![]() |
Yigido'da Milli Gurur
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.akcasevinc.jpg[/IMG]
Sivasspor'da gösterdiği performans ile adından söz ettiren genç oyuncumuz Ümit Milli Takım Aday kadrosuna çağrıldı. Faty'nin yokluğunda defansta gösterdiği performans ile Rıza ÇALIMBAY'ın prensi haline gelen Murat AKÇA, Ümit Millilerimizin İtalya ile oynayacağı maç için kadroya dahil edildi. Teknik direktör Raşit Çetiner yönetimindeki Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi: Necip Uysal, Umut Kaya (Beşiktaş), Kamil Ahmet Çörekçi, Ömer Kahveci (Bucaspor), Serdar Aziz (Bursaspor), Sezer Özmen (Çaykur Rizespor), Alper Potuk (Eskişehirspor), Emre Çolak, Semih Kaya (Galatasaray), Muhammet Demir, Orhan Gülle (Gaziantepspor), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Ali Kuçik (Kardemir Karabükspor), Şahin Aygüneş (Kasımpaşa), Furkan Özçal, Okan Alkan, Sefa Yılmaz (Kayserispor), Bayram Olgun, Özgür Çek (Ankaragücü), Emrah Başsan, Musa Nizam (Medical Park Antalyaspor),[B] Murat Akça (Sivasspor),[/B] Alper Uludağ (Alemannia Aachen) |
Cevap: Yigido'da Milli Gurur
[B]Murat Akça çok güzel bir defans.İşimize çok yarıyor,inşALLAH her geçen gün performansını dahada arttırırsa,onu A Milli takımda görmek bize gurur verir.:)[/B]
|
Hakediyordu zaten oynadigi futbolla..
Insallah Milli Takima Yukselir.. Allah Utandirmasin.. |
Basit bir oyunu var ama gerçekten kendisine söylenenleri harfiyen yapan gelecek vaad eden önemli bir oyuncumuz kendisini tebrik ediyorum darısı A milliye ;)
|
inşahlah üzun süre kalir satmaya kalkarsalar kötü olur takim oturmaya başladi
|
Murat Akçaya başarılarının devamını diliyorum eminim bizi orada en iyi şekilde temsil eder
|
umit milli takim,a cagrilmasi guzel ama su zamanda su sikintili sezonda sivasspor,un ona ihtiyaci var allah korusun bir sakatlik gecirirse hic iyi olmaz suanda sivasspor disinda oynamasini istemem sivasspor,un basarisi icin
|
murat akça süper oyuncu helal olsun alana kıvançda öyle ikiside yerinde süper transfer gelecek için rıza hoca bu işi biliyor bakalım kerim zengin nası çıkıcak hala göremedik
|
MURAT AKÇA iyi oyuncu milli takıma seçildiğine sevindim hakediyor fb maçında çok önemli bir pozisyon vardı benvenü iki oyuncumuzu ekarte edip gole gidiyordu murat sarı kart görme pahasına indirdi o gol olsa sivasspor belki moral olarak çökecekti yararlı oyuncu başarılarının devamını bekliyorum inşallah sakatlanmaz.
|
arkadaslar birazda gurbeteki türklere baksalar bizim millet
genc yasda milli takimimiza kazandiralim gurbete yasayan türk milletimizi yoksa sonra almanya icin oynayip bizde arkalarindan vah keske bizde oynasaydi deriz anca ne kadar erken türk milli takimina davet edersek, bizim icin dahada iyi olur bir alman ümit milli takiminda oynayan türk türkiyeyi yada almanyayi sece bilir ama ilk türk ümit milli takiminda oynayipta almanyayi secen türkü görmedim suana kadar o yüzden simdi arastirmaiz lazim sahip cikilmayinca sonradanda mesut özilinden arkasindan aglamak olmaz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17. |