![]() |
milyon dolarların döndüğü ligde 5-10 ytl'yi klübümüzden çok görürsek sonrasında nasıl başarı bekleyebiliriz???
fiyatlar gayet uygun... boş kalmayacağından eminim stadın + 1967 |
stadyumda maç seyretmenin zevki bir başka hele birde tezahurat yaparak seyredersen daha bir başka.bu maçtada seyircimiz sivassporumuzu yanlız bırakmayacaktır.fener maçındaki seyirciyi gördükten sonra artık sivaslıların maça gitmemesini çok yadırgarım.
|
FIYATLAR UYGUN BENCE
|
bundan iyisi şamda kayısı..
|
BÖYLE BİR UYGULAMA YAPTIKLARI İÇİN YÖNETİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ÇOK İYİ BİR DÜŞÜNCE..(DEVAMINI DİLERİM :) )
|
[QUOTE=serrkann58]milyon dolarların döndüğü ligde 5-10 ytl'yi klübümüzden çok görürsek sonrasında nasıl başarı bekleyebiliriz???
fiyatlar gayet uygun... boş kalmayacağından eminim stadın + 1967[/QUOTE] Arkadaşım sana katılıyorum keşke Sivasta yaşasaydımda kombine bilet alsaydım neyse sağlık olsun bizde arabamızda takarız Yiğido kasedimizi inşallah maç sonundada buna klakson seslerini ekleriz. |
güzel düsünmüs yönetim insallah tribünler tika basa dolar
_________________________________________________________________ Viyanadan selamlar |
DELLEZLİ GARDASIMIN YAZISINA DUYARLIK
dellezli gardasimizin onerısi su
|
çok iyi olmuş para önemli değilde oturan değil bağıran seyirci istiyoruz!!
|
Sevgili arkadaslarim. Sitemizde herkes bilet fiatlari ile ilgili olumlu seyler söylüyor. Söylüyor da: İssiz, güçsüz evine dogru dürüst ekmek götüremiyen, harçlik bulup maçlara gelemiyen genç Yigidolari da düsünmek lazim. Kale arkalarinin fiyatlarini biraz daha düsük tutabilirler. Tabii benimkisi bir öneri. Selam ve sevgiler.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:39. |