![]() |
Cevap: Trabzonspor Sivasspor'u Şikayet etti
la bu trabzonda hic akil yokmuşya daha kurallari bilmiyorlar :D sikayet edecek biri varsa oda sivasspor taraftardr cunku bizim taraftarmizdan cok fb taraftari olacak
|
[QUOTE=Kokomo;714459]Bu Sitede 4-5 gündür ÖLÜMÜNE Trabzonsporu SAVUNAN arkadaşlar , cevap verin hadi bakalım bu şikayete ?
Dost muymuş Trabzon Sivasa ? Tekrar yazıyorum, seneye son maçta Sivasın düşmesi için Trabzonun mağlubiyeti gerekirse, her kimle oynarsa oynasınlar maçı verirler ! Bunu hiç ama hiç unutmayın ![/QUOTE] yaw halen düşmekten bahsediyorsunuz, Allah aşkına yeter ya, 2 senedir öldük öldük dirildik, şu düşmeyi artık ağzınızdan atın. |
[QUOTE=eyuphulagu;714440]Trabzonspor istanbulb.b. ile istanbul da ve Buca ile İzmir'de oynarken bu%5 lik kurala uydumu ki sivassporu şikayet ediyor..Ne kadar pişkin ve yüzsüz adamlar bunlar..[/QUOTE]
Onlarin beyinleri saat 12.00'yi geçtiği için kafaları çalışmaz. Kendileri İstanbul Olimpiyat stadını 61000 kişi ile dolduracağız plakayı uygulayacağız dedikleri zaman (ulaştılar mı o rakama halen öğrenmiş değilim de) % 5 lik dilim 61000 kişi mi yapıyordu ki şimdi utanmadan buna dil uzatıyorlar adiler... Boşuna yırtınmasınlar SİVAS'ım kazanacak SİVASSPOR'um kazanacak... |
Artık bu saçmalıklarından sonra benim için tamamen TrabSONspor !... Haydi güle güle, gidin bir 25 yıl daha bekleyin bu kafayla..
Ya böyle bir saçmalık olur mu? Federasyon münhal bölgesini açıp orasıyla gülmemiş mi bu şikayete? Yoksa osnlarda ciddiye alıp, dinlemişler mi? Yav ne tuhaf insanlar bu Trabzonsporlular? Onlar, Olimpiyat stadında 61 bin kişi yapmaya çalışırlarken %5'i 61 bin mi yapıyordu, stad 122 bin kişilikti de kimsenin mi haberi yoktu? De gedin la... :D :D :D Bizim Sivas'ımızın güzel atasözü tam sizlik, "[B]Siz ya hesap bilmiyorsunuz, ya da dayak yememişsiniz[/B]".... :D :D :D AYK |
[B]artık tüm hamsilerden özür diliyorum...yıllardır ts lilere hamsi kafalı diyordum:D:D küçük düşürmüşüm hamsileri :D:D
[/B] |
ezikler....bunlar istediklerine ulaşmak için herşeyi yaparlar alıştık artık
|
biz feneri yenecezde siz gidip karabük e yenileceksiniz çok mutlu olurum ozaman
|
sitelerinde yazmadıkları hakaret bırakmamışlar bize...birde medet umuyorlar...Sivasspor kendisi için oynar...öyle de yapacak..yensekte yenilsekte...ama size söyleyeceğim "Allah versinnnn"....terbiyesiz herifler...
|
[B][QUOTE=SenSetik;714474]sitelerinde yazmadıkları hakaret bırakmamışlar bize...birde medet umuyorlar...Sivasspor kendisi için oynar...öyle de yapacak..yensekte yenilsekte...ama size söyleyeceğim "Allah versinnnn"....terbiyesiz herifler...[/QUOTE]
Ben Her Zaman Söylerim Yine Söylüyorum Trabzonspor Kadar Ezik Bir Camia 1 Tane Var O da Kayseri... Bu Yapılan Uygulama Doğru ya da Yanlış Bırakın Buna Sivasspor Taraftarı Karar Versin.TFF ye Git Birde Selam Söyle Ne ye Yarayacak... Pazar Günü Sahaya Çıkan 11 Sivassporlu ve Sivasspor Taraftarı Sivasspor İçin Oynayacak Trabzonspor İçin Değil Bunu Böyle Bilsin Trabzon.Çıkıp Oynayacağız ve SOnuna Kadarda Takımımızı Destekleyeceğiz.Yeneriz Yeniliriz Berabere Kalırız Bunu Allah Bilir Ama Şerefimiz İçin Ter Dökeceğiz , Oyuncularımız Sahada Biz Tribünde... Bu Sebepten Trabzonspor Taraftarı ve Trabzon Halkı Ortalığı Karıştırmaya Asılsız Vesveseler Üretip Kaos Ortamı Yaratacağına Çıkıp Biz Sivas Halkına Sivasspor Yönetimine Takımına Güvenyoruz , Sonuç Ne Olursa Olsun Oynayacak Mücadele Edeceklerdir Desinler...Yakışanı Budur...Dedikodu Yapmak Değil...[/B] |
aklima mevlanadan bir soz geldi:
Dil, Tencerenin Kapağına Benzer. Kıpırdadı Da Kokusu Duyuldu Mu? Ne Pişiyor Anlarsın!! :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:26. |