SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Yiğido'dan gözdağı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32237)

akifesk 23.06.2011 12:34

Cevap: Yiğido'dan gözdağı

takımı ve oyunu yönlendirebilecek bir oyun kurucumuz yok. göz göre göre bu şekilde sezona başlarsak hiç bişey diyemıyorum gerçekten..
mohammed ali kurtuluş gitti gidiş o gidiş onun yeri hala eksik !!!

karşıyakalı 23.06.2011 12:37

ey rıza hoca sen bu kafayla devam edersen ligin 10.haftasını göremezsin çok sevilen ve başarılı olan büent uygun bile 8. haftada gittiyse gerisini sen düşün.bak ben sana olacakları söyleyim alınacak başarısız sonuçlarla birlikte 5 .haftada tribünlerde ıslıklanmalar ve homurdanmalar başlayacak 7.haftada hafif haif küfürler işitice 9.haftada tüm stad toplu olarak küfredecek ve istifanı isteyecek aynı zamanda yönetim istifa sesleride duyulacak.11.hafta maçında sen takımın başında olmayacaksın

akifesk 23.06.2011 12:43

2. lig topçularını neden dolduruyorsunuz kulube ya. madem doğru düzgün adam almayacaktınız sedatı apo yu keita yı ıvanons u ne dıye gönderdiniz
.. aldığın oyuncularla kımse takımı ızlemeyede gelmez kombinede almaz.
ey yönetim çekirge bir sıçrar iki sıçrar haberin ola...

yigidoğukan 23.06.2011 12:49

[QUOTE=edipalperen58;726236]Bizim çapımız ne kadar eskişehir halil'le görüşürken ankaragücü, bursaspor yıldız denebilecek futbolcular alabilirken biz neden yerli transfer yapamıyoruz evet yabancı futbolcular konusunda başarılı buluyorum ama gel gelelim yerli transferi fiyasko bizi yukarılara götürecek yerli oyuncular neden alamıyoruz[/QUOTE]

Şehri beğenmiyor beyfendiler

dede58 23.06.2011 12:50

Sevgili Hemşerilerim,
Hakkınızı helal edin. Vatani görevim olan askerliğimi acemi birliğimi İzmir Bornova Merkezde yapacağım. Uzun bir zaman takip edemeyeceğim. Umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve Sivasspor'umuz düşünelinin aksine bu sene muhteşem bir performans gösterirde aklımız Sivasspor'umuzda kalmaz. Hepinizi çok seviyorum. Renk dil, din, ırk ayrımı yapmadan. Daha önce gönlünü kırdıklarım olduysa af ola, özür dilerim. Hoşçakalın. Sayılı günler çabuk geçer ümidiyle sağlıcakla kalınız.

xadox 23.06.2011 13:41

[QUOTE=edipalperen58;726236]Bizim çapımız ne kadar eskişehir halil'le görüşürken ankaragücü, bursaspor yıldız denebilecek futbolcular alabilirken biz neden yerli transfer yapamıyoruz evet yabancı futbolcular konusunda başarılı buluyorum ama gel gelelim yerli transferi fiyasko bizi yukarılara götürecek yerli oyuncular neden alamıyoruz[/QUOTE]

yerli transferler yaptikya biz , ofspordan kaleci , karsiyakadan ortasaha :rolleyes:

50sekiz 23.06.2011 13:44

Riza Calimbay su an Lig Tv de canli yayinda.
cesmede tatil yapiyor demek ki :D

bulentt07 23.06.2011 14:17

[QUOTE=karşıyakalı;726258]ya rıza hoca bırak şu hamasi laflarıda icraat yap.takımın iskeleti dedigin kadro ligin en kötü kadrosu.b ide buna takım içindeki en iyi denilebilecek oyuncuları gönderdin takım tamamen bozuldu.gidenlerin yerini dolduramadın daha lafı bırakta sen transfere bak.dogru dürüst adam bile alamadın daha çıkmış bide laf ediyon .sen gerçekleri söylemeyerek taraftarın sana olan güvenini harcıyorsun .ben zaten sana olan güvenimi apo yu gönderip ugur kavuk u takımda tuttugun zaman kaybettim ve artık sana güvenmiyorum da sana güvenenlerinde güvenini sarsma bari yalanlar söyleyerek.bu takım şu an itibariyle liginde transferinde [SIZE="6"]EN KÖTÜ TAKIMIDIR[/SIZE][/QUOTE]

Sen Rıza hocaya yalancı diyemezsin elestir transfer yetersiz de ama yalancı diyemezsin.Ayrıca abdurrahman bir yıl yattı daha ne bekliyorsun ondan ugur belki cok gösterisli oyun oynamıyor ama formasını terletiyor hakkını veriyor.lütfen Rıza hoca ya saygılı olalım kimse ondan iyisini yapacak buyursun gelsin.

bulentt07 23.06.2011 14:20

[QUOTE=karşıyakalı;726261]ey rıza hoca sen bu kafayla devam edersen ligin 10.haftasını göremezsin çok sevilen ve başarılı olan büent uygun bile 8. haftada gittiyse gerisini sen düşün.bak ben sana olacakları söyleyim alınacak başarısız sonuçlarla birlikte 5 .haftada tribünlerde ıslıklanmalar ve homurdanmalar başlayacak 7.haftada hafif haif küfürler işitice 9.haftada tüm stad toplu olarak küfredecek ve istifanı isteyecek aynı zamanda yönetim istifa sesleride duyulacak.11.hafta maçında sen takımın başında olmayacaksın[/QUOTE]

11 hafta bende sende burda olacaz rıza hocanın elini öpüp özür dileyeceksin inşallah.

HALIL 23.06.2011 14:21

benim anlamadigim sey herkez oyuncularina takimin formesini giydirip bosta olsa bir imza attiriyo biz niye yapmiyoruz elimizden kaciracaz :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:15.