![]() |
Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml
[QUOTE=Yiğiter;697318]Antep çok formda şu an ligin en iyi takımı..İçerde dışarda farketmiyor galip geliyorlar..Rıza Hoca pek sevmez bunu ama haddimiz bilerek 1 puanı düşünmeliyiz önce..Galip geleyim diye yine 50 kişi hücum yaptırırsa fark yeriz![/QUOTE]
Tamamen katılıyorum ! |
[QUOTE=mm1970;697317]beş atacaz beşşşş[/QUOTE]
Yavaş at,yıne geldık gaza..1-0 lık galıbıyete bizden ıyısı olmaz.Ben bereberlıge bıle cok sevınırım. Bana göre rakip favori. Bu maçtan puan almak istiyorsak bugun ki sergıledıgımız performansın da üstüne çıkmamız gerekecek. Umarım en az 1 puanla dönebılırız. Bu iki hafta bızler ıcın cok zor gececek,alabılecegımız puanlar da lıgdekı kaderımızı belırler.. |
kaybetmeyelim de beraberliğe de razıyızz
|
[QUOTE=mm1970;697305]bence 5 atacaz antepe tolunay neye uradını şaşıracak... kırmızı kara şampiyon zara[/QUOTE]
naptın aga sen yav antep çok iyi bir takım kendimizi kandırmayalım uçmayalım kaybetmezsek iyidirr |
Biz millet olarak çabuk gaza geliyoruz . Ama gerçek olan birşey var takım güzel oynuyor ve antepin bize 2 yıl önce yaptıgını bizde onlara yapabilirz.
Göster Gücünü Bee Yigidom |
Grosicki vs. Cenk Tosun olacak..:)
|
insallah bu macıda alacagız alırsak bır daha bızı zor durdururlar :D
|
[B][COLOR="Blue"]ARKLAR DEFANSIN VE SİVASSPORUN BİRDE DİKKAT ETMESİ GEREKEN BİR OYUNUCU VAR:''CENK TOSUN'' BU ADAMI SİVASSPORUN DURDURMASI GEREKİYOR.. İNŞALLAH BU MAÇI DA KAZANIP ÖNÜMÜZE BAK:):rolleyes:ARIZ[/COLOR][/B]
|
galibiyet bekliyorum:) en kötü beraberlik çıkarırız;)
|
bu maçtan en az 1 puan çıkarırız kesinlikle alıcaz bu maçı alamasakda 1 puan iyidir 2-1 alırız veya 1-1 berabere biter
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:56. |