![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Değerlendirilecek tek şey var, RIZA HOCA !..
[B]Yaptığı 11'i ben bile yaparım, oynattığı oyunu ben bile oynatırım. Bazı arkadaşlar benim gibi düşünenlere kızıyorlar ama gerçekleri erkenden görmekte fayda var. Özellikle ben geçen seneden beri söylüyorum yine söylüyorum hocanın VİZYONU yok, hedefi yok, ileri görüşü yok...[/B] Rıza hocadan bize fayda gelmez. Yol yakınken tedbir alınmasında fayda var. Hazırlık maçlarında bile yazdığımda daha lig başlamadan takımı küme düşürdün, hocayı beğenmedin, takımı beğenmedin lig başlasın bu söylediklerini yalayacaksın demişlerdi. [B]Lig başladı ben yine aynı şeyleri söylüyorum. Keşke söylediklerimi yalasaydım,keşke.... Ve görüyorsunuz. Futbol adına birşey yok. Küme düşmenin en büyük adayı biziz. Bizi kim kurtaracak? İşimiz Allah'a kaldı...[/B] . |
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
maç ortada başladı devam ediyordu gereksiz bi faul pele iyi yere vurdu daha sonra sivas gol için yüklendi konradan mehmet yıldız attı 2-0 oldu sivas devre biterken iyice baskı kurdu fırsattda buldu atamadı devre bitti Maçın en iyisi kimdi : ? cerny beğendim rıza hoca niye çıkarttı anlamadım rakipte pele ve dede mehmet iyiydi diğerleride kötü oynamadılar eneramo yine çok çabaladı çok yalnızdı çok faule kaldı Maçın en kötüsü kimdi : ? maçın en kötüsü hakemdi şüphesiz heyecan içinde geçen son dakkaya kadarda geçecekken maçı 66 dakkada bitirdi adiliklerini tek tek yaptı borjanı haksız attı gol ofsaytttı batuhan çime takılıp düşüyor penaltı veriyor tüm hakları rakipten yana kullanıyor rıza hocayı tribüne yolluyor eskişehirin hakeme ihtiyacı yoktu biz adam gibi yenilmesini biliriz böyle adice işlerle yenilmeye alışık değiliz Maçta göze çarpanlar=? hakemin adilikleri , trübünlerin boş olması ,sonra çok küfretmeleri ,rıza hocanın anlaşılmaz taktikleri ,kıvanç uğur erman cihan mehmet nasın beceriksizlikleri Hakem hakkında ki görüşleriniz neler : ? ortada hakem elbisesi giymiş trabzonlu ************ hakem vardı tek doğru kararı hayrettine sarı vermesiydi kırmızı ağırdı Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? maça rasmüşşenle başlasaydı cerny değilde mehmet nası çıkarsa belki başka olabirdi elindeki malzeme bu kendi kurduğu takım nediyelim artık bu haftayı unutmaktan başka çare yok |
peki arkadaslar baskanimiz ceaevindeyken teknik direktor degisikligine gidebilirmiyiz ki ? ve kim gelebilir bu zor durumda ?
hikmet karaman mi ? (manisayi parasini alamadigi icin birakan adam ama rizadan cok cok iyi bir teknik direktor orasi ayri) umit ozat mi ? tamam bir diger sivasli ama ankaragucunde ki hallerini herkez biliyo mesut bakkal mi geri gelsin? bizde mi o her zaman teknik direktor degistiren o anadolu kuluplerinden mi olak :mad: bu durumda nasil td degistirebilirz ki elimiz kolumuz bagli malesef su anda riza hocadan baska kimse yonetemez ama yonetebilirse soyleyin yazin |
Sevgili Rıza Hocam;
Hadi, deplasmanlarda bu taktiği uygularsan anlarım ancak evimizde tek forvetle oynuyoruz. Bu iş tek başına Eneramo ile olmuyor. Maç boyunca yaptığımız da yapacaklarımız da belli, şişir topu Eneramo'ya, o da Allah kerim belki birkaç kez önüne alır, birinde de golünü atar. Forvet Eneramo'ya, sağ bekimiz Uğur'a, sol bekimiz Hayrettin'e emanet! Biz de Allah'a... Bu üçüncü yılımız ve biz de üzülmekten yorulduk! Sen üç-beş hafta sonra çeker gidersin, söyle biz nereye gidelim? |
Biraz erken bir tahmin olacak ama ligdeki son 4 takım arasındaki playof maçlarından sonra birinci olur kümede kalırız. bundan sonraki maçlarda sivassporun başarılı olmasını dilerim.
