SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Tatil rezervasyonu yapmıyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32175)

favori58 15.06.2011 09:21

Cevap: Tatil rezervasyonu yapmıyoruz!

[QUOTE=yener_sahin;724256]favori58 nerde yorum atmamış daha abdullah yiğit yazısına ;)[/QUOTE]

Hayıdır birader,yorum yapılacak yazı var,yapılmayacak yazı var
Ne demek istedin tam anlama açık yaz Eğer buyazısıyla ilgili bir şeyler yazmamı istiyorsan yazayım
Adam çok güzel izah etmiş,ne diyebilirmik ki,helal olsun

58akif34 15.06.2011 10:12

bizim şehrimizi beğenmeyen ler olabilir sağlık olsun biz böyleyiz dersek kaybeden herkes olur fakat şimdi bizi beğenmiyorsunuz fakat bizde ileride sizi beğenmeyeceğiz demeliyiz şampiyonlar liginde tür atlarsak bakın onlar nasıl peşimize dönecekler azimle bu ligi en iyi şekilde bitirmeliyiz

Besyo_cu 15.06.2011 10:58

[B]Abdullah YİĞİT'e birisi dur demesi lazım her aklına geleni yazmaya başladı.

Adamın tercihi haklı bundan ne var ? Hepimizde bu davranış yokmu bizede 2 farklı şehirden teklifgelse imkanları veya tesisleri daha iyi olan şehri tercih ederiz bu bir gerçek Mehmet EREN'de bunu yapmış.

Yazmış olmak için yazan köşe yazarlarımız birer alkış benden size...[/B]

favori58 15.06.2011 11:29

[QUOTE=Besyo_cu;724284][B]Abdullah YİĞİT'e birisi dur demesi lazım her aklına geleni yazmaya başladı.

Adamın tercihi haklı bundan ne var ? Hepimizde bu davranış yokmu bizede 2 farklı şehirden teklifgelse imkanları veya tesisleri daha iyi olan şehri tercih ederiz bu bir gerçek Mehmet EREN'de bunu yapmış.

Yazmış olmak için yazan köşe yazarlarımız birer alkış benden size...[/B][/QUOTE]

Aptullah yiğit sivaslı olarak Sivası savunmuş. Bunda gocunacak veya yiğite söylenecek ne varki
Bazen sizin gibileri anlamakta güçlük çekiyorum
Ben onun yerinde olsam bundan sonra " iyi ettiniz,sivas zaten gelinecek yer değildi filan yazarım! o zaman hoşuna gider herhalde!!!!

eyupk 15.06.2011 11:47

[QUOTE=Besyo_cu;724284][B]Abdullah YİĞİT'e birisi dur demesi lazım her aklına geleni yazmaya başladı.

Yazmış olmak için yazan köşe yazarlarımız birer alkış benden size...[/B][/QUOTE]
Antalya'nın tesisi mi iyi güldürme beni, teklif dersen fazladanda para bile teklif etti yönetimimiz, tesis bakımındanda türkiyede çoğu kulüpten üstünüz.

HALIL 15.06.2011 11:49

arkadaslar her gelen oyuncumuz yerli veya yabanci bazilari tabiki sivas yasamini sevmiyor vallaha aslinda haklilar acikcasi sivas bir turlu gelismedi ki

ama benim gibi gurbet hasreti cekenler sivasin bir cay bahcesini teneke eiffel kulesine bile degismem :)

sivasi seven oyucu bilica ve biz onu istemiyoruz hayret

sebasteia 15.06.2011 12:24

[QUOTE=sebasteia;724335]başkasının gözüyle sivas'ın nasıl gözüktüğü çok önemli. buradan ders çıkarmamız lazım:

- adam alışveriş için istanbul'a gidiyorum diyor. koskoca 350 bin nüfuslu sivas'ta adam gibi bir tane alışveriş merkezi yok. bu çok ciddi bir eksikliktir.

