SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Ankaragücü maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31780)

threestar58 01.05.2011 02:42

Cevap: Sivasspor-Ankaragücü maçı tahmin ve yorumla

umarim, bu mac berabere biter ankaragucu konum olarak rahat eger cok iyi oynarsa bizi yenebilir

yiğidobaytar58 01.05.2011 02:51

ya artık bu maçı almamız lazım .....ama daha kontrollü olmamız gerekiyor....çünki sürekli hücum düşünüyoruz,tamam güzel bişeyde bizim takım savunması zaafımız var yapamıyoruz.....bu senelik artık böyle geçti napalım seneye tek arzum ilk 10 içinde olmak...

sivasspor 2 : 1 ankaragücü

calipso 01.05.2011 07:33

ts bucayı rahat yener, ee cukkada yok oyüzden ben tatsız tuzsuz bir maç ve sonucu önemsiz bir maç bekliyorum illa sonuç diyorsanız beraberlik

eskibektaşlı 01.05.2011 10:21

Bucaspor; ankaragücü ,Fenerbahçe ve antalyaya karşı aslında çok iyi oynadı 3x3=9 gol attı yani agresif oynuyor kimse trabzon maçına fazla güvenmesin herşey olabilir tabii ki temennimiz trabzonun yenmesi veya beraberlik ,trabzona güvenerek rehavet devam ederse mucizevi bir şok yaşayabiliriz.

Bu nedenle ;

Rıza hoca yabancılara şu jestte bulunabilirse fena olmaz '' Arkadaşlar ankaragücü maçını alın sizi 2 hafta önce tatile göndereyim '' veya

Hem ligde kalma hemde federasyondan gelecek paraya oynama adına
'' arkadaşlar bundan sonraki maçlarda galibiyetlerde her futbolcuya 5 (yada 10) bin TL prim vereceğim''

gibi kararlar alırsa hem oyuncuları kamçılamış olur hemde ligde kalışımızı sürprizlere bırakmamış olur hemde federasyondan para gelmesini temin etmiş olur.

Sizce bu uygulama iyi olmazmı arkadaşlar ?

Yusuf Çevik 01.05.2011 10:33

[I][COLOR="DarkGreen"]Ankaragücü son haftalarda forumda bir takım.

inşALLAH yeneriz ama 3 ihtimalli bir maç olacak..[/COLOR][/I]

karşıyakalı 01.05.2011 11:29

rıza hocanın son haftalarda sergiledigi performans bende soru işaretleri oluşturmaya başladı.yeni sezonda kalması konusunda çokta emin ve istekli degilim.ikinci bir mesut bakkal olayı yaşayabiliriz diye düşünüyorum.ancak boştaki hocalara bakıncada gitmesi için çok istekli olamıyorum.belki rıza hocada suç var ama bence suçun çogu isteksiz ve kalitesiz oyuncularda.hadi hayırlısı bakalım yine rakiplerimiz bu sezonda sivasspor sen düşme senin yerine biz düşelim dediler ve bizi ligde bıraktılar geçen sezon oldugu gibi.2 kez sıçradı çekirge bakalım 3 .kez sıçrayabilecekmi

burak58as553 01.05.2011 11:55

7+ bol gol olur..

Divriği58 01.05.2011 12:01

[B][I]+7 olacak bu maç[/I][/B]

sebasteia 01.05.2011 13:33

bir galibiyet ve güzel bir hafta yaşamak ve artık geleceği planlamaya başlamak lazım!

HaKaN 01.05.2011 15:19

[B][COLOR="MediumTurquoise"]İnşallah Yeneriz Gönlümden Geçen 2-1 alırız inşallah bu maçı.. yenilmiyelimde..Sivasıma güveniyorum inşALLAH kazanırız..[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17.