SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30783)

58MUAMMER58 12.12.2010 16:43

Cevap: Maçının ardından

Hocam teşekkür ederim,galibiyette emeğin çok,yapacağın transferlerle daha iyi yerlere geleceğiz inşallh,tek hatan sedatla oyuna başlamak oldu,11-11 OYNsaydık rahat kazanabilirdik,konyanın silahları ,bizden fazlaydı,etkili adamları çok olmasına rağman 2 3 pozizyon anca buldu,

pover58 12.12.2010 16:51

çok önemli bir 3 puan hatta 6 puan aldık .sedat takımı yine sattı.gene diyorum bu çetecilerden derhal kurtulmamaız lazım ziya 30 tane sedat 40 tane hayrettin eder.kaleci bugün çok iyiidi.iyi bir golcü iyi bir orta saha iyi 2 defans şart.2. yarı maçlarımız dahada zor olacak.

mm1970 12.12.2010 17:02

arkadaşlar bu işin bu şenol güneş geldi trabzon fırtınası başladı niye şenol trabzonlu şimdide RIZA hocamız geldi takım bu uyuşuk ve sahtekar oyuncularla maç kazanıyo niye çünki rıza sıvaslı adam yüreğini ortaya koyuyo be HER SIVASLI BUNU YAPAR inşallah takıma memleketi sıvas olan amatörce yüreğiyle oynayacak fulbolcular alırlar takım ikinci yarıda coşar merak etmeyin siz en az 50 puan diyorum

esrarengiz 12.12.2010 17:06

takimin oyunu guzeldi ama bunda konyaninda yardimi cok oldu sivas eger mac basinda 10 kisi kalmasa inaniyorumki konya defansda bosluklar vermeyecekti... konyada maci almak icin saldirdi ama golu atanin kazanacagi bir maci sukurler olsunki sivas atti kazandi... riza hocamiz da bu gunku oyundan sonra takimin nerede ve nasil takviyelere ihtiyaci oldugunu iyi gormus oldu bence... ikinci yariyi birakalim haftaya fener macini dusunelim bence oncelikle cunku alacagimiz puan yada puanlar gercekten cok onemli hani diyorum haftaya 3 puan alsak ikinci yari cimbomla oynucaz ilk maci onlari kesin yeneriz:))) ahaa cimbom kume dustuu:)) kolay gelsin

dedebali58 12.12.2010 17:14

kalecimizin emeği çok ermanda sonunda firikiki attı suarez faule takılıp kalamsaydı gölü daha erken bulup rahatlardık yinede çok şükür 6+ puanlık maçtı emeği geçenlere maça gidenlerde dahil müteşekkirim.selamlar

savaş2 12.12.2010 17:18

hakem her şeyi lehimize verdi. bide cok şanlıydık m.yıldız ve sedat oynadığı sürece takım 9 kişi kalır...diallo,ziya ve kadir en cok mücadele eden oyunculardı ..bu arada erman gene koştu mucadele etti bu gün. inşl hep böyle olur..
not ..ceyhun sezonu kapatmış gibi gözüktü

adres58 12.12.2010 17:19

Ziya Doğan hoca çok önemli 2 noktaya değinmiş...
Birincisi Şehrimizin Valisi ile Komutanı ile maça bütünleşmiş şekilde çıkması. İkincisi ise Mehmet Yıldızın bulunduğu bölgede döve döve mücadele etmesi ve bunun tedbirlerini alamadıkları. Bizim şehrimizde sadece futbol ile yüzümüz gülüyor. Ama o kadar bütünleşme mesajlarımıza rağmen stadda yer yer boşluklar vardı. Yani benim tahminime göre en az 5 bin kişilik bir boşluk vardı. Biz stadı dolduramıyoruz. Süper Lig bir Fener BJK GS den ibaret değildir. Bakın işte 6 puanlık bir maç ve en az 5 bin kişilik yer boş. Ankaragücü 135 liralık bilet fiyatı ile oynarken biz 5-10-20 lira ile ve bizde seyirci yok. Tabi söyleyene kolay diyeceksiniz ama Stad Manifestomuza ters düşüyoruz bu sefr... Adam İstanbulda rekor Seyirci ile oynuyor (Trabzon) biz kendi evimizde farklıyız... Adam çıkıp demezmi hangi seyirciye 30 bin kişilik stad istiyorsunuz diye. Yapmayın arkadaşlar tezimizi kendi elimizle çürütmeyelim.
Ayrıca maçta Sedat Bayrakın bu umursuz davranışları bize çok pahalıya mal olabilirdi. Neyseki 11 buçuk kişi oynayan rakibe karşı herkes bir fazla koşarak cevap verdi de Şükür çektik. Ya böyle olmasaydı ya berabere bitseydi yada mağlup olsaydın ne yapacaktık. Ringe beyaz havluyu serecektik Allah esirgesin... Bizim takımımız bu değil bizim seyircimiz bunu haketmiyor. Sedat Bayrak beyefendiye kaç defa taraftar uyarısı verildi onun hala umurunda değil. Artık mutlaka gereken yapılacaktır ona karşı. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Özellikle 2. sarı kartı futbolcu arkadaşlarına yapılan ihenettir, amatör futbolcunun yapmayacağı harekettir. Neyse ki çok şükür dedik maçta da nefesimiz ve kalp ritmimiz normale döndü. Bir aferin de Ramoviç ve Erman'a... Buradan bas bas bağırdık, bir maç kurtar kardeşim sadece bir maç dedik. Soğolsun isteklerimizi kırmadı. Artık az da olsa kollektif bir yapıya büründü. Ayrıca Pedriel Suarez iki maçtır kötü değilde düşük performansla oynuyor. Artık olacak o kadar.Maçtan önce okuduğu dua için teşekkür ediyorum Ramoviç'e Çünkü tuttu :D
Şimdi önümüzdeki hafta bir süpriz peşinde koşacağız. Neden olmasın neden olmasın...

FANATIK YIGIDO 12.12.2010 17:19

HOCAM ALLAHINI SEVERSEN SU CAPSIS SEDATI KOV TAKIMDA GORMEK ISTEMIYORUZ

akkuzu 12.12.2010 17:54

Sivasspor 10 kişi oynayarak çok iyi mücadele etti. Özellikle Mehmet Yıldız bizim defansı istediği şekilde döverek yıprattı. Orada çok etkili olamadık. Bir fazla oyuncumuz var. Ayağa pasla maçı alabilridk. Rakip daha çok istedi. Valisi ile komutanı ile şehirle müthiş bir atmosfer yakalamışlar. Böyle bütünlemiş bir şehir maçı aldı. Tebrik ediyorum. Oyunda pozisyon fazlığı bizdeydi ama değerlendiremedik. Sivasspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.
ZİYA DOĞANIN Yorumu
SEDAT için şimdi herkes istediğini diyebilir bizim savunmamız bu söylemlerin maçtan önce olmaması idi,o da gereğini yaptı artık karar yönetimde

sevda58 12.12.2010 18:03

10 kisilik sivassporumuz uzun sure 11 kisilik bir takima karsi oynayip 1-0 yendiyse, ben bir isik goruyorum... maci izlemedim, ama okudugum kadariyla, iyi yoldayiz.. Sedat'ta beni sasirtmadi, yine herzamanki gibi classic hareketleri..:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56.