|
[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Yanlış bir 11, gereksiz oyuncular (Uğur, Mehmet Nas, Kıvanç).
[B]Maçın en iyisi kimdi :[/B] Mahmut BOZ çok iyiydi. [B]Maçın en kötüsü kimdi :[/B] Eneramo, Uğur, Mehmet Nas, Cihan Yılmaz, Grosicki [B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Hakemin rengini, tarafını, ş.refsizliğini açıkca belli etmesi, RIZA Hocanın ne yapmak istediğini anlamamak. Ve Batuhan'ın penaltı değil anlamında işaret etmesi ama maalesef hakemin yine de penaltıyı vermesi. [B]Hakem hakkında ki görüşleriniz neler :[/B] Tek kelimeyle ş.refsizce kararlar verdi. [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[/B] Ben bile onun gibi takım kurardım, onun kadar kötü oynatabilirdim. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Neden bir hocanın Vizyonu olmaz, hedefi olmaz, hırsı heyecanı olmaz. Yazık çok yazık, bu sene kesin [B]KÜME DÜŞERİZ[/B]. |
[QUOTE=BOUN;742285]Sevgili Rıza Hocam;
Hadi, deplasmanlarda bu taktiği uygularsan anlarım ancak evimizde tek forvetle oynuyoruz. Bu iş tek başına Eneramo ile olmuyor. Maç boyunca yaptığımız da yapacaklarımız da belli, şişir topu Eneramo'ya, o da Allah kerim belki birkaç kez önüne alır, birinde de golünü atar. Forvet Eneramo'ya, sağ bekimiz Uğur'a, sol bekimiz Hayrettin'e emanet! Biz de Allah'a... Bu üçüncü yılımız ve biz de üzülmekten yorulduk! Sen üç-beş hafta sonra çeker gidersin, söyle biz nereye gidelim?[/QUOTE] benim de dedigim o zaten riza hoca gidecekse simdiden gitsin bize zarar vermesin ama kim gelebilir ki bu durumda ? artik allaha emanetiz vallaha |
[QUOTE=BOUN;742285]Sevgili Rıza Hocam;
Hadi, deplasmanlarda bu taktiği uygularsan anlarım ancak evimizde tek forvetle oynuyoruz. Bu iş tek başına Eneramo ile olmuyor. Maç boyunca yaptığımız da yapacaklarımız da belli, şişir topu Eneramo'ya, o da Allah kerim belki birkaç kez önüne alır, birinde de golünü atar. Forvet Eneramo'ya, sağ bekimiz Uğur'a, sol bekimiz Hayrettin'e emanet! Biz de Allah'a... Bu üçüncü yılımız ve biz de üzülmekten yorulduk! Sen üç-beş hafta sonra çeker gidersin, söyle biz nereye gidelim?[/QUOTE] + + İmza.. . |
[QUOTE=kızılova;742287]Biraz erken bir tahmin olacak ama ligdeki son 4 takım arasındaki playof maçlarından sonra birinci olur kümede kalırız. bundan sonraki maçlarda sivassporun başarılı olmasını dilerim.[/QUOTE]
kardes bu sene sadece sampiyonu belirlemek icin playy off uygulamasi olacak |
-Sagbeki Uğur olan
-Forveti Eneramo olan -Hocası herkese kulak tıkıyan -Tüm maçlarına TRABZONLU Kansız hakemlerin verildiği BİR TAKIM LİGDE KALAMAZ Arkadaşlar ! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:23. |