|  | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 cok guzel skor bu | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 cok guzel bir geceydi allaha cok sukur ancak 1-2 transfer yapmamiz sart gibi insallah su donemi anlimizin akiyla atlatiriz ve rahat bir nefes aliriz umarim insallah | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 mac görüntüsü yok mu yaw lütfen yazin biliyorsaniz | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 [QUOTE=ZiDaNe58;735175]7-8 bin civarnda futbol sever takip etdi maçı:) kale arkaları boştu[/QUOTE] Tesekkürler cevap icin gardas, keske stad dolu olsaydi, malum bizim seyirci en önemli zamanlarda fire veriyor..Nerde o eski 3.ligdeki seyirci... | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 [quote=mexsis;735184]Tesekkürler cevap icin gardas, keske stad dolu olsaydi, malum bizim seyirci en önemli zamanlarda fire veriyor..Nerde o eski 3.ligdeki seyirci...[/quote] Kardeş emin ol seyirci kadar da yönetim suçlu. Sadece 2-3 bilboard ilanı ile sezon açılışı yapıyorlar. Ben maça gitmek için kimi davet etsem "ne maçı la?" cevabını aldım. Şuna da katılmamak elde değil "Nerede o 3. lig taraftarı" | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 takımımız için güzel bir moral olmuştur | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 [B]Skor Guzel,Umarim Oynadiklari Oyunda Guzeldir.Keza Rakip Takim Bizim Dengimiz Degil,Herseye Ragmen Acilis Macinda Alinan Skor Vede Baskanimiz Lehinde Atilan Sloganlar Sevindirici [/B] | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 ah ah o gün stadda olmalıydım :( | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 skor güzel birde orda olmak vardı | 
| 
 Cevap: Sivasspor 4 -  FK Rad Belgrad 1 [QUOTE=asdera58;735198]yaw rakip Sırbistan şampiyonu olan takım değilmi??[/QUOTE] [B]Rakibimiz Sirbistan Ligini 4. Sirada Tamamladi !!!![/B] | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |