![]() |
Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette
|
Benimde icimde iyi bir his var bu sefer yapilacak bence :)
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722473]sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette[/QUOTE]
[B]Meclis diyecektin galiba. Şener'in hükümette ne işi var[/B] |
sayın başbakan 3 yıl önce geldiğinizde 35 bin demiştiniz. bugün 25-30 bin dediniz. sözünden çark etmek yakışır mı delikanlı adama? var mı kasımpaşa raconunda sözünden geri dönmek?
|
YALANA VE SEÇİM YATIRIMINA KARNIMIZ TOK. STADIMIZI İSTİYORUZ.
|
şimdiye kadar nerdeydiniz seçim yaklaştı vaatler başladı.gene kandırılıyoruz gibime geliyor
|
[QUOTE=sebasteia;722485]sayın başbakan 3 yıl önce geldiğinizde 35 bin demiştiniz. bugün 25-30 bin dediniz. sözünden çark etmek yakışır mı delikanlı adama? var mı kasımpaşa raconunda sözünden geri dönmek?[/QUOTE]
bu biraz üç kağıtçı elimizde bundan kaldı ne yapsak:D |
şimdi bu stad yapılırsa 2015'de neyin sözünü verecek, geççç babam geçççç 4 yıl oldu stad sözü hastane sözü daha ihalesi yapılmadı
|
2 yila kalmaz bu stad biter...
basbakan ne dedide yapmadi... yarin stad yapilinca ne diyeceksiniz... |
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;722473]sivasdan abüdllatif şener milletvekili olmazsa bu stad OLMAZ sivaslı kardeşlerim seçim propagandası yapmıyorum ama abdüllatif şener mutlaka hükümete girmeli sivası savunacak adam yok hükümette[/QUOTE]
Sivas'ı savunacak olsa basbakan yardımcısı iken bir çivi çakardı seçim yalanları bunlar kanmayın Yiğidolar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:12. |