![]() |
Cevap: UEFA'nın kararı
[B][COLOR="Black"]hangisine inanacagiz ya bune hergün bin tane sey cıkıyor hanigisi yalan hanigisi gercek dogruları yazın artık.. her biri bisey soyluyor..[/COLOR][/B]
|
[B][I]Futbolda ilk kez bi takımın soyunma odası dinlemeye alınmış vay be.
Bugün canlı yayında bu haberi yapan Hürriyet gazetesi spor müdürü Mehmet Arslanı dinledim kaynaklarımız sağlam diyor hayret bu bilgilere nasıl ulaşıyorlar anlayamadım.Operasyonun ilk günü bile DHA tutuklamalrın canlı görüntülerini verdi o günün spor bakanı aynen şu açıklamayı yaptı bende basından öğrendim. Peki bu ülkede neler oluyor soruşturma gizli deniyor fakat fazlada gizli birşey kalmadı gibi.....[/I][/B] |
Senaryo dogruysa bizim icin sorun yok gıbı.Hadı hayrırlısı.
|
[B]Soyunma odalarını dinleyeceklerine, teröristleri dinleyip Askerlerimizi şehit olmaktan kurtarsınlar..[/B]
|
[QUOTE=вαЯon™;732884][B]Soyunma odalarını dinleyeceklerine, teröristleri dinleyip Askerlerimizi şehit olmaktan kurtarsınlar..[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="blue"]olur mu hiç? açılım yapıyoruz bilmiyor musun? sivasspor daha tehlikeli bunun farkında değil misin? :mad:[/COLOR][/B] |
[QUOTE=вαЯon™;732884][B]Soyunma odalarını dinleyeceklerine, teröristleri dinleyip Askerlerimizi şehit olmaktan kurtarsınlar..[/B][/QUOTE]
once arazide nasil hareket edilir onu ogretsinler daha sonra teroristlerin konusmalaribirde derlerki turk askeri dunyada ikinci ucuncu inandinmi su rezillige bak ava giderken avlaniyorlar toplu halde yemek yiyorlar bende askerligimi doguda yptim olacak sey degil benim aklim almiyor.ey genekkurmay baskanligi bu olaya derhal el at yazik o vatan evlatlarina slm yigidolara |
bizim bu işten kurtulabilmemiz için gerekli olan şey bence şike konusuna mecnun başkan karışmadığını ispatlayacak yani başkanı her şekilde içeri atacaklar suç örgütü kurmaktan fakat şikeye sivassporu karıştırmadığını ispat etmeli ve takım zarar görmemeli hayırlısı olur inşallah
|
:mad:DÜN AKŞAM ahmet çakal denen top herşeyi önceden tahmin etmiştim herşey düşündüğüm gibi oldu diye böbürleniyordu güya buca maçını aziz yıldırım bağlamış sivas rahatlasın diye :mad:o programda en ufak pozisyon gösterilmiyor SADECE KOMPLO ÜRETİLİYOR :mad:benide basın medya ilgilendirmiyor hepsi ezelden beri yavşak sivas düşmanı :mad:mecnun başkan ne için tutuklu anlamadım teknik takipe şike konuşmasımı takılmış yoksa çete kurmaktanmı ?tek korkum ahmet çelebi ne konuşmuş onu merak ediyorum yoksa bize birşey olmaz :mad:uefada heralde ne olursa olsun düşürün demeyecektir suçu ispat olanları diyecektir ,bizim medyaya gelince 3 tv var hiçbirinde sivasspor ADI geçmiyor şu ortamda spor programları yapılmalı açık oturum gibi yada spor özel diye sivassporun hakları savunulmalı sanki herşeyi hepimiz kabullenmiş gibi halimiz vaR:mad:
|
aynen kardeşim söylediklerinin altına imzamı atarım.. |
artık yerel gazete hariç herangi bir gazete almayalım alayı sivas düşmanı adımız şikeye karıştı karışalı lehimize haber yapan bir gazeteye denk gelmedm malesef.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:17. |