![]() |
Cevap: Sivasspor'da Ankaragücü mesaisi başladı
maçı almak iyi olur ama alamıyorsak ozaman beraberliğin kıymetini bilelim,inşallah şans bizden yana olur.
|
HAYIRLISIYLA KAZANSAKDA GELECECEK SEZONUN HESABINI YAPSAK BUSEZON SIKILDIM BİTAD ALAMADIM.
|
porto gibi bir takim yaratsak ne guzel olur?
|
Bakiyorum yorum yazan arkadaslara hic biri rahat degil cunku takima guvenmiyor buda sunu gosteriyor cok iyi bir takim degiliz birkere takim oyunu yok
kan uyusmazligi var sanki |
Süper ligde bildiğim kadarıyla ankaragücüne yenilgimiz yok.bariz şekilde üstünlüğümüz var.bu maçıda güzel bir futbolla alacağımıza inanıyorum.takım halinde bütünleşerek oynarsak rahat yeneriz.bu maçta kamil in yerine kamanan oynatılabilir.kamil de son haftalarda ciddi düşüş var.cihan da ilk onbirde çıkarsa daha faydalı olacaktır.tabii son karar hocamızın.maçı 2-0 alırız diye düşünüyorum.
|
Ben beraberliğe razıyım bu macta...
Bu hafta küme düşmekten kesin kurtulalım..Yeterli... Son iki hafta puan almamız zor..Bence Ankaragucu macı bu yıl ki son puan alabileceğimiz maç... |
maçın başında iyi bastırıp gol atmaya oynarsak ilerleyen dakikalarda da skoru koruruz. her sekilde 1 puan yetiyor ama 3 puan alsak da çok güzel olur. buca'nın da trabzon'u yenemeyeceği düşünülürse rahatız, bu sene de yırttık denebilir :) inşallah tabi..
|
.nşallah kazanır rahatlarız sun iki sezenu unuturuz:D
|
[B]Kesin almamız gereken şunları***maç ne olur artık yenin [/B]
|
Hazırlıklar iyi geçmiştir İnşallah.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:57. |