SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Rıza'dan kartala gözdağı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31570)

cılgınsivas58 01.04.2011 18:04

Cevap: Yiğido Rıza'dan kartala gözdağı

vurun kırın parçalayın bizim için bu maçı alın!!!

MaXiMuM 01.04.2011 19:17

[I]Her şeyin bir ilki vardır. Nasıl Bu sezon ki ilk deplasman galibiyetimizi aldıysak, yarın da Rıza Hocanın ilk bejeke galibiyetini alacağız[/I] :)

kaptann58 01.04.2011 19:36

bu ilki biz yaşayacaz biz yaşatacaz 2 1 diyorum

B.DUMANLI 01.04.2011 19:40

Besiktas´in Ziraat kupasindan baska UEFA´ya katilma sansi zaten yok.Lig maclari onlar icin formalite maclari.Haftaya Gaziantep´le zorlu kupa maclari var bu yüzden,Sivas maci onlar icin hicbirsey ifade etmiyor.Fakat bizim icin bu macda alacagimiz 3 puan bizi rahatlatir.

58MUAMMER58 01.04.2011 19:45

SİVASSPORUN DUYGUSALLIKLA FİLAN ALAKASI OLAMAZ,BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ,KAZANIRSAK BUCADA YENİLİRSE LİGDE KALMAYI GARANTİLERİZ,BEN BJK Yİ YENECEĞİMİZİ ENAZINDAN BERABERE KALACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM.RIZA HOCAYADA FUTBOLCULARIMIZADA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM.

burak58as553 01.04.2011 21:50

[B]Eğer bu macı alırda bir de Buca İBB'ye yenilirse..ohoo aradaki fark 7'ye cıkar..Bizde stadda 'bucaspora bank asya 1.ligde başarılar'pankartı asarız..[/B]

blacksky 01.04.2011 21:59

[QUOTE=eskisehirspor91;704771][B]Değerli Sivaslılar.Takımınız çok güzel gidiyor.İnşallah dahada iyi olursunuz.İyi ve güçlü bir Sivas bu lige yakışır.Fakat bu maçta tek sıkıntınız Rıza Ç.(ki o bir Sivas antrenörü ) 2008 senesinden itibaren Mehmet Özdilekli Antalyaspor ve Rıza Çalımbaylı Eskişehirspor ve Sivassporun Beşiktaş ile oynadıkları maçlar.

Beşiktaş 2-0 Eskişehirspor

Beşiktaş 1-0 Antalyaspor

Eskişehirspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş 3-0 Antalyaspor (Türkiye kupası grup maçı)

Beşiktaş 3-1 Antalyaspor (Türkiye kupası çeyrek finali)

Antalyaspor 0-2 Beşiktaş (Türkiye kupası çeyrek final rövanşı)

Beşiktaş 2-0 Antalyaspor

Eskişehirspor 0-1 Beşiktaş

Antalyaspor 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş 3-2 Eskişehirspor

Beşiktaş 2-1 Antalyaspor

Beşiktaş 2-1 Sivasspor

Antalyaspor 0-2 Beşiktaş
Beşiktaş 2-1 Sivasspor

Oynanan 14 maçta 14 beşiktaş galibiyeti,Eskişehirspor ve Antalyasporun hiç galibiyeti bulunmamakla birlikte hiç beraberlikleri dahi bulunmamaktadır. Bu bir tesadüf değildir maalesef. İnşallah yenersiniz de Beşiktaşın Avrupa hayallerini söndürürsünüz. Başarılar Sivas.[/B][/QUOTE]

Siz kendi teknik direktorunuzun fb maclarina dikkat edin asil arkadasim.. haa unutmadan sezon sonu alinan/satilan futbolculardan alacagi komisyonlari da iyice takip edin.. arpasi bittigi zaman sizi dibe vurdurur oyle gider.. sozun ozu.. burada nifak sacmayin.. kendi isinize bakin lutfen.

favori58 01.04.2011 22:20

Beşiktaşın otele gelişini kenardan ibretle seyrettim.

Sivaslı olupta Beşiktaş beşiktaş diye bağıran satılmışları gördüm, Bu sadece bugün olmadı,FB ve GS maçları öncesindede aynısı oluyor. Yazıklar olsun böyle sivasılara. Acaba yarın Sivasspor yenildiği zaman (Yenilmezya )bu yalakalar kına mı yakacak

Bu insanları ve bu zihniletleri bir kez daha lanetliyorum,kınıyorum,,

En büyük Sivasspor

erdaleren58 01.04.2011 22:56

[QUOTE=blacksky;704875]Siz kendi teknik direktorunuzun fb maclarina dikkat edin asil arkadasim.. haa unutmadan sezon sonu alinan/satilan futbolculardan alacagi komisyonlari da iyice takip edin.. arpasi bittigi zaman sizi dibe vurdurur oyle gider.. sozun ozu.. burada nifak sacmayin.. kendi isinize bakin lutfen.[/QUOTE]

bu yorum cok güzel ya cok hosuma gitti tebrikler hemserim benim )))simsar bilo insan taciri bilo

kangallıwert 02.04.2011 13:19

[FONT="Comic Sans MS"][B]bak eskisehirli dingil arkadasim hemen camur kampanyasına baslamissin ama sunu her zaman unuyorsun..Her hoca hele efsana ise meshur oldugu takimda hocalik yapmak ister..Bu yuzden o takıma karsı hep kazanma istegi ile cıkar(Normalde oynadigi taktiginin aksine)buda takimi yamultur...Madem hocaya camur atiyorsun sana gecen seneki 3-2lik eskisehir bjk macını hatirlatim..Mac 2-0 ümit karan 20 metre top sürdü kim cevresinde yok topu rüştünü[I]n kucagına vurdu atsa mac bitecek o zaman rıza hocami dedi atma diye ümit karandami satildi yıllarca bjk ye atti o kadar gol satildiysa ümit karani neden kovamadiniz o zaman sizin kub bastan satilmis arkadas...Bisey bilmeden gelip burda sacma sapan konusup milleti dellendirme...Benim mac sonu görüşüm ise bjk bizi yener..Neden adamlarin kanatlari iyi gobegi iyi bizim bana gore sansimiz yok ama ins yeneriz..Bu arada tarafarada sunu tavsiye ediyorum:Boyle kendini bilmezlerin lafına kanmayin!!![/I][/B][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16.