SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor’un Ocak bombası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33242)

adres58 05.12.2011 13:11

Cevap: Sivasspor’un Ocak bombası

Defans ta alternatiflerimiz şöyle böyle idare ediyor... Ziya, Hayro, Navratil, Uğur, Faty, Murat Akça opsiyonlu olarak oynatılabiliyor. Sakat olan Diallonunda durumu belirsiz. İyi bir Diallo alternatif de cepde durmalıdır. Forvet hattımızda çok önemli bir oyuncumuz mevcut. Tabiki Eneramo, fakat kimse göz ardı etmemeli bir konuda, oda Cihan Özkara... Şahsım adına daha fazla şans bulması gerekiyor. Bilekleri Pedrielden sağlam şut ve adam geçme özellikleri işlendiğinde üst seviyede olacaktır.

Kalemizde de şimdilik sıkıntı görünmüyor. Yani çok fazla para harcayamayacağımız bir mevki değil... Eldeki kalecilerimiz ise vasat altında değiller. Sadece kulakları çekilecek.
İş Orta sahada takımımızda... Kıvanç ve Kadirin yanlarına tecrübeli ve Alman disiplinine alışkın Çek futbolcu Jarolimin varlığı bizi o kadar rahatlatacakki iddalı konuşuyorum, pas organizasyonumuz ve atak varyasyonlarımız düzene girecektir. Hem defansif hem ofansif play-maker oyuncu Jarolim. Ama zamanında seyrettiğimiz Jarolim'se... Ama yinde iddaalıyım çünkü bir Alman ekolü yok bizde. Mutlaka iş yapacaktır. Kamil Grosicki ve Ermanın kanat oynadığını düşünürdek orta alanın kanat 2 lisi haricinde (Erman-Grosicki) orta bölgede yer alacak Kadir-Jarolim-Kıvanç üçlüsü bizi play-oflara taşıyacaktır.

Fakat son aldığım kulak dedikodusuna göre küme düşmenin kalkması söz konusu olduğundan yüklü bir puan silmesi gerçekleşecek. Buda Fenerbahçenin -25 gibi bir puanına denk geldiği söyleniyor. Hal böyleyken eğer puan düşürme olursa bize ne kadar yansıyacak onu kestirmek çok zor. Bize play-off lara kalmamıza yetecekmi oda (-olduğu taktirde) tartışma konusu. Dediğim gibi bu şu an dedikodu safhasında. Haftaya çok önemli açıklamalar gelecek (5-8 gün sonra) o zaman netlik kazanacak...

Respect58 05.12.2011 13:50

[B]Bu adamı pesten tanıyorum :D Çok hızlıydı peste gerçekte nasıl bilmiyorum.Bence ortasahamızda bir tane tecrübeli ismin olması iyi olur.
Devre arasında 3 tane iyi transferle daha iyi yerlere gelebiliriz.Bir tane pırpır forvet,bir sağ açık birde orta sahanın ortasına oyunu yönlendirecek ara pas atacak şut vuracak birisi lazım oda Jarolim olur inşallah..[/B]

kangallıwert 05.12.2011 14:51

[B][FONT="Comic Sans MS"]İyi oyuncuda biraz yasli degilmi sanki?Bilmiyorum ne kadar dogru ama gecen günlerde arkasin biri [COLOR="Red"]Jorge Valdivia[/COLOR] ile ilgilendigimizi soylemisti artik nerden duyduysa bilemem :D yas olarak 28 yasında yazın [COLOR="Red"]Copa Americada [/COLOR]izlemistim bizim ligi sallar :) [COLOR="Red"]16.08.2012[/COLOR] tarihinde sozlesmesi bitiyor umarim arkadasin dedigi dogrudur...[/FONT][/B]

babapiton 05.12.2011 19:43

iyi oyuncu işimize yarar ama bu yabancı sayısı aldı başını gidiyor rada,sandro,keita %99 gider o zman

kara 05.12.2011 19:47

[B] Hiç bişeye yaramaz kazık gibi bir oyuncu ve çok agresif hep takımı kart görerek yalnız bırakır böyle adamlar gelirse yatışa gelir bu saatten sonra oynatamazsınız yaşını başını almış bilek yok adamda sadece fırsatını bulunca uzaktan şut atıyor çalım adam eksiltme özelliği yok yalan haberdir rıza hoca almazzzz. [/B]

58 SiVaSıM 58 05.12.2011 19:48

inşallah haber doğrudur eğer gelirse takımdaki tecrübe eksikliği ortadan kalkar süper topçu defansla hücum arası bağlantıyı çok iyi kurar.eğer alırsak büyük iş olur

Divriği58 05.12.2011 19:48

[B]Rada,Keita,sandro,Rasmussen gidecek yerıne 4 yabancı gleıcek emın olun.[/B]

münihli_58 05.12.2011 20:28

Uffff süper olur Jarolim transferi :D yasli falan demeyin 32 cokta yüksek bir yas degil, murat erdogan'da o yaslarda degilmiydi yanilmiyorsam bizdeyken? Hemde adamda alman disiplini var ben bundesligayi hep takip ederim bizim icin cok iyi bir oyuncu. Gerci almanya 2.lig takimlarinin Jarolimle ilgilendigini okudum ama 1.Ligi tercih eder bence. Gökhan Töre bunu ikna etsede bari isimiz kolaylassa :D

58MUAMMER58 05.12.2011 20:59

TANIMIYORUM bu oyuncuyu anladığım kadarıyla bjk deki ernst mevkiinde özelliklerinde bi oyuncu sivassporun ön liberoya değil gole dönük teknik ortasaha oyuncusuna vede balili gibi hızlı emenike gibi hem hızlı ve güçlü bir forvete ihtiyacı var hoca oynatmıyor radada işimizi görürdü geçen sene hepimiz biliyoruz suçu nedir radanın anlamadımki?bu oyuncunun parasıda çok piyasa değeri 3.5 milyon€ balon haberdir formayı giyipte resmini görmeden hiç birtransfere inanmam

HALIL 05.12.2011 21:32

arkadaslar hemen havalnmayin sevinmeyin bence yazik edersiniz kendinize !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:55.