![]() |
Cevap: Stadyum Konusunda Müjde Var
[B]Ben haberde bir müjde göremedim ? [/B]
|
Arkadaşlar tam sayı kesin değilmiş. O nedenle sayıyı veremiyorum ama 30.000 üzerinde istediğimizi biliyorlarmış.
Zaten 25.000 denilince de 25.000 olmazmış. Proje çizilince küsüratlı bir rakam çıkarmış. Kapasite 30.000'i geçecek gibi. Ama yine de söylüyorum , herkes mail falan göndersin. |
Bunlar reklam kokan hareketler mayk...Yemicez yine secim oncesi vaatleri .Gecti o devir...
|
Tek istegimiz bir stadyum(30bin+) ve bir kapalı spor salonu(6000)..
|
[QUOTE=tavarih;714952]Arkadaşlar stadyum konusunda 25.000 kapasite mevzusuyla ilgili ilk bilgilendirmeyi ben yapmıştım size. Sonra sağduyulu davranarak 30.000'den fazla kapasite gerektiğini belirtmiştik.
Bugün stadyum konusunda sürprizlerin olacağını öğrendim. Şu anda çok sevindim bu habere. Hatta yakında Hakan Şükür'ün de ilimize gelebileceğini de öğrendim. Şu anda son bilgiler netleşmeden herşeyi kesin ifade edemiyorum ama gelişmeler sevindirici. Sizler de özellikle AKİM ve BİMER'e başvuru ve maillerinizle bu konuyu tekrar hatırlatırsanız iyi olur. Bu arada kapalı spor salonu kapasitesi de 4.500 olarak açıklandı. Onun da 6.000 kapasiteli olmasını isteyelim lütfen.[/QUOTE] 9 hazirana kadar temel atılacak gibi hiz var içimde.Eğer o tarihe kadar temel atılmamışsa o başbakanın Sivasa girememesi lazım,zamanında Demirel girememiş hatta taşlanmıştı. |
İnşallah 30.000 veya üstünde bir stad yapılır.
|
[QUOTE=tavarih;714952]Arkadaşlar stadyum konusunda 25.000 kapasite mevzusuyla ilgili ilk bilgilendirmeyi ben yapmıştım size. Sonra sağduyulu davranarak 30.000'den fazla kapasite gerektiğini belirtmiştik.
Bugün stadyum konusunda sürprizlerin olacağını öğrendim. Şu anda çok sevindim bu habere. Hatta yakında Hakan Şükür'ün de ilimize gelebileceğini de öğrendim. Şu anda son bilgiler netleşmeden herşeyi kesin ifade edemiyorum ama gelişmeler sevindirici. Sizler de özellikle AKİM ve BİMER'e başvuru ve maillerinizle bu konuyu tekrar hatırlatırsanız iyi olur. Bu arada kapalı spor salonu kapasitesi de 4.500 olarak açıklandı. Onun da 6.000 kapasiteli olmasını isteyelim lütfen.[/QUOTE] haci hakan sükür ne icin geliyor, maci izlemek icinmi??? |
[img]http://www.footballuser.com/Formations/2011/05/114482_Sivasspor.jpg[/img]
|
Çok sevndm bu habere tşklr gardaş saolasın..
|
[QUOTE=muhsin koçak;715012]9 hazirana kadar temel atılacak gibi hiz var içimde.Eğer o tarihe kadar temel atılmamışsa o başbakanın Sivasa girememesi lazım,zamanında Demirel girememiş hatta taşlanmıştı.[/QUOTE]
Ve o nedenle Şeker Fabrikası'ndan olmuştuk. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:39. |