![]() |
Cevap: “ Kapasite 33 bin oldu”
Gormeden inanmam siyasetciye hic guvenmem
|
[QUOTE=mucahitbaba58;718266][B]inanmam secim vaadi baslansa bile yapimi bitecegini sanmam bes yilda bir beton atarlar belkide[/B][/QUOTE]
Walla haklısın kardeşim..Bursa gibi bir kentte her ne kadar belediye kendi yapsada bu işi kaç yıldır sürümcemedeyse Sivasta ne olur orasını Allah bilir..Ama 33 bin iyi bir gelişme bence.... |
Sivasın bu konuda şikayeti olduğunu bilenler haberleri uçuruyorlar. ee seçim yaklaşıyor..
seçim mitingindee rahat gelip insanların gazını almak için böyle haberlere tabiki ihtiyaç var.. |
[B]tabi sivas mitingi yaklaştı çıkar böyle haberler her seçime yakın aylarda sürekli yapılır bu stad zaten...hepsi yalan dolan ya çocuk mu kandırıyorlar...3 sene ön protokol bile imzalanmayan stad gelmiş seçime 1 ay kala gündeme geliyor...sivaslı kör değil kardeşim bitti benim gözümde bütün siyasetçiler[/B]
|
50. yılımızda ancak bitirirler..
33.000 diyorlarsa vardır bir şey Şimdilik 25.000 yaptık ihtiyaç duyulduğunda 33.000'e çıkartılabilir bir şekilde yaptık gibisinden şeyler söylerler.. |
[QUOTE=astaravisa;718293]Sivasın bu konuda şikayeti olduğunu bilenler haberleri uçuruyorlar. ee seçim yaklaşıyor..
seçim mitingindee rahat gelip insanların gazını almak için böyle haberlere tabiki ihtiyaç var..[/QUOTE] Çok doğru söyledin. Kesinlikle katılıyorum. Başka hiçbir gerekçesi yoktur. Düşününki Sivasımızın AKP li milletvekilleri 25 000 n de diretirken seçim dönemlerinde ne olduda bu şahısın gelmesine yakın bir dönemde asperagas haberler çıkmaya başladı. Satılmışlığın bu kadarı. Yazıklar olsun. |
[QUOTE=eyupk;718264][B]“ Kapasite 33 bin oldu”
2011-05-26[/B] [IMG]http://www.hurdogan.com/img/7193.jpg[/IMG] Yaklaşık 3 yıl önce söz verilen ve bu yıl temeli atılması beklenen yeni stadyumun seyirci kapasitesinin 25 binden 33 bine çıkarıldığı öğrenildi. Daha önce seyirci kapasitesinin 25 bin olarak belirlendiği, ancak Sivaslıların büyük tepki gösterdiği yeni stadın 33 bin kişilik olacağı belirtildi. TOKİ tarafından mevcut stad alınarak, yerine fuar alanı içerisine yapılacak olan yeni stadın her yönüyle modern ve UEFA kriterlerine uygun olacağı ifade edildi. Yeni stadın seyircisi kapasitesinin girişimler sonrasında 33 bine çıkarıldığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Haziran'da Sivas'a yapacağı ziyarette bunu Sivaslılara müjdelemeye hazırlandığı söyleniyor. [B]Hürdoğan[/B][/QUOTE] seçim yaklaştı sivasta yalandan geçilmez oldu 4 yıl önce 35 bin kişilik olacak diye söz vermişti hemde kocaman başbakan söylemişti ne oldu hani stad bu 4 yılda stadımız neden yapılmadı eminim demişlerdirki bu sefer 33bin kişi diyelim bir 4 yıl daha atlatalım nede olsa seçim önü yok arkadaş inanmayın 4 yıl önce söz verirken ben meydandaydım 4 yıl sonra söz verirken meydanda olmayacağım işte bu tepkilerden dolayı bunlar seçim öncesi yumuşatma hareketleri ben 8 yıl kandırılacak kadar enayi değilim bir arkadaş şöyle yazmıştı BUNLAR REKLAM KOKAN HAREKETLER MAYYKKK:D |
[QUOTE=eyupk;718268]ve zafer bizimdirrrrrrrrrrrr, stadımız 33 bin kişilik olucak.[/QUOTE]
NERESİ ZAFER ABİCİM YA yapmayın böyle daha geçen seçimde 35 bin kişilik demişti noldu elde var sıfır yani gelir yine sallar gider adam kolayını bulmuş 4 yıl yapmayacak 5.yıl seçilirsem yapacağım diyecek oldu anam ama ben 4 yıl önce düştüğüm çukura şimdi düşmem |
[B]Bilmiyorum bende,eğer yapılacak olan stadımız 33.bin kişi olursa çok güzel olur.
Bakacağız hayırlısı olsun diyorum.[/B] |
ne kadar iyi seçmensiniz 33 bin kişilik stada tav oluyorsunuz,33 bin kişilik istihdam daha iyi olur derim ben..!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:16. |