SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31053)

eyuphulagu 15.01.2011 19:10

Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!

Stat yapılmasına yapılır da önemli olan bizim istediğimiz kapasitede modern bir stadın yapılmasıdır..30bin ve üzeri kapasitede stat yapılmadıktan sonra yapılan stadın hiç önemi yok..Son aldığım duyumlara göre 3.lig takımı Çorum'a da TOKİ 25bin kapasiteli stat yapacakmış..Çorum'un eski stadı TOKİ ye verilecek;TOKİ de Çorum'a 25bin kapasiteli modern bir stta yapılacakmış..ÇorumBel.tr de bu konuda haber var;Stadın projesini de gördüm;animasyon filmini de izledim..Durum böyleyken Trabzon'a ,Bursa ya 40000 üzeri kapasitede stat yapılacakken,Erzurum'a 25bin kapasiteli stat yapılıp kış üniversite oyunlarına yetiştirilirken Sivas'a 3 sene önce söz verilip de verilen sözün arkasında durulmaması gerçekten çok üzücü...İnşallah Trabzonlu Bakanımız verdiği sözü tutar...Trabzon'a yapılması düşünülen stat 42 bin seyirci kapasiteli ve inşşatının tabelası da asılmış durumda..Durum böyleyken TOKİ nin bize karşı size 20bin-25 arası kapasiteli stat yeter mantığını da anlamak çok zor..Zaten 4 Eyül stadımız şu anda 17binkapasiteye de yapılan tadilatla ulaşmış durumda..Eğer bize 30binin üzerinde stat yapılmayacaksa yeni yapılacak stadında hiçbir esprisi yok...YA 30BİN KAPASİTELİ MODERN BİR STAT YAPILSIN YA DA STADIMIZA DOKUNULMASIN...EĞER 30BİN VE ÜZERİ KAPASİTELİ STAT YAPILMAYAKSA ESKİ STADI TOKİYE VERMENİN DE HİÇBİR ANLAMI YOK...

sivasfutbol 15.01.2011 19:12

[QUOTE=oner162;683533]arkadaslar tt arena nın acılısında spordan sorumlu bakan açıklama yaptı. trabzona yapıyoruz, malatyaya yapacaz [B]sivas[/B]a yapacaz dedi. inşallah yakında yapılacak destek verelim:)[/QUOTE]

Eğer stadyum yapılacak ise öncelikle Sivas'ta gerekenlerin yapılması gerekir. Biz yıllardır avutulduk yeter artık.

furky.b 15.01.2011 19:39

1 ligde olmiyan Malatya ya Sivas'dan Önce stad yapilirsa yaziklar olsun !

ZiDaNe58 15.01.2011 19:40

söz verirler sivastan cıktıkları anda unuturlar:)

Salim58 15.01.2011 19:40

[QUOTE=cügo58;683531]Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
konya antep Antalya trabzon malataya gibi sehirleri saydi ve malesef sivAsimizi saymadi.
Demekki suan sivas ne yazikki planda degil...[/QUOTE]

[B][I]Bakan Faruk Özak bizzat Sivasıda söyledi yiğido.[/I][/B]

cügo58 15.01.2011 19:43

[QUOTE=Salim58;683543][B][I]Bakan Faruk Özak bizzat Sivasıda söyledi yiğido.[/I][/B][/QUOTE]

Kusura bakmaIn kardesler orasini kacirmisim tam yemek yiyordum bagislayin:D
ne kadar sapurdatiysam duymamisim:D:D

s_mayster 15.01.2011 19:57

[QUOTE=cügo58;683531]Daha yeni Kanal d de sporbakani konustu pojeler uzeri ve
konya antep Antalya trabzon malataya gibi sehirleri saydi ve malesef sivAsimizi saymadi.
Demekki suan sivas ne yazikki planda degil...[/QUOTE]

demekki tam dinlememişsin hemşerim... ben bakanın ağzından şimdi trabzona yapıyoruz sonra sivas var sırada dedi.. bunu çok net bi şekilde duydum trabzondan hemen sonra sivas ı söyledi hatta bende duyunca çok sevindim kendi kendime.. :D :D

ahmetcelik 15.01.2011 20:12

Evet Bakan Canli yayin da acikladi siralam söylemedi ben öyle anlamadim sadece Tranzonda deniz doldurma isi basladi.

Ama Sivas a Stad yapacagiz dedi bizimki tranzon dan daha önce yapilip biter yeterki SIVASSPORUN yönetimi biraz daha fazla bu isin pesini takip ederse.

Demin Kanal D de canli ya yainda izledim adamlar, daha dogrusu gelatinsarayin yönetimi stadi yaptirmak icin sürekli BASBAKANI rahatsiz etmisler.

Ama isin esas ayibi o kendini bilimez gs taraftari Sayin BASBAKANIMIZ Stada acilislara katilmak üzere girdi diye anons yapilinca yuh sesleri yükseldi sürekli tekrar etdi.

YUHHHHHHH gatasaraya. NANKÖRLER.

GÖZÜNÜZE DIZINIZE DURSUN.

SIVASSPOR INSALLAH BU NANKÖRLERE HADINI BILDIRECEK.

BÜYÜK BASKAN DURMA CALIS.

Bordobereli58 15.01.2011 20:19

kardesim stadi madi bosverin oyuncu alin oyuncu

B.DUMANLI 15.01.2011 20:23

Spordan sorumlu bakani sivas´dada yapilacak dedi bu dogru.Fakat M.ALI BRANT basbakana soru sordu,bundan sonra nerelere stadyum yapmayi düsünüyorsunuz dedi.Oda bu soruyu duymamazlikdan gelerek,Türk Telekom Arena yapilan kavsaklar sayesinde 52000 kapasiteli bu stadyumu ,10 -15 dakika arasinda bosaltilma özelligine sahip olacak dedi.Bakan ve basbakan ayri telden caliyorlar.Soruyu duymamazlikdan gelmesi hayra alamet degil.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:32.