SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Odyakmaz ve Yıldırıma, Trabzondan sert yanıt (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33740)

kayayatakci 25.02.2012 16:36

Cevap: Odyakmaz ve Yıldırıma, Trabzondan sert yanı

Zaten bu olan pisliklerin sebebi trabzonspor ve galatasaray iki kafadar adiler yapmadiklari pislikler kalmadi ve yillarca sikenin en kralini yapti bu 2 kulüp simdi temizmis gibi görünüp birde kupa istiyorlar utanmadan.size ancak kupa yerine amötör lig ve kupa olarakta bir kilo hamsi daha güzel yakisir galatasaraya ise yavsaklik ve düzenbazlik daha iyi yakisir

Abdullah DuMaN 25.02.2012 16:38

Alsınlar ts başkanını 8-9 ay tutsunlar içeride bakalım içerde yatmak nasıl oluyo anlasınlar onların gazına emniyet savcılık bu kadar üstümüze geldi

badboysefaa 25.02.2012 16:42

çırpınırdı karadenizz çırpınmaya devam trabzon üste çıktım diye sevinme altta kaldım diye üzülmee sezon başı üste çıktım diye seviniyordunuz kupaa kupaa diye emzik isteyen çocuklar gibi ağlıyordunuz ne oldu

antik58 25.02.2012 16:59

Bu yazıyı tarihi ve sayısıyla not edelim zamanı geldiğinde nasıl bir b.k olduklarını yüzlerine çarparız midemi bulandırıyor bu takımda taraftarıda....

eneskeskin 25.02.2012 17:15

Asıl suçlu olan Trabzonspor.. Bunu en çok onlar biliyor ama basından beri kenara cekilip inkar ediyorlardı, işin aslı ortaya cıktığında yerin dibine gececekler inşallah...

oNuR 25.02.2012 17:17

Mehmet Yıldız'ın bi an önce 1 milyon doları kimin teklif ettiğini yuvarlak cümlelerle değil açık açık söylemesi gerekir

yigido yakup 25.02.2012 18:37

bunlar herseyin farkindalar neden sadri sener ikide bir etik kurul raporu diyim duruyor cünki bugün itibariyle kurgudan ibaret olan vede cürütülmüs olan iddaanameden sadece onlarin temiz kaldigina dair bilgiler ellerine gecmistir simdide tutturmuslar etik kurul.

birakin mecnun baskanin kongre üyeligini neyi dümbükler o sizi ilgilendiren birsey degil.

ne alaka mehmet yildiz a tesvik teklif etmekle baskanin kongre üyesi olmasi

walla ben kuyruk acisi hatta hatta kuyruk yanigi koktugunu düsünüyor.

berduh 25.02.2012 19:25

[B][COLOR="Green"]Hamisuuuuuu düştü tavaya başladı hop hop oynamaya :)[/COLOR][/B]

adres58 25.02.2012 19:34

Trabzonsporlu Hacıosmanoğlu adaylıkdan çekilmiş. Sadri Şener Can Bonomoyu destekleyeceğime gider Yıldırım Demiröreni desteklerim demiş.

[U]Alıntıdır[/U]

yigidolar06 25.02.2012 19:50

TÜM YİĞİDOLARI MAÇA BEKLİYORUM ANKARADA İNANILMAZ ŞOV VAR KAÇIRMAYIN TAKIMIN MORALİ FAZLASIYLA YERİNDE AKŞAMKİ ZİYARETİMİZ SONRASI BU MUTLULUĞU GÖZLEMLEDİM HAYDİ HAYIRLISI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:09.