![]() |
Cevap: Tahliye mi olacaklar?
[QUOTE=astaravisa;746313]senin kafandakiler oldukça rezil olmaya devam ederiz. ben başkanımızı suçlamıyorum. diyorum ki bizim başkanımızda olsa babamda olsa çirkin bi işe bulaşıp bizim adımızı kirlemiş iseler cezasını çeksinler. başkanımız temiz ise zaten sorun yok. niye geriliyorsun ?[/QUOTE]
Ben gerilirim soz konusu baskan olunca benim zoruma gidiyor baskanin orda olmasi Ne rezilliginden bahsediyon sen bunlari rezillik olarak dusunuyor ve utaniyorsan gs bjk ts gibi takimlari tut onlar rezil olmuyor adamin mektubu var ve olanlar ortada basindan duyulan haberlere gore hareket ediyon Neyse yw banane kimin ne dusundugu Yanliz su bir gercekki trde adalet yok birilerinin basini yakmak icin birilerini feda ederler Yillardir surup gelen sike tesvik yolsuzluk ne bir fbyle nede bir sivasla temizlenir yapabiliyorlarsa hakemleride en az on klubu yapsinlar bunlarin icinde 4 buyukler kesin olmali suanda iki baskan icerde bu ne kadar sacma ve aciz bir adalet ve bu sekildeyken benim baskanim iceride olunca geriliyorum |
[QUOTE=astaravisa;746185]tahliye olamaz hiç birisi. uefa izliyor olan biteni. kim çirkin işlere bulaşıp kulüplerin de adını kirletmişse cezasını çekmeli. bu kim olursa olsun. yapmış bi suç zaten mahkeme diyecek. ve cezasını çekecek herkes.[/QUOTE]
hakim bey konuştu!... uefa tanrı oldu, kimse karşı gelemez, uefa hukuklar üstüdür, kimse onun istemediği bir karar çıkartamaz! öyle mi? böyle mi buyurdun zerdüşt? gene sap yiyip saman .............. |
[QUOTE=astaravisa;746313]..... başkanımız temiz ise zaten sorun yok. niye geriliyorsun ?[/QUOTE]
başkanımızın temiz olma ihtimalinin var olduğunu biliyorsun da, nasıl olur 'tahliye olamaz hiçbirisi' diyorsun? tutarrrrrsız! |
[QUOTE=astaravisa;746185]tahliye olamaz hiç birisi. uefa izliyor olan biteni. kim çirkin işlere bulaşıp kulüplerin de adını kirletmişse cezasını çekmeli. bu kim olursa olsun. yapmış bi suç zaten mahkeme diyecek. ve cezasını çekecek herkes.[/QUOTE]
UEFA kim ki gelip yargıya karışacak olanı biteni izliyormuş peh.. ne olup bitiyor ki ?? sen mecnun başkanın suçsuzluğuna inanmıyorsan Sivassporlu olma sana tek sözüm bu kardeş !! amacım senin sivassporluluğunu sorgulamak değil ama senin sivassporlu olman sağlıklı değil Çünkü sen başkana teknik direktöre oyunculara hiç birine güvenmiyorsun nasıl bu takımı destekleyeceksin ??? |
mecnun odyakmaz suç işlediyse çeksin cezasını ama onun yüzünden kulübe ceza vermek saçma:mad::mad:
|
inşallah bu diyaloglar doğru değildir..
KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE 1: Aziz Yıldırım: 550 kaldı dimi göndereceğimiz? Öbürünün hepsini verdiniz mi? İlhan Ekşioğlu: Verdik. Aziz Yıldırım: Orda bir sıkıntı var seninle konuşmam var. İlhan Ekşioğlu: Nerde? Aziz Yıldırım: Neyse yarın konuşuruz, ben seni uyarayım. Sen Sapancalı'yla mı, şekerliyle mi yapıyorsun: İlhan Ekşioğlu: Üçüyle de yaptım. TAPE 2: Aziz Yıldırım: Kimle oynuyorsonuz bu hafta? Mecnun Odyakmaz: Kayseri geliyor. Aziz Yıldırım: Ya 1 puan kazan, biz rakiplerini yeneceğiz, rahat ol. 3 puan alabilsen. Mecnun Odyakmaz: Bir Manisa'yı aldık, Antep'e yenildik. Kayseri ile oynadıktan sonra Buca'ya geliyorum. Aziz Yıldırım: Berabere kalın en kötü. O hocaya söyle Mehmet Yıldız'ı sokuyor takımı bozuyor. Mecnun Odyakmaz: Antep'ten gelirken dedim. Hoca korkma diye. O Mehmet'i kesersem içerde çete yapar diye korkuyor. TAPE 3: Aziz Yıldırım: Fenerium satışları nasıl? Abdullah Kiğılı: Para mı lazım. Aziz Yıldırım: Para varsa ver. Tamer'le konuşsunlar. Abdullah Kiğılı: 400 bin gönderiyorum. Aziz Yıldırım: Tamam. TAPE 4: Mecnun Odyakmaz: Ben Nurgül'ün (Yıldırım'ın sekreteri) yanına gidiyorum. Bülent İşcen: Tamam sen hallet o işi. SORU: Sivas-Fenerbahçe maçıyla ilgili şike girişiminiz oldu mu? Sivas'ın maçlarıyla sizin ne ilginiz var? Aynı zamanda onların maçlarını da mı ayarlıyor sunuz? CEVAP: Yok KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE: Aziz Yıldırım: Ahmet'i Sivas'a gönder, Sivas kampında kalsın. Trabzon baskı yapıyor o baskıyı engellesin. Bülent İşcen: Tamam söylerim 5 gün kampda kalsın SORU: Trabzon'un Sivas'a teşvik gönderdiğini nerden biliyorsunuz? Bu konu ile ilgili bildiklerinizi anlatın. CEVAP: Yok. |
[QUOTE=astaravisa;746389]inşallah bu diyaloglar doğru değildir..
KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE 1: Aziz Yıldırım: 550 kaldı dimi göndereceğimiz? Öbürünün hepsini verdiniz mi? İlhan Ekşioğlu: Verdik. Aziz Yıldırım: Orda bir sıkıntı var seninle konuşmam var. İlhan Ekşioğlu: Nerde? Aziz Yıldırım: Neyse yarın konuşuruz, ben seni uyarayım. Sen Sapancalı'yla mı, şekerliyle mi yapıyorsun: İlhan Ekşioğlu: Üçüyle de yaptım. TAPE 2: Aziz Yıldırım: Kimle oynuyorsonuz bu hafta? Mecnun Odyakmaz: Kayseri geliyor. Aziz Yıldırım: Ya 1 puan kazan, biz rakiplerini yeneceğiz, rahat ol. 3 puan alabilsen. Mecnun Odyakmaz: Bir Manisa'yı aldık, Antep'e yenildik. Kayseri ile oynadıktan sonra Buca'ya geliyorum. Aziz Yıldırım: Berabere kalın en kötü. O hocaya söyle Mehmet Yıldız'ı sokuyor takımı bozuyor. Mecnun Odyakmaz: Antep'ten gelirken dedim. Hoca korkma diye. O Mehmet'i kesersem içerde çete yapar diye korkuyor. TAPE 3: Aziz Yıldırım: Fenerium satışları nasıl? Abdullah Kiğılı: Para mı lazım. Aziz Yıldırım: Para varsa ver. Tamer'le konuşsunlar. Abdullah Kiğılı: 400 bin gönderiyorum. Aziz Yıldırım: Tamam. TAPE 4: Mecnun Odyakmaz: Ben Nurgül'ün (Yıldırım'ın sekreteri) yanına gidiyorum. Bülent İşcen: Tamam sen hallet o işi. SORU: Sivas-Fenerbahçe maçıyla ilgili şike girişiminiz oldu mu? Sivas'ın maçlarıyla sizin ne ilginiz var? Aynı zamanda onların maçlarını da mı ayarlıyor sunuz? CEVAP: Yok KONU: SİVAS-FENERBAHÇE MAÇI TAPE: Aziz Yıldırım: Ahmet'i Sivas'a gönder, Sivas kampında kalsın. Trabzon baskı yapıyor o baskıyı engellesin. Bülent İşcen: Tamam söylerim 5 gün kampda kalsın SORU: Trabzon'un Sivas'a teşvik gönderdiğini nerden biliyorsunuz? Bu konu ile ilgili bildiklerinizi anlatın. CEVAP: Yok.[/QUOTE] [B]bir bu normal bir konusma ikincisi hangi medyanin yayini kaynagida soyle bari uc korcan neden hala icerde ha birde dort bilet parasini vermek istemeyen yada gec vermek isteyen fb ve ayrica parayi ver biletleri verelim diyen bir yonetim bende senin gibi medyadan topladim ama suna adim gibi inanirim ki baskanimizin iki mektubundada ben sivasliya ihanet edecek bir sey yapamadim diyen adama daha cok inanirim bu medyaya gene inanmam [/B] |
ALLAH-Û TEÂLA hakkın ve haklının yanındadır şüphesiz.. Adalet er yada geç yerini bulcaktır.. Eğer bizimde başkanımız haksız kazanç elde ettiyse, bize o'nu Allaha havale etmek düşer.. Aziz yıldırıma olan yakınlığı sonuçta hepimizi rahatsiz etmeli..
|
[B][B]Kötü günlerimizde ortaya çıkıp milletin moralini bozan İrlandalı felaket tellalı BABY :D Farkında değil sanırım takım iyi gidiyor ve ayrıca siz istemeseniz de Başkan aslanlar gibi alnının akıyla çıkacak oradan. Artık sadece gülüyorum yorum bile yapmaya değmez [/B][/B]:D
|
[QUOTE=MaXiMuM;746448][B][B]Kötü günlerimizde ortaya çıkıp milletin moralini bozan İrlandalı felaket tellalı BABY :D Farkında değil sanırım takım iyi gidiyor ve ayrıca siz istemeseniz de Başkan aslanlar gibi alnının akıyla çıkacak oradan. Artık sadece gülüyorum yorum bile yapmaya değmez [/B][/B]:D[/QUOTE]
BOŞ VER HEMŞERİM AGIZLARI TORBA DEGİLKİ BÜZESİN İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ALLAHIN İZNİYLE BAŞKANIMIZ İNŞALLAH ASLARNLAR GİBİ ÇIKAR GELİR NEKADAR SUÇLU OLSADA Kİ İNANMIYORUM BAŞKANIMIZA DESTEK VERMEMİZ LAZIM BAZI GERİ Z-------R ANLAMIYORLAR S*İ*V*A*S*L*I*N*I*N S*İ*V*A*S*L*I*D*A*N B*Ş*K*A* D*O*S*T*U* Y*O*K*T*U*R* |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |