![]() |
Cevap: Sivasspor Haktan'ı Kapmak Üzere
[QUOTE=yigido_halil_58;724991]bence o cocuk gelcegin yildizi olabilir ve o bizim hakkimizdir sivasli cunku sivas demirsporda oynuyo sivasspora gelmek icin de can atiyordur bence gelir yonetim elini cabuk tut
bizim muhamet demirci'miz olabilir:D insallah not:yukaridaki bir arkadas peygamber efendimizin adi olan muhamet'i mami olarak kisaltmis o arkadasin sucu degil ona o lakabi takan besiktas camiasinin sucu gunah beeee:mad:[/QUOTE] çok saol kardeş. duygularımı dile getirmişsin. |
13 Yaşında Çok Genç Bir Yetenek Sivasspor Yönetimi Bu Oyuncuyu Alırsa İleride Kullanacağı En Büyük Kozlarından Biri Olabilir
|
mesajim silinmis neyse
ayrica sivassporun cok genc yetenekler ile ilgilenmesi beni ayrica mutlu ediyo bu cocugu ilk basta genclerbirli(cavcav) bursa fener ilgileniyorsa bos degil demek ki belki bazi arkadaslar fotosunu gormek istiyodur [url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=7784[/url] fark ettiyseniz cocuk hic 13 yasindaki gibi durmuyo fizigi yerinde masallah |
çok genc bı cocuk. alınsa yetiştirilse çok buyuk paralara satılacaktır.
|
gençlere yönelmek gerçekten çok iyi tebrik ediyorum hocam inşallah bende gelecem A takıma
|
İnşallah yeni bir jenerasyon yakalarız.
|
alınması sivasa büyük şeyler katacak diye umuyorm alnması halnde çok ii bi iş daha yapmıs olacak sivasspor hayırlısı olsn...
|
Böyle firsatlar belki insanin ayagina kac yilda gelir bilinmez,Sivasspor bu HAKTAN´i bünyesine katabilirse ve bu gencimiz basari perfonmasini yükseltebilirse,Sivasspor cok karli bir ise imza atmis olacaktir.Bekleyip görecegiz.
|
alttan oyuncu gelmeden sürekli başarı gelmez.
|
Eskiden yetişen oyuncularımızı vitrine çıkaracak bir takımımız yoktu. Süper lig bizim çehremizi nasılda değiştiriyor bir örneği... Çünkü çocuklarımızın ilk amacı Sivasspora gitmek... Bir çok Haktan'ların çıkması dileği ile...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:35. |