SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Transfer yapmamız şart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33428)

58MUAMMER58 29.12.2011 19:59

Cevap: Transfer yapmamız şart

EĞER elimizdeki kalecilerden daha iyisini almıyacaksak korcanda borcanda kalmalı atillayı isteyene verilmeli faty nin afrikada oynıyacağını hayrettinin sezonu kapatttığını göze alıp iyi bir defans oyuncusu almalıyız takım hernekadar çok gol atsada çok kaçırıyoruz bitirici hızlı güçlü golcü yada hem ortasahada hem hucumda oynayabilecek abmrabat doka tipi ortasaha alırsak takımın eksikleri giderilmiş olur rada kesinlikle kalmalı diallonun iyileşmesi beklenmeli keita takım bulursa kolaylık sağlanmalı gençlerde m ali kaaan burçağ kiraya verilebilir

YÖRÜKOĞLU 29.12.2011 20:02

yanlıs transfer politikası yurutuyoruz yine.ne yapacagız Allah askına kiralık stoperi.mahmut boz ornegi ne cabuk unutuldu kiralıktı 1 senelik ama yarım sezonda yolladık.anlamadıgım nokta sivasspor bazı kuluplerin plot takımı mı?kıvanc karakas ı nasıl bulduysak murat akca yı nasıl bulduysak aynı sekilde devam etmemiz lazım.biliyoruz ztn buyuk butcelere sahip olmadıgımızı o zmn yapacak tek sey var ya 2. ligden topcu alıp yıldız yapacagız yada dogu avrupa ulkelerinde oynayan topculara yonelecegiz(slovakya,macaristan,cek cumhuriyeti,slovenya,avusturya fln)

darkfanatic 29.12.2011 20:07

[B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaslar ben buraya yaziyorum bizim yonetimin transfer politikasi yok..Herkes transferi yapar en son transferi donemi biterken geriye kalan cürük elmalari alirlar diyorum ama her seferinde yok yonetimi karaliyorsun yok soyle boyle diyorsunuz..Devre arasi bitiminde gorusecegiz yine..Ayrica [COLOR="Red"]Mehmet Battal[/COLOR]'in su anda bizde oynama sansi yok 2 takimdan lisans aldi cünkü..[COLOR="Red"]Holosko[/COLOR]nun yıllık maliyeti 1.8m Euro onada bütcemiz yetmez..Benim sahsi görüsüm iyi oyuncu elde pek kalmadi bari [COLOR="Red"]Mervan Çelik[/COLOR]'in sözleşmesi 31 Aralık'ta bitiyor Parma ile görüştü ancak anlaşamadilar buna bari ilgi gosterilsin[/FONT][/B]..Buda oyuncu profili [url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/mervan-celik/profil/spieler_72237.html[/url]

ahhguzum 29.12.2011 20:22

atınç olmadı arkadaşım bjk ver miyormuşya gizlimi tutuyorlar yoksa

dogan5880 29.12.2011 20:31

turkıyede ışımıze yarıycak kımse yok trasfer yapmasakda olur turkıyeden

HALIL 29.12.2011 21:03

lig basliyacak daha transfer yapilmadi ama benim yonetime guvenim sonsuz yine yaniltacaklar bizleri

Respect58 29.12.2011 21:34

[B]Ya yönetim gerçekten çok gizli iş yürütüyor yada bizim bir transfer listemiz yok daha doğrusu yönetimin transfer yapma niyeti yok.Rıza hoca mesaj gönderiyor gibi geldi..Yönetim oyuncuları göndermekte gösterdiği çabukluğu almaktada gösterip eksikleri tamamlamalı biran önce.[/B]

fatihcan58 29.12.2011 22:45

[QUOTE=darkfanatic;758628][B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaslar holoskonun yıllık ücreti 1.8m Euro bizim onu odeyecek gücümüz yokkkkk...[/FONT][/B][/QUOTE]

arkadaş tamam gücümüz de yok ama bu bize üç dört maç kazandırsa zaten kendi yıllık parasını çıkartır

4eylül 29.12.2011 23:07

sivasspor gereken yerlere en iyi takviyeleri yapacağına eminim

eyuphulagu 29.12.2011 23:08

Sivasspor yine sağ gösterip sol vuracak..Transfer yapmaya yapacaklar ama kimi alacaklar acaba?Çek oyuncu eğer bir aksilik olmazsa gelir sivasspora çünkü 30 yaşına gelmiş bir oyuncu boştaysa niye gelmesin...Sol tarafa fa mutlaka bir oyuncu alını;yerli mi yabancı mı alınır hep beraber göreceğiz..Hırvat Cale de rahatlıkla oynar sivassporda ...Orta sahaya bir oyuncu alacağız diyor hoca acaba Burak mı alınacak yoksa başka bir oyuncu mu;Sivassporun Sezer Badur u istediğine dair haberlerde var...Forvet içinde bnece eğer alınırsa yabancı bir oyuncu alınacak diyorum..Bu oyuncu da Rıza hocanın yıl içinde yardımcılarına izlettiği bir forvet olabilir diye düşünüyorum...Rıca Hoca nedendir bilinmez 2 oyuncu bize yeter derken bir anda fikir değiştirip en az 3-4 oyuncu almazsak bu yılda ligde zorlanırız diyor..Hoca A.A. na yaptığı açıklamada acaba istediklerini almayan yönetime mesaj mı göndermek istiyor;ya da Sivasspor 4 tane oyuncuyla kesin anlaştı da kamuoyuna;bilhassa tarftara bu konuda mesaj mı ,ipucu mu vermek istiyor..Bekleyip göreceğiz hoca ser verip sır vermiyor..Yakında her taraf Sivassporun transfer dedikoduları ile dolacak..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:35.