SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Trabzonspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33190)

poolat58 27.11.2011 20:59

Cevap: Sivasspor-Trabzonspor

eneramo ne yapıp ne edip oynaması lazım yoksa sıkıntıya düşeriz.herkes gelsin stadı doldursun sesinin son damlasına kadar bağırsın.hamsileri ezelim...ben sırf bu maç için kayseriden gelcem...oradakiler de bi zahmet stada kadar gidiverin....

Kasim58 27.11.2011 21:51

Gönül istiyorki hamsileri farkli yenelim elleri bos gönderelim.Ama bunun icin cok iyi calisip iyi organize takim oyunu oynayarak burak´a ayri bir önlem alirsak hamsileri karadenize dökeriz.

Aksi taktirde gencler ve gs macinda oynadigimiz gibi oynarsa sonuc malum olur adamlar 4 eylülde kolbasti oynar.

DOGU_BEY 27.11.2011 22:10

[B]Öncelikle bu maç için ilk temennim eneramonun maça yetişmesi ve oynaması..inşallah oynar...eneramo oynadığı takdirde eneramo-rasmussen ikilisiyle başlamalı ve aynen fb maçındaki gibi rakip daha çıakrken ortasahada müthiş basmalıyız...eğer eneramo oynamaaycaksa mutlaka beşli ortasaha ve tek forvet ( rasmussen veya suarez) başlamalıyız..suarez oynayacaksa santrafor oynasın eğer rıza hoca sağ açık falan filan yaaprsa eksik oynarız yine...orta beşli erman kıvanç kadir grosicki ve cerny olmalı...

stadın mutlaka dolması lazım...ne zamandır beklediğimiz bir maç..Allah izin verirse cuma maçtayım inşallah ve boğazım patlayana kadar takıma destek vereceğim...bu hafta bir darbe de biz vuurursak daha iflah olmazlar zira bizden aldıkları her mağlubiyet sonrası uzun süre tökezlemişlerdir...

buradan rıza hoca ve futbolculara sesleniyorum: bizleri kayseri maçında fazlasıyla üzmüştünüz...bu maç da aynı kayseri maçı kadar bizim için önemlidir. bunu bilerek bütün gücünüzle mücadele edin, fener maçındaki gibi rakibi ezen ve sahadan silen futbolunuzu bu ts bozuntularına da uygulayın yeter...gerisi zaten gelecektir Allah'ın izniyle...Maça gelme imkanı olan herkes de bi zahmet gelsin şu stada, başka zaman gelmiyorsunuz bu maçlarda takımı yalnız bırakmayın sevgili sivaslılar....İnşallah 3 puan bizim olacak...[/B]

sivaslıadem 27.11.2011 23:34

öncelikle kesinlikle geçmiş zamanların hesabını kapatmak için çıkmamalıyız sahaya
Yoksa çok canımız yanar
Trabzona karşı korkak olalım demiyorum
Sakin rakibi ciddiye alarak haddimizi bilerek oynayalım maç sonunda zaten iyi bir sonuç alırsak hadlerini bildirmiş oluruz
Bir de maça bu hesap niyetiyle çıkarsak maç çok gergin geçer kartlar havada uçuşur zira takımımız gereksiz fauller yapabiliyor penaltı yine canımızı yakabilir
Bir taraftar olarak takımı destekleyelim derken germeyelim

sivaslıadem 27.11.2011 23:38

bu arada anketin sonucuna baktım 0a karşı gidiyor :-)
Bunun sebebi hesabı kapatma arzusu heralde insaallah maç sonunda anket sonucunun hakkını veririz

DoomsDay58 28.11.2011 00:38

4 Eylülde boş yer kalmaz inşallah ve güzel bi galibiyet alırız.

58akif34 28.11.2011 06:59

bu maçı alırız hamsiler çok yorgun çeluska cezalı burak yılmaza yakın markaj yapılır gol şansı kalmaz biz zaten en kötü oynadığımız maçlarda bile gol atıyoruz bu maçta suarez ve cihan forvet çıkmalı bence

Örükcülü 28.11.2011 08:13

Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçı alalım da sonraki maçlar önemli değil. Zaten bir hedefimiz yok. Hedef 9.luk ile 15.lik arası olduğu aşikar. O yüzden Sivas'lının yüzünü güldürecek (Kayserispor, Trabzonspor, G.Antepspor gibi) böyle maçları kazanalım yeter. Bu 1-0 olsun bizim olsun razıyım.

Sivasspor 3G 28.11.2011 08:40

Dün Trabzonspor Beşiktaş maçını izlediniz mi bilmiyorum ben şunu gördüm beşiktaş çok akıllı oynadığı eğer biz de böyle oynarsak trabzonu eli boş göndeririz yeter ki bu maçta stat tamamen dolsun takıma destek verelim biz onları yeneriz

Del Piero 28.11.2011 12:15

saldırın durmadan bu taraftar arkanızda zaman sivasa rahat yok trabzona 4 eylülde koymadan

Bu maçta ruhu ile oynamayan futbolcu bu maçta maçı yaşamayan çekirdek citleyen sesi kısılana kadar bağırmayan taraftar haindir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24.