![]() |
Cevap: Şok Faty En Az 4 Hafta Yok
aldığımız transferlerden sağlam olan varmı acaba ?
|
[I]Çok kötü oldu.Adam daha bir maç oynuyamadan sakatlandı.[/I]
|
dinlensin cok oynadı!!!
Onun yerine Mahmut Boz defansımızda file vermeden bence gayet güzel oynadı... HERZAMAN DİYORUM SİMDİDE DİYORUM Mahmut Boz sürekli oynamalı.. |
Kaldı mı 2 sağlam stoper zaten bizim defans her an sakatlanabilir.Mahmut Navratil,Murat,Hayrettin,Faty,Kerim,Uğur,Ziya
|
Nasıl iş ya sakat sakat. elin adamı sakatlanınca 1-2 hafta oynamıyor. bizimkilerin sakatlıkları aydan başlıyor. güçleri yok demek ki.
|
[QUOTE=akifesk;741315]rıza çalımbay bu konularda neden açıklama yapmıyorsun. aldığın adamlar kronik sakat..
cerny sakat kerim sakat faty sakat ne kaldı geriye.. stoper transfer edilmeli dediğimizde kimse bize aldırış etmedi. sedatı murat sözgelmezi abdurrahman dereliyi mehmet yıldızı bu sene çok ararız . rıza çalımbay ne yaptığı belli olmayan bır takım kurdu yarısıda sakat.[/QUOTE] Hmşerim sen gerçekten Sivassporu takip ediyormsun, yoksa öylesine eleştiri olsun diyemi yorum yapıyorsun.Geçen yılın kadrsonu şöyle bir gözden geçirirn. |
Bu kadar sık ve uzun süreli sakatlığın dünya spor literatüründe 2 bilimsel açıklaması vardır :
1) Sporcu kendisine bakmıyordur. (İçki, Sigara, Gece Hayatı ...) 2) Yanlış idman programı yüklenmektedir. Sivas'ta ki sosyal hayatı düşünürsek, 2.ihtimal ağırlık kazanmaktadır. Bu konudaki çözümde Sivasspor teknik heyetine ve özellikle fiziksel yüklenmeden sorumlu antrenöre düşmektedir ! |
Nedense Riza hoca geldiginden beri cok sakat veriyoruz..
|
[B][I]Sivassporda bi uğursuzluk var çözemedim gitti,Komando eğitimi yaptırılıyor desek bunu sahayada yansıtmaları gerek.[/I][/B]
|
ya arkadaslar bu nasil istirya adam geliyor avrupadan ama hemen sakatlaniyor olamaz pes yani size söyleyim ben eskisehir besiktas macini izledim ve garanti ediyorumki eskisehir bu futboluyla sivassporu darmadagan eder:mad::mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:48. |