![]() |
Cevap: Kamanan Şans Bekliyor
1 maçta iyi diğer maçlarda berbat
|
trabzondaki yattaraya benzetiyotum kamananı çok istikrarsız ama bence şans verilmeli ipler kendi elinde
|
[B]Devre arasında gönderilecek diye korkmuştum fakan şimdi pişman oldum.Sezon sonu gönderilecekler listesinin başında olduğunu düşünüyorum.Bu saatten sonra Kamanan'dan bize hayır gelmez.Yerine genç ve yıldız olmaya aday birisinin alınması gerekir.bkz:Kamil Pawel Grosicki[/B]
|
ßence geriye düştügümüz maçlarda Kamanan Gibi hızlı bir oyunucuyu riza hoca oyuna sokması lazım tabiki baska sebeblerden dolayı oynatmıyo olabilir.
|
[B]kamo belki eneramoyla iyi bir ikili olabilir baskada bir ise yaramaz
ama su bir kesin ki eneramo sivasin aradigi kandi her ne kadar suanda vasat gibi gorunsede kazanilan maclarda atilan gollerde onun basarisi var kamanan sivasda gununu saatini doldurdurmustur dye dusunuyorum [/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;708047] Kamanan'ın takım arkadaşlarına bir sohbet sırasında "Önemli olan kimin oynadığı değil, takımımızın kazanması. Hocamız görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım" dediği öğrenildi.[/QUOTE]
[B]Başkanımızın dediği gibi yerel medyamızın mutlaka kendisini geliştirmesi gerek...[/B] |
bence 2-0 öndeykene kamanan oyuna girmesi lazim cünkü rakip takim savunmayi acitiginda kamanana uzun toplarla farka gidilir
|
Kamanan a bence bu maçın 2. devresinde şans verilmesi lazım
|
[COLOR="Olive"]Kamanan`ın Sivasspor`a faydalı olmasını herkez ister.
Kamanan elinden geleni yapacakki Rıza hoca oynatsın.İdmanda kim iyi ise onu oynatıyor. Hadi bakalım hayırlısı...[/COLOR] |
Hoca´nin Kamanan´a sans tanimasi gerktigine inaniyorum.Öncelerde sans taninmis ama YETERLI OLAMAMISTI.Belki hatasini anlamistir ben ber sans dsha verilmesi taraftariyim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |