![]() |
Cevap: Lig Tv Yasta!..
Rahmetli Kemal Sunal aklıma geldi, nur içinde yatsın...
Şu bilezik meselesi :D :D |
[B][QUOTE=adres58;775650]Rahmetli Kemal Sunal aklıma geldi, nur içinde yatsın...
Şu bilezik meselesi :D :D[/QUOTE] hem de ne bilezik abiiiii :D :D :D[/B] |
ben de maçı anlatan i..nelere sinir oldum ya hep yanlı anlattılar.
|
Hiçbir kanal da yayın, yorum yok. Lig Tv adileri Fener-GeSe maçının özetini, gollerini, yorumlarını tekrar tekrar anlata anlata bitiremiyor. Adilerin nerede başarısı varsa tarihine bakmaksızın onu gösterip duruyor. Anlaşılan onlar halen orada kalmışlar.
Adi ş.refsizlere evlat acısı gibi oturdu. Hepside ... gibi oldular, sus pus kaldılar. Yanlı yayıncılar rayting yapamaz oldular. Allah sizleri daha beter etsin. İnşallah dördünüzde batın, sürünün. . |
Arkadaslar, evet ligtv'de kesinlikle çifte standard var bunda hiç şüphe yok fakat bu konuda sizlere katılmıyorum. Macın hakları kendilerinde olmadıgından yapmadılar veya daha dogrusu yapamadılar diye düşünüyorum. Eğer gs kazanmış olsaydı sitede yinede sadece 1 veya en fazla 2 haber olacaktı.
Bundan ziyade ligtv'yi asıl bize Trabzon macında yaptıklarından ötürü tekrar kınıyorum. Zaten ne kadar kınasak azdır! |
[B]Maç sonu Lig Tv den açıklama:
Maç bizim kanalda olsaydı maçı şifrlerdirk, herkes izleyemezdi, hakem keyfine göre at oynatırdı, biz de gsyi tur atlatıp iyice yalakalık yapardık, ama kaderrrr olmadııı işteeee :D :D :D[/B] |
[QUOTE=58MUAMMER58;775637]:mad:LİG TV YASTADA atv yasta değilmi?taraflı yazar bozuntusu levent tüzemen şov yapacaktı olmadı sevinçleri yarım kaldı:mad:[/QUOTE]
hahahaha :) hay ağzına sağlık abicim adamlar ağlayacaktı nerdeyse hele son pozisyonda ziyanın pozisyonunda kendini yırttı adam :) |
istediklerini yapsinlar mac sonucu ortada program yapmiyorlar cunki galatasaray liderlige oynuyor buda onlarin ekmegine yag suruyor moralleri bozulmasin ort bas etsinler yenselerdi goklere cikarirlardi moral motivasyon yaparlardi
|
Lig tv dahil,daha onlarcasi gun gelecek sivasa yalakalik yapacak,yeterki sivasspor basarilarina basari eklesin.Durust yayincilik yok,yalaka yayincilik var. Yalakalik yapmasalar,yal yiyemez konezler.
|
[QUOTE=Metal Gear;775620]O değil de harbiden kangal,soldaki köpeğin yanında ne kadar da asil duruyor:)[/QUOTE]
TESBİT YERİNDE YİĞİDOM |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:58. |