![]() |
Cevap: Sivasspor-Stuttgart
takımımız çok iyi yolda, inşallah stuttgartıda yeniceğiz.
|
Stutgartta çok Türk var türk dedim göçmenlerin yarısı Sivaslı olyuo zaten Sivaslılar mahallesi bile kurcaktılar bi ara almaya da ama almanlar izin wermemiiş
|
beraberlik ağır basıyor umarım kazanan taraf biz oluruz
|
Dsf kanalinda olmasina sevindim, oleeeeeeyyyyyyyyyy :))
|
arkadaslar ben size yarin mac baslamadan önce bir link veririm
suan sport1 in ana sitesine baktim paraliymis internet üzeri ozmn sport1 in baska biyerde mümkünce kaliteli ve dogru zamaninla bir link yazarim buraya bende maca cok bakmaya gitmek isterdim ama dün ameliyat oldum nasip degilmis artik bidaki seneye :( |
[QUOTE=58CeZa58;733239]arkadaslar ben size yarin mac baslamadan önce bir link veririm
suan sport1 in ana sitesine baktim paraliymis internet üzeri ozmn sport1 in baska biyerde mümkünce kaliteli ve dogru zamaninla bir link yazarim buraya bende maca cok bakmaya gitmek isterdim ama dün ameliyat oldum nasip degilmis artik bidaki seneye :([/QUOTE] ben link verdim yarın 30 dakika kala acılacak |
Frekans vericek varmı aranızda arkadaslar
|
size altenatif bir yayın linki
[url]http://livetv.ru/tr/eventinfo/80347_stuttgart_sivasspor/[/url] |
[QUOTE=zaralı19;733241]ben link verdim yarın 30 dakika kala acılacak[/QUOTE]
ha tmm bende cabuk okuyunca 30 dakika gecikmeyle gösterecegni anladim tmm ama nolur nolmaz bazen herkezdede her link olmuyor |
Bizim için ölçü sayılacak maçlardan biri.Stutgart karşısında gerçek gücümüzü görebiliriz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:25. |