![]() |
Cevap: Korcan'a Yürekten İnanıyorum
korcanın yediği golün aynısını volkan yedi bırakın bunları trabzona giren hala çıkmadı demekki ama biz çıkartacaz
|
GÖZALTI LİSTESİNDE SON DURUM
Aziz Yıldırım(Fenerbahçe Başkanı) Şekip Mosturoğlu (Fenerbahçe Asbaşkanı) Mecnun Odyakmaz (Sivasspor Başkanı) Tamer Yelkovan (Fenerbahçe Muhasebe Müdürüd) Abdurrahman Yakut (Diyarbakırspor Eski Başkanı) Bülent Uygun (Eskişehirspor Teknik Direktörü) Ümit Karan (Eskişehirspor Sportif Direktörü) Mahmut Boz (Gençlerbirliği oyuncusu) [B]Korcan Çelikay (Sivasspor/Boluspor)[/B] Mehmet Yıldız (Sivasspor/Eskişehirspor) Sezer Öztürk (Eskişehirspor/Fenerbahçe) Emenike (Karabükspor/Fenerbahçe) Serkan Çalık ((Almanya'dan Türkiye'ye çağırıldı) Ömer Ülkü (Giresunspor Başkanı) Hakan Karaahmet (Giresunspor eski genel kaptanı) Özden Tütüncü (Giresunspor taraftarlar Derneği Başkanı) Ali Kıratlı Bülent İşcan Volkan Bahçekapılı (Emre Belözoğlu'nun kuzeni) Erman Ertaş(Altay Kulüp Müdürü) Tarık Özertem(Menajer) Özden Arslan(Menajer) Levent Eriş (Adanaspor Teknik Direktörü) Serdar Berkin(Levent Eriş'in yardımcısı) Beşir Acar (Mersin İdmanyurdu Kulübü Asbaşkanı) Murat Tanış (Tribün lideri) korcan artik boluspordami |
operasyon cig gibi buyuyor artik allah yardimcimiz olsun hic bir kulup ceza almaz umarim bu turk futboluna buyuk bir darbe :mad:
turkiye ye de buyuk bir darbe allah belalarini versin bunu yapanlarin |
hepinize güvenimiz tam,sivasın adını kirletip ligde yapılamayanı yapıp bizim küme düşmemizi istiyorlar gibi bir his var içimde.bizi şaibelerle birlikte anıp öncelikle halkın gözündeki değerimizi düşürmek istiyorlar gibi.bu operasyonun arkasında lazların olduğundan şüphem yok...
|
ben 3. ligdeki sivassporu özledim. çorumla, çubukla, keçiörenle yarışan sivası özledim. çarşambayı, fatsayı, bulancakı özledim. istanbul takılamrının pisliklerinden usandım. bak üzerimize sıçradı. FENERİN OLDUĞU YERDE HUZURMU ARANIR
|
[QUOTE=58svs58;728741]ben 3. ligdeki sivassporu özledim. çorumla, çubukla, keçiörenle yarışan sivası özledim. çarşambayı, fatsayı, bulancakı özledim. istanbul takılamrının pisliklerinden usandım. bak üzerimize sıçradı. FENERİN OLDUĞU YERDE HUZURMU ARANIR[/QUOTE]
4 eylül belediyeyi tut kardeş. burası sana fazla geldi anlaşılan! |
[QUOTE=sebasteia;728748]4 eylül belediyeyi tut kardeş. burası sana fazla geldi anlaşılan![/QUOTE]
4 EYLÜL BELEDİYEYİ ZATEN TUTYORUM. SAOLASIN |
[B]Ya bizim insanımıza da böyle olay lazımmış ne kadar doluymuş insanlar..Kötü gün dostu olmak lazım yalnız bırakmamak..Kardeşim eğer hoşuna gitmeyen bi durum varsa ne site de duracaksın ne de bu takımın ismini ağzına alacaksın o kadar..yok utananlar,yok maçalara gitmeyecek olanlar,yok istifa isteyenler bırakın bunları lütfen!![/B]
|
[QUOTE=yigido_halil_58;728701]ya kardesim moralim bozuldu vallah ne dedigimi bilmiyomm bile affet beni[/QUOTE]
Bunlar sadece iddaadan ibaret şu anda,peşin hükümlü olmamak lazım. |
[url]http://yurthaber.mynet.com/detay/siv...lunamadi/23422[/url]
has sivaslı sivassporlu şike yapmaz.. trabzonlu arkadaşlar bunu kafasına soksun.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:47. |