![]() |
[QUOTE=Sweetgirl][COLOR="Magenta"][B][I]o hic belli olmaz bi bakmissin bizim yigidolar sovu yapiyorlarmis. unutmaki nede olsa fener maci, tüm medyanin gözleri üzerimizde......[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]Show basına yapılmaz takım için yapılır...Bu haber balon haber...Sivaspor taraftarını çok iyi biliyorum...Showu yapsa yapsa biz yaparız... [/COLOR] |
[B]show sizinle başlar.... haberi bu şekilde değiştirelim :)[/B]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]WALLA HANGİ YİĞİDOLARA SORMUŞLAR BİLMİYOM AMA SOV OLSUNDA UTANDIRSINLAR BİZİ..[/COLOR][/QUOTE]
onur çok haklısın adamlar 2 bin kişi ile gelecek...biz 10bin kişi olacaz bakalım 2 bin kişiyi bastırabilecezmi...onur gibi serhan gibi...kısacası 67 gibi herkez olsa...bastırırız artık |
benim icin iki yönlü bir mac.insallah berabere biter.hic olmazsa üzülmem.yanlis anlamayin gardaslar lütfen.
|
HEPİMİZ BUGÜN SİVASSPOR'LUYUZ...
DUYGUSALLIĞA YER YOK. HEPİMİZİN MUTLAKA TUTTUĞU BÜYÜK VARDIR, AMA BUGÜN HEPİMİZ "[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B]"LUYUZ. KAZANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUM. HEMDE BEN BİR ZAMANLAR MAĞLUBİYETİNDE AĞLAYACAK KADAR [B][COLOR="Blue"]F.BAHÇE[/COLOR][/B]'Lİ OLARAK BUNU SÖYLÜYORUM...YİNE DE TUTUYORUM AMA "EN BÜYÜK SİVAS"...
|
YİĞİDO TRÜBÜN KRALARI
[QUOTE=Sweetgirl][COLOR="Magenta"][B][I]o hic belli olmaz bi bakmissin bizim yigidolar sovu yapiyorlarmis. unutmaki nede olsa fener maci, tüm medyanin gözleri üzerimizde......[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
ŞOWU TEK SİVASIN GURURU 1967 GENC TARAFTARLAR YAPAR CÜNKÜ ORDAKİ ARKADAŞLARIMIZ KALİTE FARKI VAR HERKEZ BİLMELİ STADLARIN EFENDİSİ KRALI 1967 GENC TARAFTARLAR |
ayrım yok beyler aman sakın ha...bakın ben bursadayım...bursadaki taraftarlar arsındaki ihtilafı, ayrılığı çok iyi biliyorum...bu tip ayrılıklar takıma da yansır...hepimiz sivaslıyız, sivassporluyuz...birlik-beraberlik olmalı......
|
turbin sovla onlara sahayi dar edicez
|
duyun
[QUOTE=tugcin]ayrım yok beyler aman sakın ha...bakın ben bursadayım...bursadaki taraftarlar arsındaki ihtilafı, ayrılığı çok iyi biliyorum...bu tip ayrılıklar takıma da yansır...hepimiz sivaslıyız, sivassporluyuz...birlik-beraberlik olmalı......[/QUOTE]
ayrım yok gercek var 1967 genc taraftarlar tektir |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]Show basına yapılmaz takım için yapılır...Bu haber balon haber...Sivaspor taraftarını çok iyi biliyorum...Showu yapsa yapsa biz yaparız... [/COLOR][/QUOTE]
şov mov yalan olur beyler... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |