![]() |
Cevap: İlk 6 hafta da hangi takımlarla oynayalım?
[QUOTE=58_babacan_58;721880][B][CENTER][COLOR="Red"]biz ne yazsak boş :) sonuçta şans bu kura çekilicek ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
sunu bileydin bos saaaa burda ne isin var.?????? oynayalim diyor |
1.Hafta Orduspor
2.Hafta K.Karabükspor (D) 3.Hafta Trabzonspor (D) 4.Hafta Kayserispor 5.Hafta MP Antalyaspor (D) 6.Hafta Gençlerbirliği |
1.Hafta Orduspor
2.Hafta K.Karabükspor (D) 3.Hafta Trabzonspor (D) 4.Hafta Kayserispor 5.Hafta MP Antalyaspor (D) 6.Hafta Gençlerbirliği 7.Hafta Bursaspor (D) 8.Hafta Mersin İY. 9.Hafta İstanbul BŞB. (D) 10.Hafta Fenerbahçe 11.Hafta Ankaragücü (D) 12.Hafta Samsunspor 13.Hafta Gaziantepspor (D) 14.Hafta Galatasaray 15.Hafta Manisapor (D) 16.Hafta Eskişehirspor 17.Hafta Beşiktaş (D) |
İBB ile oynayalım İstanbulda takımımızın yeni halini görmüş oluruz hem böyle erken olursa daha çok kişi stada gelicektir havalarda güzel olur.
|
Tabi bu iş tamamen şahsi isteklerle alakalı ama benim ilk isteğim sahası kapanan Bursaya karşı deplasmanda oynamak... Üçüncü hafta hafta yine deplasmanda Şampiyonlar ligi ön elemeleri oynayacak Trabzona karşı mücadele etmek... Ayrıca ligin sonlarına doğru Şampiyonluğa giden takımlardan biriyle içerde oynamak şahane oluyor.
|
Önce iyi takımlarla oynasak diğer maçlara motivasyon düşeblr.Önce kötü takımlarla oynasak fikstür zorlaşır.Karışık bu durum hem bzm istememiz ö.d
|
fikstur cok onemli heyecenla bekliyorum ne zaman aciklanacak?
|
yeni takımlarla yapsak çok iyi olur
|
Bursaspor
Galatasaray Trabzon Beşiktaş Kayserispor Gaziantepspor İlk haftalar zor rakiplerle yapmalıyız die düşünüyorum sezon sonu yine aynı durumu yaşarsak fkstür avantajı nedenyle |
[QUOTE=adres58;721897]Tabi bu iş tamamen şahsi isteklerle alakalı ama benim ilk isteğim sahası kapanan Bursaya karşı deplasmanda oynamak... Üçüncü hafta hafta yine deplasmanda Şampiyonlar ligi ön elemeleri oynayacak Trabzona karşı mücadele etmek... Ayrıca ligin sonlarına doğru Şampiyonluğa giden takımlardan biriyle içerde oynamak şahane oluyor.[/QUOTE]
Kardeş yani diyon ki 1.Busaspor(D) 2.Trabzonspor 34.Beşiktaş |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:55. |