![]() |
Cevap: Başkanımız adliyeye sevkedildi!
Başkanı o halde görmek beni çok üzdü. Fotoğraf karelerinden "işte şikenin belgesi" haberini yapanları lanetliyorum. İnşallah bir şey çıkmaz,başkanımızda Sivasspor'rda bu pislikten kurtulur
|
[QUOTE=favori58;729933]Başkanı o halde görmek beni çok üzdü. Fotoğraf karelerinden "işte şikenin belgesi" haberini yapanları lanetliyorum. İnşallah bir şey çıkmaz,başkanımızda Sivasspor'rda bu pislikten kurtulur[/QUOTE]
[B]Evet benide çok üzdü moralmen çökmüş ve sakallarıda uzamaya başlamış. İnşaallah bugün sevineceğimiz bi karar çıkar, aksini düşünmek bile istemiyorum. Dik dur başkanım seninleyiz....[/B] |
baskanımız egerki bugün serbest kalırsa süperligdeyiz aksi bir durumda söylemek dahi istemiyorum.sebebi ise ; isterse 11 futbolcu şike yapsın sahsi oluyormus ama baskan yönetici tüzel kişiligi temsil ettigi için takım ceza alıyormus.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Baskanımıza güveniyoruz serbest kalacagına inanıyorum.
|
fotmaç ın yayınladı resim karesinde anormal bir durum yok bunlar abartıyor biraz dikkat ederseniz resme kulup yönetimi emniyet müdürnü yanına alamış misafir takıma ziyarette bulunuyor remi benzetmediysem
|
arkadaşlar o yayınlıyor bu yayınlıyor herkes konuşuyor bu medya varya neyse ben gerçekten çok umutluyum başkanı o şekilde görmek benide çok üzdü inşallah bugün serbest bırakılır ve önümüze bakarız tek isteğim bu
|
az kaldı mecnun reis geliyor herkesle hesaplaşacaz
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=29125&token=43741][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29125&token=43741[/img][/url]
Aralarında Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Emenike, Ümit Karan, Sezer Öztürk, Korcan Çelikay, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz ve Cemil Turan 'ın da bulunduğu şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 'nün bulunduğu B Blok'un nezarethanesinden çıkarılarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait otobüse bindirildi. Sezer Öztürk'ün babası İsmail Öztürk, oğlunu polis otobüsüne binerken yanağından öptü. Şüpheliler soruları yanıtsız bırakırken [U][B][I]Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Az kaldı herşey belli olacak. Hepsinden temizleneceğiz" diye konuştu. [/I][/B][/U] |
trabzon tezgahı bozulacak
|
geçmiş olsunnnnn
|
seneye trabzon sivasa gelmesin vallahi gelmesin billahi gelmesin pkk kadar nefret ediyorum trabzondan.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:29. |