![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Pedriel'in futbolculuğunu tartışanlara selam olsun :D
Kadir'e iyi bir ceza verilmeli...[/B] |
[B]Kadir Çok Aptal Bir Futbolcu Olduguna Karar verdim.Çok Gereksiz Bi Hareket.Kıvanç'ın Ellerinden Öpüyorum Adam Formanın Hakkını vermek için koştuda koştu tabi pedrielde aslında diğerleride koştu ama bunlar daha çok dikkatimi çekti.Hakem bişi söylemek düşmez Kadire verilen kartların ikiside dogruydu.Ben 1 puan aldıgımıza çok sevindim bu kadroyla.[/B]
|
[B]Bu arada Kadir Kırmızı Gördükten Sonra Tribünler Koyacaz Sivas'a Koyacaz Sivas'a dediler yanlış duymadıysam.Onlara selam olsun :D[/B]
|
Kim kime koydu deplasmanda!!! YÜRÜ BE YİĞİDOM KİM TUTAR SENİ BEEEE!!!
|
helal olsun futbolculara da rıza hocay da.. 10 kişi kaldığımız halde eskişehir gibi zor bir deplasmandan puan çıkardık. yenilseler de önemli değildi benim için,
yeterki böyle aslanlar gibi mücadele etsinler. şu defansı bir hal yoluna koysak ilk dörde dahi girebiliriz. |
atilaa defol gitttt artık yaa kaleye borjanıı istiyoruuuzz........l atillanın yaptığını herkes yapar ...lııı
|
[QUOTE=orhan_sivasli;760513]İyi iş çıkardık. 10 kişi iy oynadık ama çok kart gorduk bide site yöneticilerine söyluyorum canlı anlatım bolumu yaparsanız iyi olur.[/QUOTE]
Canlı anlatım önceleri yapıyordum. Fazla talep olmayınca bıraktım. İleriki haftalarda yapmayı düşünüyorum tekrar... |
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : bu kadir senelerdir bom bosuna oynuyor Maçın en iyisi kimdi : pedriel Maçın en kötüsü kimdi : kadir, (ugur) Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : sonunda bir tane daha forvet koydu ve biraz daha canlandilar. demekki iki forvet basdan beri oynatsaymis. yoksam takim baya iyidi |
Yigido demek son nefesini verene kadar savasan demek bir yerde.Son 15 dakikada yeri gogu inleten eses taraftari golu yiyince`tilki havkalamis tavuga dondu garipler. Eeeee yeterki yigidoyu kizdirma,adamin gazini alir boyle......
|
10 kişi kaldık ama panik yapmadık maçtan yenik ayrılabilirdik ama maçın 90 + dakika olduğunu unutmadık tebrikler....:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:03. |