![]() |
Cevap: Hareket başladı
abi bi mesajda fbli seyircilere verseydin son düdk calmadan sevinc kutlmasi yapmasnlar malum onlar hep yapip rezil oluyorlar :D
|
Forumlarda da Sn. Yiğit gibi aklı başında insanları görmek çok hoşuma gidiyor..
Taraftarlık yaparak, nefret duyarak, sinirlenerek bir Altay oluruz, Göztepe oluruz.. Ama böyle adam akıllı kararlar alarak, güzel yönetim örneği sergileyerek yıllarca süper ligde yer ediniriz.. Yönetimi ve verdiği kararı sonuna kadar destekliyorum.. |
Mükemmel yazmış.Ellerine sağlık.
[B]Ben hayatım boyunca İstanbul takımlarına (FB, GS ve BJK) antipati duymuşumdur[/B] En çokta bu bölümü beğendim. |
biz bank asyadan rekorlar kırarak şampiyon olduk adı bile iğrenç olan fenerbahçe'liler sizi biz süper lige çıkardık diye böbürlendiler hatta siz alt kademelerde yetim gbiydiniz dediler o zaman gün bu gün madem biz yetimdik BESLE YETİMİ OYSUN KEPİNİ
|
Söylediklerine %100 katılıyorum kimsenin bu maçta Satılmış Sivasspor demeye hakkı yok bunu diyende zaten Sivassporlu değildir.
|
50 lira çok ucuz bence. Aralarında matematiksel bir oran olma zorunluluğu yoksa fiyatlar. 100 150 500 olabilirdi.
50 kadıköylüler için ne ki. Adamlar burada 2 biraya veriyor o parayı. Bence daha büyük düşünmeli idi yönetim. Yazık oldu. Bu fırsat daha ele geçmez. |
Biz feneri yenelim Karabük de trabzonu:D ama şampiyon trabzon diyen karabük taraftarına kimse neden satılmış demez anlamam...
|
aramizdaki irlandalilar:D haha
vallaha yine cok iyi bir yazi yazmissin helal olsun aynen katiliyorum trabzonlular basladi dedikodulara yok kapasiteyi artiramazlar yok bilmem nee ama insallah dedigin gibi kazanan sivas olacak ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57. |