![]() |
Cevap: SİVASSPOR TOP 10 ..
Ben Cihan Yilmaz'in Besiktasa attigi golüde bekliyordum Listede. Neyse. :rolleyes:
|
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Mehmet Yıldız'a hepimiz yeri geldi kızdık ama videodan görülüyor ki çok kötü olduğumuz bir sezonda bile en faydalı oyuncularımızdan olmuş umarım pişman olmayız...![/FONT][/COLOR]
|
Grosicki nin manisa ya attığı gollerin penaltı hariç dierleri de girebilirmiş.
En önemlisi Erman ın Konya ya attığı gol. |
[QUOTE=yigido_halil_58;725707]simdimi mehmet geldi akliniza :D[/QUOTE]
Miyadını doldurmuştu ama dediğim gibi yine bu kötü sezonda bile elinden geleni yaptı... |
[QUOTE=ozledımeskıyı;725705]Grosicki nin manisa ya attığı gollerin penaltı hariç dierleri de girebilirmiş.
En önemlisi Erman ın Konya ya attığı gol.[/QUOTE] tamamen haklısın Grosicki'nin attığı goller buradaki çoğu golden güzeldi ama koymamışlar nedense:mad: |
[QUOTE=münihli_58;725694]Ben Cihan Yilmaz'in Besiktasa attigi golüde bekliyordum Listede. Neyse. :rolleyes:[/QUOTE]
bendeee bekliyommm |
[QUOTE=yigido_halil_58;725707]simdimi mehmet geldi akliniza :D[/QUOTE]
bizde seviyoz ama mehmeti artık gitme zamanı gelmişti.. |
[QUOTE=eyupkocak;725751]bizde seviyoz ama mehmeti artık gitme zamanı gelmişti..[/QUOTE]
bende biliyom sadece oyle sakasina soylemistim |
[B]Lig Tv kutlarım çok güzel görüntüleri derlemişler...
Görüntülerde 2 oyuncu var ki gerek golleri ile gerekse de asistleri ile büyük dikkat çekiyor. Bunlar Ceyhun ve Büyük Kaptan Mehmet YILDIZ Ceyhun o kadar kısa bir dönem oynamasına rağmen 10 gol içinde asist 2 gol 2 Mehmet ise 3 asist ve bir gol o gol ki tam bir Ronaldo golu dünya kupasında bize attığı golün kopyası hatta daha tekniğiydi ayak ucu sokak tabiriyle pis burun o topa öyle vurup o derece bir falso vermek inanılır gibi değil.[/B] |
[B]€n güzel asist'e ceyhunun gs maçında cihana alda at dedirttigi GOL .. :) [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |