SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Felaketin ardından… (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32982)

infial§ 24.10.2011 19:56

Cevap: Felaketin ardından

denıyor ki;3.gol gardımızı duşurdu,2-0 da duzenı bozulmayan takım mac 3-1 olunca mı dağıl dı,dun takım uzerınde bı cenabet lik vardı,gayserı macı sonrası bu takımın peşıne gıdılmez dedım,kime sorduysam aynı şeyı soyledıler

Örükcülü 24.10.2011 19:57

Cevap: Felaketin ardından…

[B]Ben hakemden önce kendi takımımıza bakarım. Defans dersen evlere şenlik. Orta saha hiç mi defansa yardım etmez, hiç mi oyun kurmaz? Hiç mi ileriyi beslemez?

Bu Mehmet Nas'ta, bu Erman'da ne bulur bu hoca? Bize saç baş yoldurmak için mi, yoksa küfredip içimiz dökmek için mi oynaıyor?

Ya kendisi nasıl "hocayım" deyip çıkıp yorum yapıyor? Sayın Abdullah Yiğit pekçok konuda doğruları söylemiş ama Rıza hoca ve futbolcuların bazıları için yorum yapmamış, hayret?

Bu futbolu Mersin İd. Yurdu maçında da oynarsak var ya, şu anda Mersin İY-Beşiktaş maçını canlı izliyorum, Mersin İY bizi Sivas'ta elini-kolunu-g.tünü sallaya sallaya yener ve gider. Benden söylemesi.[/B]

burak58as553 24.10.2011 20:03

[B]7 macta 5 penaltı verildi aleyhimize, bunların 4'ü dogru diger 1'i ise bana göre yanlıs karardı..[/B]

münihli_58 24.10.2011 20:06

Yazik ya gercekten yazik. Spor sitelerinde bizimle dalga geciyorlar herkes Sivas kümeye diye kendini yirtiyor gay-serililer oh moh cekiyor bizi dagittiklari icin. Gercekten berbat bi duruma getirdiler bizi...

58MUAMMER58 24.10.2011 20:25

:mad:SİVASSPOR yenilebilir bu normaldir sezon başında geriden gelip çoluk çocukla yendiğimiz takıma farklı yenilmek ağırıma gidiyor kalecimizle defansımızla öğünürdüm pozisyon vermiyoruz diye bu maçta gördükkü bölünmüş yol gibi olmuşuz topu alan gaza basıyor hoop hemşerim nere gidiyon diyen yok orta sahadan allahın kulunu defansa yardım ederken göremedik fatura doğal olarak defansa çıktı bu felaketten herkes sorumlu hoca dahil elinde şöyle fırsat var hocanın 1 hafta öncesinden oynıyacağımız takımı izliyor hangi oyuncu tutulmalı biraz fikir sahibi oluyor ambarat gökhan bu sezon en iyi oyunlarını oynadılar hoca biraz oyunu kitlese koşmayan rasmüssen pedriel groseçki 2 tanesini 2. yarı duruma göre alsa böyle hezimet olmazdı artık yapacak bişey yok bu maçı unutup hatalardan ders alıp yola devam etmek lazım baska caresi yok:mad:

şarkışla 58 25.10.2011 01:07

Geçen hafta Carny için,neden bu adam ilk 11 de oynamıyor deniyordu.Bende bu adam daha sonradan oyuna girdiği maçlardan bir tanesinde iyi oynadığını söylemiştim.Kayseri maçında bütün takımla beraber O da döküldü.
Takım olarak çok kötü oynadığımız bir maç oldu.Belki de son 3 sezondur bir maçta bu kadar hata yaptık:mad:

58MySouL 25.10.2011 21:08

[B]gerçekci olalım bu takım küme düşmemeye oynar[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:22.