolcu almamız bence daha mantıklı kamananı begenmeyenlere seslenıyorum ıkı sezon önce TUM'u begenmedınız sımdı her hafta gol atıyor bence adem sarı gelsın kamanan kalsın[/QUOTE]

evet TUM'den golleri atıyor.. Bu hafta kaleyi yanlış seçti.. .)) Kaleyi görsün yeter ki.. :))))

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32.