![]() |
Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım
trabzonsporlular karabük stadı küçük olduğu için kendi taraftarlarının az bir kısmının maça gireceği, oysa 4 eylül 16000 seyirci kapasiteli uefa standartlarında bir stad olması nedeniyle fenerli taraftarlarının takımlarına destek vermek için daha çok sayıda olacağı nedeniyle tff ye itiraz etti :D
|
Lütfen birileriniz Trabzonsporu uyarsın hakem düdüğüyle sokağa çıkıp kendilerini şampiyon sanmasınlar.
|
Trabzonspor Kosla'nın eskisi gibi leke çıkarmadağını iddia ederek Sivasspor'u Türkiye Tenis Federasyonuna şikayet etti!!!!
|
hacılar Trabzon sivasa taş atıyorda... kendileri çok mu karakterli valla bence karabüğe gitmelerine gerek yok trabzondan vursalar topa göl olur o kadar aleni....
|
Trabzonspor Fenerbahçeli futbolcuların gözünün üstünde kaşı olduğu için fenerbahçenin hükmen yenik sayılması gerektiğini iddaa etti.
|
hızını alamayan trabzonspor kulubü, her ihtimale karşı sivassporu tenis, eskrim, dağcılık, badminton, jimnastik, briç ve güreş federasyonlarına da şikayet etti:))
|
tranzonlular geçmişte sivasa çok kötülük ettik bizi affetmeliri diliyoruz diyerek evlendirme programlarına başvurdular yapılan başvuruladan sonra kanallardan da kovulan hamsiler bu defa da sivassporun kapısında yatıp biz ettik sen etme bundan sonra anadolunun en büyüğünün SİVASSPOR olduğunu kabul ediyoruz dedilersede yine faydası olmadı.....:D
|
trabzonlular sivasa gelip sivassporu desteklemeyi akıl edemiyorlar mı acaba.çok enterasan şeyler yazmışsınız bayya güldüm ya.
|
[B]Trabzon yönetimi maç günü havanın açık ve 18 derece olmasının adil olmayacağını söyleyerek itiraz etti[/B]. :D:D:D
|
[B]- Trabzon yönetimi Sivasspor - Fenerbahçe maçında satışa çıkartılan biletleri alanlara püskevit verildiğini beyan ederek kendilerine Karabükte püskevit verilmediğinden dolayı maçın iptali için başvuruda bulundu.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53. |