SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gerilimi yüksek bir maç olacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31482)

Yusuf Çevik 20.03.2011 11:42

Cevap: Gerilimi yüksek bir maç olacak

[B][COLOR="DarkRed"]Evet.Gerilimi yüksek bir maç olacak.

inşALLAH kazanan taraf biz olacağız.[/COLOR][/B]

B.DUMANLI 20.03.2011 11:42

Gerilimli bir mac olacagi konusunda ayni kanaatda degilim.Bu macdan sonra daha 8 mac var ,oda 24 puan eder.Daha bu köprünün altindan cok sular akacak.Bugünki macda Sivas yenilmez,cünki Buca gol özürlü bir takim.Bu maca bakarken cuvaldizini önce kendimize batirmamiz gerekiyor.Bu mac da forvet oyuncularimiz gol atmada basarili olursa kazaniriz.Aksi taktirde sabaha kadar oynansa tipik bir beraberlik maci gibi geliyor bana.Biz birseyin farkinda olalim.Konya dün kendi evinde berabere kaldi.Biz bugün neredeyiz deplasmanda .O halde oradan alinacak bir puanla bile dahi ,bizim tabeladaki yerimiz degismeyecek ,Buca´da bir ic saha macini 1 puanla kapadiginin üzüntüsünü yasayacak,üstelik bu puan farkinin acilmasi avantaji ileriki haftalar icin elimize gecmis olacak.

rsimsek 20.03.2011 11:45

sivassporumuzun mutlak puanla dönmesi gereken bir maç.şanlı sivassporumuza başarılar

B.DUMANLI 20.03.2011 13:11

Her kitapda bir ÖNSÖZ mevcuttur.Bu günki macin önsözü beraberlikden sasma,kazanabilirsen sikoru koru,yenilirsende dünyanin sonu degil.Yenilme hususuna gelince bizim takimla ,Buca´yi ayni kefeye koymak lazimki yenilgiden söz edebilelim.Biz Buca´dan gercekten üstün bir takimiz.Biz gücsüz kilan ,saha ici yardimlasmalari basta cok kötüydü,buda yavas yavas yerine oturuyor.Artik takim olma özelligimizide kazandik.Alacagimiz bir galibiyet,ileriki haftalarda futbolumuzu cok olumlu etkiliyecektir.

SİVAS ULAN 58 20.03.2011 13:14

hemde çok gerilimli olacak bence şanslı olan biziz bu maçı alacağız inanıyorum

58MUAMMER58 20.03.2011 16:41

BU HAFTANIN EN ÖNEMLİ 2 maçından biri bu maç,maçsaAtini neden 19 a aldılar anlamış değilim,acaba izmir çetesi bihalt yiyecekde türkiye görmesin diyemi,gerilimli maç olacağı kesin,sakin olan ,çok isteyen ,akıllı ve dikkatli olan ,fırsatları değerlendiren bu maçı kazanır,yok yenilmemek için çıkarlarsa iki takımda berabere kalır,şöyle 2 takımın oynadığı futbola ,takımlar arasındaki tecrübe ve kalite farkına bakınca sivassporumuz daha agır basıyor,ilk golü biz atarsak kesin kazanacağımızı düşünüyorum,rıza hoca umarım oyuncuları ikaz etmiştir,kazanmak şartdeğil enkötü ikili averajı bozmadan dönmekde çok önemli,fixstür bizden yana daha çok maçvar,ben kazanacapımıza yürekten inanıyorum,_______________________________SİVASSPOR DÜŞMEYECEK.

subasi29 20.03.2011 19:18

hic kusukusuz macta cok eyler olabilir...yenilgiyi hazmedemeyenler olay cikarabilir?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:55.