![]() |
Cevap: Arkandayız Mecnun Başkan
Başkandan şüphe duymak yanlış sonuç belli olsun biz her türlü başkanımızın arkasındayız
|
ARKANDAYIZ BAŞKAN ARKANDAYIZ !!!!!!!!!!!!!!
SİVAS SUSTU SUSTU AMA ARTIK SUSMAYACAK ŞİMDİ VAKİT BAĞIRMA VAKTİ |
bu ligde sikelerin takimi trabzon,antep, denizli, rizespor dur daha önceleri neredeydiniz sonuna kadar yanindayiz baskan.
|
Sivasspor-Fenerbahçe maçında yaygara kopartan şe....sizler, Karabük-Trabzon maçını niye konuşmuyorlar??? Şikenin babasını sizler yaparsınız .
|
cümle alem senin ...... büyük başkan
|
Allah askina Trabzon macinda yapilanlar dogru muyduda simdi deskek olalim. Bu ne perhiz bu ne laha tursusu. Insallah sike iddiasi dogru degildir. Fakat balik bastan kokuyor gibi. Üzgünüm
|
Adi bir suçlamadır şike olup olacağın ihtimal bile vermiyoruz her yenilgide her yediği golde fb adisinin de her aldığı puan da ağlayan ts ve başlarındakinin adi oyunlarından biri
Antep gibi bjk yi şampiyon etmek için sonuna kadar maça asılan adiler tvde övülürken biziz şerefimize leke sürülmek için oynanan bir oyundur ZAMANINDA SANIRIM ERMAN DA ALINMIŞTI BÖYLE ŞİKE İDDİASIYLA HATTA DİNLEME ALAKASIYLA RIDVAN DİLMEN DE ALINMIŞTI BU TÜR OYUNLAR HEP DÜRÜST İNSANLARIN ÜSTÜNDE OYNANIYOR MECNUN BAŞKA İNANIYORUM Kİ HEMEN SERBEST KALACAK ARDIN BASINA ÇOK AÇIKLAYICI OKKALI BİR AÇIKLAMA YAPAR UMARIM:mad::mad: |
su an soktayim ne diyecegimi bilmiyorum
sivas eskisehir ve fenerbahce nin kume dusurulmesi sozkonusu sucumuz kanitlanirsa insallah anlimizin akiyla bu isi atlatiriz vallaha malesef cok utaniyorum |
[B]sıradan bir soruşturma haklanır çıkarlar ,güveniyırum mecnun başkana[/B]
|
[QUOTE=yiğidobaytar58;728669][B]sıradan bir soruşturma haklanır çıkarlar ,güveniyırum mecnun başkana[/B][/QUOTE]
turk futbol tarihinin en kapsamli arastirmasi kardesim sen ne diyorsun malesef cok kotu seyler bekliyo olabilir bizleri:mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:43. |