![]() |
Cevap: Gençlerbirliği-Sivasspor maçı tahmin ve yor
[QUOTE=sivasliapocan;769203]bn olsam
senecky ugur-rajnoch-navratil-ziya cerny--mehmet nas- kadir-kıvanç-grosicki cihan özkara[/QUOTE] alıntı yaptıgın mesajla aynı kadroyu yazmıssın o da güzel :) |
genclerbırliği herve tum'un attiğı golle bjk karsısında1-0 onde,tum dan başka oyle gol atacak futbolcusu yok,mucadeleci bır takım,fuat capa tam bır taktısyen riza hoca'dan kat kat ıyı bence,rakıbı ıyı uyutuyor,erman ve eneramo'nun yokluğun da işimiz çok zor,grosickı formsuz,pedrıel bır hiç,lıgde kı diğer takımlardan farkımız bızde herkes gol atıyo,bu maçta supriz golcu beklıyecez,
|
inşalllah yeneriz 1-0 olsun bizim olsun
|
[QUOTE=Morten58;769193]Niyeki ben olsam ilk 11 su sekilde belirlerdim ve Pedriel'i yedege koyardim.
-----------------Nihat Faty-Rajnoch-Navratil-Ziya -------M.Nas---Kadir Cerny------Kivanc----Grosicki --------Cihan Özkara[/QUOTE] faty defasn savunma yapamaz gol yeriz penalti da yapabilir... fatynin defans oynamasina karşiyim |
Genclerbirligi macinin bizim acimizdan kolay gececegini sanmiyorum.Cünki eksiklerimiz var.Bu eksiklerde Sivasspor acisindan önemli eksikler.Su anda kadroda mevcut oyuncularin bazilarinin takim icin degil kendisi icin oynamasi ise en büyük negativ yönümüz.Bazi arkadaslar Senecy´i kadroya almislar bakalim o su anda hazirmi.Suanki haliyle Nihat ve Atilla´dan kötü olacagini sanmiyorum.
|
neyseki rakiplerimiz de puan kaybetti bu maçı alırsak şansımız devam eder. rakipler(ts berabere, gb yenildi, eskişehir yenildi)
|
GENÇLERBİRLİĞİ taş gibi takım benim ne gs den ne ts den zerre kadar çekincem yok en önemli maçımız gençlerbirliği maçı çünkü tüm tüm futbolcuları oyunun içinde yıldıza dayalı futbol oynamıyorlar makine düzeninde oynuyorlar futbolcularımızın iyi konsantre olması lazım taraftarlarımızın bu maça büyük ilgi göstermesi lazım eneramoyu çok arayacağız çünkü aynı özellikte başka adam yok erman zaten yok cerny aratmaz eşit şartlarda oynayacağız beraberlik işimize yaramaz mutlak galip gelmemiz gerekiyor ve ben takıma çok güveniyorum
|
Cezalı duruma düşen var mı gençlerde?
|
bi kere pedrielin olmaması lazım .. seneckyi bu maç oynatmaz rıza hoca bnce ... defans saglam ztn . grosickinin performansı önemli ve ilk 11e cihan özkarayla başlanmalı ... gençlerbirliği çok iyi bi takım bjk karşısındada görduk . eski oyuncumuz tum çok formda ... azofeifada etkili... fakat fb macnın ilk yarısındaki oyunumuzu sergilersek kazanırz ... eneramo fb macnda pek görünmedi eksikliği gençler macndada olmaz ama ermanın yerini dolduramaz mehmet nas ve ya kadir onun görevini üstlenir ... en kötü 1 puan bekliyorum inş kazanırız ... bide play off hakkında detaylı bilgisi olan açıklayabilirmi ?
|
[B]Fb maçındaki gibi savunma boş kalırsa Gençlerbirli bizi farklı yener.Gençlerbirliğine karşı duran toplardan ve havadan etkili olma şansımızda yoktur diye düşünüyorum.Hava toplarında çok etkililer.Topu ileriye taşıyacak adamlar Erman ve Eneramo'nunda olmayışı bizim için işleri daha da kötü duruma sokuyor.Aslında iki takımında oyun anlayışı aynı ancak Genöler bazı şeyleri bizden daha iyi yapıyor.
Benim kadro tercihim bu şekilde olurdu.Bakalım hoca nasıl bir kadro çıkaracak. -------------------Nihat------------------ Uğur------Rajnoch-------Navratil------Ziya Nas------Kadir-----------Faty------Grosicki -------------------Cerny------------------ -------------------Cihan------------------[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:48. |