- şehirde bir tane beş yıldızlı otel yok. dışarıdan gelen insanlar için aranılan ilk yer oteldir. zamanında anderlecht taraftarları da benzer şeyi söylemişlerdi sivas için, kalacak düzgün bir otel bulamamaktan şikayetçiydiler.

- sivas'ın artık şehir merkezini yayması yeni caddeler ve yeni mağaza ve dükkanlarla donatılması lazım. şehirde canlılık gerek.[/QUOTE]

kamil'in açıklamaları için yazmıştım. diğer türk futbolcular için de genellenebilir.

xadox 15.06.2011 12:41

[QUOTE=yigido_halil_58;724320]arkadaslar her gelen oyuncumuz yerli veya yabanci bazilari tabiki sivas yasamini sevmiyor vallaha aslinda haklilar acikcasi sivas bir turlu gelismedi ki

ama benim gibi gurbet hasreti cekenler sivasin bir cay bahcesini teneke eiffel kulesine bile degismem :)

sivasi seven oyucu bilica ve biz onu istemiyoruz hayret[/QUOTE]

sivas nasil gelissin ; kac senedir stat sözü veriliyor bir somut adim yok , ne zaman baslanir nezaman biter allah bilir, sivasin gelismesi icin kafalar degismesi gerek , bende gurbetde yasiyorum 3-4 gün kalsam sivasda artik gidecek yer bulamiyorum

bassguitar 15.06.2011 13:37

[QUOTE=terazi;724216]Bu konuda sana katilmiyorum abdullah yigit sonucta insan unsuru var ortada
bunlarin esleri ve cocuklari olan var normal karsilamak lazim kimsenin hayat tarzini kendimize uydurmak zorunda degiliz gelmek isteyen herkese kapimiz acik
sonuna kadar gelmek istemeyenede hadi ordan deriz ayricada biz bu fotbolcu arkadaslara niye kiziyoruz anlamis degilim bir sivasimiza bakin birde kayseri ve malatyaya bakin her yonuyle gelismislik yonunde bunlar bizim komsularimiz aslinda bu suratimiza patlatilmis iyi bir tokat salinda tabiki anlayana[/QUOTE]

bende sana katılmıyorum TERAZİ kardes.yabancı topcu olsa cocuklarının dil egitimi acısından haklısın diyecemde tamamıyle turk bir topcudan bahsediyoruz.kayserinin malatyanın sivastan fazla hic birseyini goremedim varsa soyle bilelim.haa kayserinin kayseray ı var da mehmet erende kayserayla gezmez:)

Besyo_cu 15.06.2011 13:50

[QUOTE=favori58;724316]Aptullah yiğit sivaslı olarak Sivası savunmuş. Bunda gocunacak veya yiğite söylenecek ne varki
Bazen sizin gibileri anlamakta güçlük çekiyorum
Ben onun yerinde olsam bundan sonra " iyi ettiniz,sivas zaten gelinecek yer değildi filan yazarım! o zaman hoşuna gider herhalde!!!![/QUOTE]

[B]Gocunacak ? önce bir yazdığın kelimenin ne anlama geldiğini bil.
Hoşuma gidecek şeyleri ben yazarım senin yazmana gerek yok.
Yorumum beni ilgilendirir.
Ben böyle düşünüyorum sen istediğin gibi düşünmekte özgürsün.
Forum sitelerinde yorum yapılır ve bu yorumlarda tabiki Kİşiseldir beğenirsen beğen butonuna tıklarsın beğenmezsen alıntı yapman gerekmez...[/B][QUOTE=eyupk;724319]Antalya'nın tesisi mi iyi güldürme beni, teklif dersen fazladanda para bile teklif etti yönetimimiz, tesis bakımındanda türkiyede çoğu kulüpten üstünüz.[/QUOTE]

[B]Yorumumu iyi oku...

Ben Antalya'yı tesis için tercih etti mi yazdım ? Önce yazılanı anla sonra alntı yap...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22.